Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Hastalık Mı ❓🏹(6.Bölüm)

@brvn_23

Selam biz geldik 🍃🍂

Beren Liza: Geldiniz mi Ballarım sizi çok özledim 🥰🥰

"Yasin bir daha kardeşin hakkında böyle iğrenç sözler söylersen kimse seni elimden alamaz" bu sesin sahibi Sinan beydi.


"Baba o kızın ne yaptığını biliyorsunuz ve bunu bile bile eve almamıza halla inanamıyorum" yasin bunu bağırarak söylemişti. Sinan bey tam konuşacaktı.


Gözlerimi açtıp" Ne yapmışım lan böyle iğrenç sözler söylüyorsun " aynı şekilde bende bağırdım.


Bu sefer," Kes sesini kaltak " dedi. Sinan bey tamam tokat atacakken" Sinan bey durun"dememle herkes bana bakmaya başladı.


Yasin'in tamam önüne geçtim ve özel bölgesine sert bir şekilde tekme vurdum tabi bunu beklemediği için yere düşüp özel bölgesini tutu ve bana çelme takacağı sırada zıpladım ve karına oturtup art arda yumruk attım "Yeter lan bana ettiğiniz laflardan bıktım ve bir daha bana öyle şeyler söylersen sonun hiç iyi olmaz diyim" derkende yumruk atmaya devam ediyordum. Herkes şok içinde bana bakıyordular . Poyraz şoktan çıkıp beni Yasin'in üstünden kaldırdı" Eğer bana her hangi biriniz bir söz söylerse daha beterini yaparım" diye kükredim bu lafım Atlas, Ayaz, Ayaz ve Yasin'e bakarak söyledim.


"Annem iyi misin bir yerin ağrıyor mu" Öykü hanıma baktım Öykü hanım ile Sinan bey eve geldiğimden beri bana cok iyi davrandıklar.


"Kraliçem bak bakalım böyle muhteşem ötesi bir varlık kötü olabilir mi" tabi bunu diyen canım ikizimdi.


Hemen gelip yanağımdan sulu sulu öptü. "İyiyim Öykü hanım" dedim. Ateş 'e bakıp ya her yerim salya oldu" elimle yanağımı temizleyiyordum.


Beni kızdırmak için bu sefer dili ile can dostlarımız gibi yalamaya başladı. Bunu gören cimi hanım Pakize Atlasın kucağından üsteme gelip yalamaya başladı.


Sistemle "Sende demi Cimi hanım" beni sanki anlamış gibi daha çok yalamaya başladı.


"Cimi dur yalamaktan hoşlanmıyorum" aile fertleri gülmeye başladı.


Bunu gören Yasin odadan son hızla çıktı ve kapıyı sert bir şekilde çarptı. "Lizam canım kızım sen onun kusuruna bakma 2 yıldır biraz hasas" Hasas mi güldürmeyin beni hasas olan insan böyle iğrenç sözler mi söyler Yasin bir şey saklıyor hatta tek oda değil tüm aile fertleri bir şey saklıyor ama bunu bulacağım " sorun değil öykü hanım" dedim.


Cimiyi kucağıma alıp sevmeye başladım doktor kekim "Güzelimi rahat bırakın biraz dinlensin.


Öykü hanım gelip beni alnımdan öptü" kızım, elini yüzünü yıka 10 dakika sonra Kahvaltı ya inersin. Başımı tamam anlamında salladım.


Sinan bey de gelip alnımdan öptü "Kafanı Yasin ile yorma ben konuşacağım onunla" "peki Sinan bey" dedim.


Sinan bey "Saate 2 de senle bir yere gideceğiz hazırlanırsın güzel kızım benim" dedi. "Nereye gidecez ki" diye sordum.


"Bende gelmek istiyorum ikizim nereye ben oraya" Ateş 'e öpücük yolladım oda havada yakalayıp tam kalbinin üstünde durdu.


Ateş e alışmıştım, ilk geldiğimden beri böyle öpler sarılmalar onu sevmeye başladım. Ama ara sıra ikizim bildiğim Eren' i özlüyordum doğru biraz kötü davrandı ama çok seviyorum onuda.


Sinan bey "Hayır Ateş sen gelmiyorsun" Ateş, Sinan beye öyle baktı ki "Tamam eşek sıpası sende gel bakalım,Alparslan sende gelmek ister misin?" bu sefer herkesin bakışları Alparslan'a döndü. Sanki kararsız gibiydi, Ateş kolunu Alparslan'a sarıp "itraz yok sende geliyorsun."dedi. Alpaslan sadece kafası ile onayladı.


Yataktan çıkmak için hareket ettiğimde Poyraz gelip kalkmam için yardım edecekken" Ben iyiyim tek başıma kalka bilirim.


"Hadi herkes elini yüzünü yıkasın kahvaltıya" Sinan bey "Hadi çocuklar emir büyük yerden kalkın" dedi. Herkes odamdan çıktı.


Bonya gidip elimi yüzümü yıkayıp odadan çıktım.


Ayni anda karşı odadan Ateş sağ tarafımda ki odadan Alparslan sol taraftaki odadan poyraz Atesi'in sağ tarafında ki odadan ise Atlas çıktı.


Herkes bir birine bakıp güldüler. "Anlaşıp sözleşseydik aynı anda çıkamazdık" Atesi'in bu lafına ben ve Poyraz gülmüştük.


Atlas göz devirip yanımızdan hızla geçip gitti. Alparslan ise hafif gülümlümsemisti, oda Atlas'ın arkasından gitti.


Poyraz ise kolunu boynuma sarıp yürümeye başladı, mecburen bende onunla yürüdüm.


"Kendini nasıl hissediyorsun ve Yasin'i nasıl vurdun be küçük şeytanım" he bu arada geldiğimden beri bu lafı söyleyip duruyor.


Sistemle "Bana küçük şeytan deme, ben çok iyiyim ve bana hep hakaret etmesinden bakmıştım ve kendimi kontrol edemedim"dedim


"Evet ikiz o nasıl dövmekti ya senden biraz tırstım" korkmana gerek yok ikiz sana Zarar vermem"dedim


"Abi ikizimi bıraksana o benim ikizim " burun kıvırıp söylemişti.


Poraz, Ateş ' kötü kötü bakıp "Senin ikizinse benimde canım şeytan kardeşim"dedi.


Buraya gelmeden önce Volkan denen şerefsiz hep beni dövüyordu.


Neden dövüşü öğrettiğini bilmiyorum ama ondan çok güçsüzdüm o zamanlar son 7 yıldır nerde olduğumu bilmiyorum en son Melek gelip beni kurtarmıştı ve onunla gittim. Iyi mi yada kötü mü geçmişti son 7 yılım hiç bir fikrim yok.


Ateş'in yüzünü düştüğünü gördüm. Poyraz' ın kolundan kurtulup, kolumu Ateş'in boynuna sarıp yanağından öptüm. "hiç kusura bakma Poyrazcım ikizimi senden daha çok seviyorum" dememle Ateş'in yüzü güller açtı Ateş bana sarılıp "Bende seni çok seviyorum ikizim" onun sarılışına karşılık verdim. İkimizde birbirimizi hiç bırakmak istemiyorduk.


"Ayrılın pis bücürler hadi aşağıya inelim" Poyraz'ın ilkazı ile bir birimizden ayrıldık ben kolumu boynuna Ateş kolunu belime sarılı bir şekilde yürüyorduk.


Hep birlikte asansöre bindik biz şuanda 6. kataydık Yasin,Ayaz,Aras, Öykü hanım ve Sinan Bey'in odası vardı.


4. Katata ise dövüş salonu, spor salonu ve simülasyon odası vardı. En çok Yasin orda takıldığı için ben daha o kata inmedim.


3. Katta Erkeklerin kendilerine ait oturma odaları vardı. Yani iki L koltuk üç tekli koltuk ve 1de üçlü koltuk hepsi siyah deridendi. Bide ufak Amerikan mutfağı vardı.


2. Katta ise misafir odaları vardı. Asansör ile 1. Katta indiğimizde yemek odasına gittiğimizde yerlerimize oturduk.


Başta Sinan Bey solunda Öykü hanım, Öykü hanımın yanında Yasin,Ayaz,Aras ve Atlas vardı. Sağında ise Poyraz,ben, Ateş ve Alparslan oturuyorduk.


Sinan Bey'in afiyet olsun demesi ile yemeğe saldırdım ne yapayım çok açılmıştım.


Yemeğin ortasında Sinan Bey "kızım bu yeni kimliğin ve limitsiz Kart vardı Poyraz onları alıp önüme koydu.


Kimlikte Beren Liza Payaslı yazıyordu karta baktığımda ise Yasin Aral Payaslı yazıyordu.


Doğum tarihime baktığımda 3 hafta kalmıştı. Bu yüzden benim değil de Yasin'in ismi yazıyordu.


Galiba en büyükleri olduğu için yazıyordur.


"Ben bu kartı kabul edemem" gerçekten kabul edemezdim çünkü zaten bana evlerini açmışlardı.


Sinan Bey kararlı çıkan sesi ile "itiraz istemiyorum tüm çocuklarımda var sende kızım olduğun için sende de olacak"dedi.


Sadece "Teşekkür ederim" diyebildim.


Sinan Bey "Yarın okul var seni Ateş ve Alparslan'ın okuluna kaydettim "demesi ile kocaman gülümseyip "Gerçekten mi" diye sordum oda "Evet güzel kızım da neden sordun"dedi.


"Sinan Bey ben bugüne kadar hiç okula gitmedim"dedim. Ateş ise "Neden gitmedin tatlım" lan ben senin tatlım diyen dilini yerim ya yok Lafın gelişi dedim ha gerçekten yemiyecem .


"Babam bildiğim adam bana Xeroderma pigmentosum (XP) hastasısın dedi. Öykü Hanım "kızım bu nasıl bir hastalık" tam cevap verecekken Xeroderma pigmentosum (XP), ultraviyole (UV) ışığının neden olduğu DNA hasarını onarma yeteneğinin azaldığı genetik bir hastalıktır. Semptomlar güneşte birkaç dakika kaldıktan sonra şiddetli güneş yanığı, güneşe maruz kalan bölgelerde çillenme, kuru cilt ve cilt pigmentasyonundaki değişiklikleri içerebilir yani kısaca güneşe çıktığında ölme ihtimali var" dedi.


Öykü Hanımın gözleri dolmuştu lan bu kadın benim için mi üzüldü bana mı öyle geliyor ve Öykü Hanım" böyle bir hastalığın yok dimi" diye sordu.


"inanın ki bende bilmiyorum çünkü son 7 seneyi hatırlamıyorum sizde biliyorsunuz"dedim


Poyraz" bence yoktur neden mi bu kadar eminim çünkü 1 haftadır burdasın ve öyle belirtiler olmadı ama akşam birlikte hastaneye gidiyoruz test yapacaz doğru mu değil mi bakacaz"dedi. Başımı tamam anlamında salladım.


Ateş hemen yüzünü astı onun elini tutup"ikiz ben iyiyim olmasam zaten bunu en iyi sen anlarsın dimi" dediğimde buruk bir gülümseme ile"evet ikizim" dedi.


Ben Volkan'ın evinde işkence görürken oda bunu hissetmiş ama öyle böyle acılar değil.


Eğer İskeçe yaptıysa neden eğiti seni dediğinizi duyar gibiyim ama bende bilmiyorum ki malum hafızam gidik.


Sinan Beye bakıp "Sizin sürpriz işi de iptal oldu dimi "diye sorunca "maalesef Evet kızım senin sağlığın önce gelir" dedi.


Bu adam beni mi düşünüyor bana mı öyle geliyor çok tatlı ama bı an cesaret ile "Teşekkür ederim Babacım "dediğim anda öksürmeye başladı yediği lokma ağzında kaldı herhalde.


Aferin kız babanı öldüreceksin


Ooooo kimleri görüyoruz iç ses sen nerelerdeydin


Vallahi bir tatil yapasım geldi


He tamam de yürü git tatiline


Bakıyorum da yine değişmemişsin


Evet öyle 😎


"Poyraz sırtına vurarak iyimisin baba" dedi.


"Evet oğlum iyim kardeşin bir anda deyince öyle oldu"


Kusura bakma baba düşünemedim" dedi


Babamın gözleri resmen parladı ve yanıma gelip bana sıkıca sarıldı.


"Teşekkür ederim canım kızım sana bu zamana kadar hiç babalık yapmadım ama bundan sonra yapacam arkada dağ gibi baban var artık"


"Asıl ben teşekkür ederim canım babam beni sevdiğin için koruduğun için ve seni çok seviyorum baba"


"Bende

seni çok seviyorum güzel kızım benim"


Bölümün sonu 🌺


Beren Liza Baba dedi ne düşünüyorsunuz ❓


Yasin'i dövmesi peki❓


Oy ve yorum yapmayı unutmayın ⭐


Loading...
0%