Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@bsrevsr_

Ne oldunu bile kavrayamadan ortamda herkes konuşmaya başlamıştı.

Hiç kimsenin dediği anlaşılıyordu.

"Sen ne dediğini biliyormusun bu tekrar olmasına izin vermicez. Yüzyıllar önçe onların kalıntıları halla duruyor, hatta olmalı tekrar bak."

"Hatta yok ve önçeden olanların olmaması garantisini veremem ama size onun hakında ip ucu verebilirim, farklı kanında iki soyun kanı var sadece zamana ihtiyacı var. Yaşadığı fanustan çıkması gerekeçek oda zamana bağlı. Sizi uyarıyorum bi önce gibi hatta yapmayın yoksa bu sizin yok oluşunuza kadar gider. "

Sandalyeden kalkıp kapıya açıp dışarı çıkmıştı.

Bu bilmedim konulardan uzaklaşmak için bende ayağa kalktım açık kalan kapıdan geçtim.

Kendi hayatıma dönmem gerekiyordu.
Bu anlatılanlar ancak babamın odasında bulunur mutlaka dışarı çıktımda soğuk yüzüme çarpmıştı alışık olmadığım soğukluktu.

Nerden gideceni bile bilmiyordum.

***

Eve dönmek için en açıl ucak bileti alıp ucağa binmiştim. Şimdi eve gidiyordum içimi kemiren düşüncekerde biran önçe kurtulmam gerekiyordu.

Anahtarı elime alıp kapıyı açtım valizimi kapının önüne bıraktım.
Babamın çalışma odasına girdimde onun yokluğu içimi acıttı onun yokluna daha alışmamıştım.

Babamın işlemeli kutusu vardı en önmeli şeyleri orda bırakırdı.

Kutuyu açtımda beni ilk karşılayan altın işlemeli kılasik bir yüzük vardı. Onun yanında eski püskü bir kalın kitap vardı 1 tane de mektup vardı.

Mektubu açtımda bana yazılmış olduğunu gördüm.

 

Merhaba Allison

 

Aklındaki soruları cevaplamadın gittim için üzgünüm kızım, nerden başlıyaçamı bilmiyorum ama en başından başlasam iyi olacak.

 

Annenle biz kutlama tanıştık ve bir hatta yaptık o hatta güzel bir hataydı. Ben sorumluk almaya kabul edince annenle evlenip sizin iyiliniz için çabaladım, ama annen mutlu değildi siz dünyaya geldikten sonra geldiği yer Waryan dünyasından geldi. Sizler Leyal ve Allison sizler geldiniz dünyaya anneniz ikinizde bırakmak istemedi ama Leyal alıp Waryan 'a gitti sen benle kaldın. Kızım sen küçükken bile benden ayrılınca ağlıyordun o yüzden Leyal da annen aldı. Diğer kızımın Leyal'ıma çok benziyorsunuz.

 

Seni herşey den çok korumak isterdim ama bunu yapamam kızım seninde yaşaman gerekenler var. Mutlu olmayı hak ediyorsun.
Sana küçük her zaman anlatım bir efsane vardı doğa ikizleri.

 

Bu ikiz kızlar ormanda diledin e oynar gezerlermiş. Bu ikizler birinin tam zıttı olsalarda çok iyi anlşırlarmış. Büyüdüklerde birbirlerinden uzaklaşmışlar. Diğer ikiz yaptıklarıyla ödülenidirlirken, diğeri yaptığı hatları yüzünden cezalandırılıyormuş bu onun kıskanmasın ve kardeşinin ölümüne sebep olmuş.

 

Kardeşi ölünçe doğa korucusu ikizi olmuş ve bu güçü intikamı için kullanmış masum insanların hayatlarını almış.
Kurtadamlar, cadılarla anlaşma yapmışlar.
Doğa korucuyu doğru yolda tutmak için güçlü kurtadam 'la mühlenmesi için büyü yapmış cadılar, ama tek büyü bu değilmiş eşlerini bulduktan sona güçlerinin çıkması için bir kara büyü yapmış.

 

Seni korkutmak istemem kızım yarı cadı, yarı kurt adamsın sen cadılını benden almışın kuradam tarafın zayıf kızım ama Leyal ondan artık haber almıyorum nede annenden. Senden tek istedim onları bulman kızım.
Eğer tahmin ettim gibi içinizden bir koruyucuysa kızlarım merhametli ve zeki olun, bu büyü kitabını da sana bırakıyorum, yüzük seni kardeşine götürecek.
Seni sevdim asla unutma Allison eğer olurda şüpheye düşersen hislerine güven kızım hislerin hiç bir zaman yanılmaz kızım.

 

 
                                     Baban

 

Mektupları okumayı bitirdimde ağlamamak için kendimi tutmak zorunda kaldım.

 

Büyük kitabı elime aldımda arsında yeşil bir kolay düştü elime aldımda parlamıştı.
Kitabı açtımda Waryan'na nasıl gidilecek hakında bilgi yazıyordu.

 

Yüzü parmağıma geçirip kolyeyi boynuma taktım. Kitabı yanıma alıp odama girdimde köşede her zaman kap çantamı aldım içine gerekli eşyaları alıp mutfakta bozulmayacak olan yemeklerden aldım. Garaja girdimde duvarda asılı olan ok ve yayıda aldım.

 

Kapının önüne geldimde arkama baktım iyi ve kötü geçen anılarım aklıma geldi.

 

Boynundaki tutup sözleri söylemi için kitabı açtım.
Puerta Waryan abierta kapın üzerinde mavi, mor bir renkli gecit belirdi.

 

Yeni başlangıçlar beni korkutsada, merak uyandırıyordu.

 

Yazım hataları olabilir

 

Yıldıza basmayı unutmayın.

 

Loading...
0%