Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Katil Kim🤔🏹 (5. Bölüm)

@brvn_23

Selam canlar biz geldik 🤗


Bu bölüm Beren bulunmadan 2 yıl öncesi❣️


Bu bölümü 1. Abimiz olan Yasin anlatacak 😉


He oy vermeyi SAKIN UNUTMAYIN 🙏🏻


Hadi ben kaçtım Bölüm sonununda görüşürüz 💕


Yasin'in ağızdan


Bugün sevdiğim kız ile evleniyorum. Düğün salonu hazır davetliler hazır. Herkes bizi bekliyordu.


Beni ve Karım olcak güzeller güzeli Aleyna' mı bekliyorlardı.


Aynaya son defa baktığımda iyi görünüyordum üstüm başım düzgündü.


Kapının açılmasıyla orya baktım gelen Atlas ve ikizlerdi.


Atlas "Abi halla hazırlanmadın mı görende seni gelin sanacak, 1,5 saattir sizi bekliyoruz.


Su dolu şişeyi aldım Atlas'a fırlattım, ama attığım şişeyi havada tutu.


"Dua et bugün çok mutluyum, boş beleş laflarınızın hesabını sonra alırım" dedim.


İkizler bir birine bakarak "Damat bey, Damat bey az sakin olsana" dedikten sonra ikisinin dil çıkarıp sonra bana sinirli bakmaları yok mu, bundan nefret ettiğimi bile bile yaptılar onları dövmek için yanlarına gittim.


İkisinin ensesinden tutup kafalarını bir birine vuracakken kapı tekrar açıldı, o tarafa baktığımıda "Yenge bu kocan olcak şahsiyet bizi dövüyor" lan İkizler siz niye aynı anda konuşuyorsunuz ya bunlar hep böyleler bizi kızdırmak için yapıyorlar.


Aleyna baktığımda çok güzel olmuştu bu kadına tekrar Aşık olmuştum.İkizlerin sesini umursamadan Karımın yanına gittim.


Aleyna "Aşkım nerde kaldın ya yarım saattir seni bekliyorum "baktım geleceğin yok ben geleyim dedim" dedikten sonra aklına bir şey geldi sanırım somurmaya başladı bu kadın nasıl beceriyor bu kadar güzel ve seksi olmayı bilmiyorum.


"Balım ne oldu da böyle somurtun"dedim. Gözleri halla yere bakıyordu.


"Balım bana bakar mısın" dedikten sonra bana baktı. "Yasin sen benle evlenmek istemiyor musun?" Böyle demesine üzüldüm, bunu düşündürecek ne yaptım ki acaba🤔" Balım bunu nerden çıkartın" dedim.


Aleyna başını tekrar eğdi.bu kız beni delirtecek ya yine kafasından ne uydurdu da böyle düşündü.


Aleyna " Yasin seni 45 dakikadır bekliyorum ama gelmedin."demesi ile hafif olsa da güldüm "Deli kız ben seni istiyorum, karım olmanı, arkadaşım, sırdaşım bu hayatta benle yürümeni istiyorum"dediğime başını kaldırıp" gerçekten beni istiyor musun" diye sordu.


Bunun cevabını kendi yöntemimle vermek için onun dudağına öptüm,onun dudağını çok sert emdim oda karşılık olarak üst dudağımı emdi.


Bir öksürük sesi duydum ama duymamazlıktan geldim daha sert emdim. Atlas ve ikizler aynı anda öksürdüler mecburen sevdiğim kızdan ayrıldım.


"Ne var lan sevdiğimi demi öpmiyecem" hafif isyankar bir şekilde demiştim. Bu dediğime herkes gülmüştü.


Aleyna kahverengi gözleri ile bana bakıp ellerim den tutmuştu "Hadi gel bakalım benim olman vaktin geldi de geçiyor" diyip beni salona doğru sürükledi. Bu deli kız beni bu kadar çok mu istiyordu.


Herşey yolunda herkes gülüp, eğleniyor ve halay çekiyorlardı. Bizi gören davetliler oynamayı bırakıp bizi izlemeye başladılar.


Prensesime baktığımda çok mutluydu. Onu öpmek için zor tutuyordum kendimi, az kaldı 2 saat 45 dakika kaldı sonra benimsin 😁😁😁.


İlk önce Aleyna kardeşim Alparslan ile dans etti. Çünkü Aleyna'nın kimsesi yoktu, yetimhanede büyümüştü. Ama herşeyin adetine göre yapılmasını istemişti. İlk önce Alparslan .Aleyna'nın beline kırmızı kurdeleyi 🎀 bağladı sonra ise Alparslan ile dans etmeye başladı.


Onların dansı bitince bende prensesimin yanına gittim. Dans etme sırası bendeydi.


Dans ederken onun kulağına 2,5 saat sonra benimsin güzel karcım benim' diye fısıldadım. "Altında inlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum canım kocacım" bunun demesi ile gözüm gelinliğin den az taşan göğsüne gitti. Sabırlı ol canım kocacım "diyerek bana kocaman gülümsedi.


Sonra 5 el silah sesi duymamla Aleyna kendini serbest bıraktı. Aleyna ya ateş etmişlerdi. Sevdiğim kız kollarımda ölmüştü.


Etrafıma baktığımda ise siyahlar içinde biri çıkışa doğru koşuyordu. Aleyna' yı yavaşça yere bırakıp o kaçan kişinin arkasından koştum.


Siktir… Çok hızlı koşuyor


Ama ona yetiştim onun kolundan tutup onu kendime çevirdim yüzünde maske vardı.


Ona yumruk attım beni engeledi, onun karnına tekme atığımda ise elli ile beni engeledi. 1 dakika boyunca ikimizde birbirimize zarar vermemistik.


"Kimsin sen karımdan ne istedin" dedim.


O ise bıçak 🔪 çıkartıp bana fırlattı. " Ben Tahir'in kızı adım intikam meleği buraya intikam için geldim ve bu daha başlangıç Yasin Payaslı sizin soyunuzu kurutacam😡 " sesini kalıntlaştırmıştı. Kafamı eğdim bıçak üstümden uçup gitti.


Bu sefer kılıç çıkartı etrafıma baktığımda ise Görkem ok takımını ile benim elektrik şoklu sopalarımı getirmişti ve bana fırlattı.


Bu her kimse çok iyi dövüşüyordu. En son onu Görkem 'le zar zor yere serdik yüzünü açtığımda ise 15 yaşında sarı saçlı mavi gözlü bir kız çocuğuydu.


Bölümün sonu 🥀


Sizce katil Kim 🤔❓


Aleyna güzel miydi ❓


Yasin'in sevdiği kız öldü 🥀


Sizce intikam meleği kimmmm❓


Loading...
0%