Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@bu2r3ci4n

Ders bitince direk okuldan çıktık.Demir "Mehir keşke Barana o kadar sert çıkmasaydın"dedi."Demir sende görmedin mi onca şeyden sonra hiç birşey olmamış gibi bizimle ders çalışmaya geliyo!!!" Dedim sinirle.

Olsun belki öpüşürsünüz.Off siz daha öpüşemeden ayrıldınız demi hemde Kara şeytan yüzünden!! Baran nasıl yaptın bize bunu evladım daha biz öpmedik o dud-

"Pardon ben onu hep unuttum.Ama ben baranı biraz tanıyosam öyle bir şey yapmaz.Sen baranı bizden daha iyi tanıyosun sence o kara şeytana bakar mı!? ".Ege "Haklı valla kanka.Ben baranın öyle bir şey yapıcanı zannetmiyorum"."Off tamam bitti.Baran defteri benim için bundan sonra bitti. Normal sevgili olmadan önceki gibi olucak herşey. Bundan sonra kendi hayatıma bakıcam. O da ne bok yiyosa yesin.Kapatın bu konuyu." Derya "Sen iste kanka ben hemen kapatırım.Mesela Bu Burak ne iş?" Dedi sırıtarak.

Aaa buda Burakçı.Ama yakışıklı çocuk haa.Baran defteri kapandığına göre Artık Bur-

Ne saçmalıyosun iç ses sen öyle o benim arkadaşım."Onu bende bilmiyorum Rüzgarla sınıfa girmeden önce karşılaştık.Ben görmüşken bizi matematiğe çalıştırır mısın dedim.Bizim sınıfta kalıcı olarak geliceğini söyledi.Sınavıda benim yanıma oturmayla kabul etti.Ben rüzgar için olmaz dedim.İşte kavga falan oldu ondan sonra benim yanıma denk geldi." Ege "Hadi eve hadi kapatalım şu konuları yoksa ağlıcam yani" sonra gülmeye başladık.

..............

Demirler evlerinde üstlerini değiştirdikten sonra geliceklerdi.Baranlarda gelicekmiş annem dedi az önce.

Ah be annem o oğlum dediğin çocukla sevgili olup üstüne aldatıldığımı öğrensen napardın acaba.

Kapı çalınca kapıya baktım Burak gelmişti.Ona sarılıp içeri davet ettim o saırada annem geldi."Hoşgeldin oğlum"."Hoşbulduk Gökçe Abla valla Mehirle abla kardeş gibi duruyosunuz"."Ayy nasılda kibarmış.Hadi geç geç senin geleceğini duyunca çok güzel şeyler yaptım"."Ne zahmet ettin be abla." "Valla bu evin çocuğu ben miyim sen misin belli değil"deyip yalandan trip attım.Annemle Burak gülmeye başladı.Salona geçip hep beraber oturduk o sırada kapı çaldı.Annem "Ben bakarım siz oturun" dedi."Ee napiyosun fıstık"."İyidir badem"."Badem mi?? Oğlum iyice piskolojimi bozdun ya" sonra gülmeye başladık.O sırada içeri Baran girdi.Benim gülmem solunca Burak benim baktığım yere bakınca onunda gülmesi soldu."Hoşgeldin Baran" dedim."Hoşbulduk"dedi ."Otur oğlum sende ayakta kalma bende size birşeyler getireyim".Annem salondan mutfağa gitti."Ee neye gülüyodunuz bu kadar?"."Az ben Demirleri arayım nerde kaldılar diye siz oturun"."Tamam fıstık."dedi Burak."Okey badem" sonra bu dediğime güldü.

10 dk sonra

Demir'den

Derin ve Ege ile yolda giderken baranın arkadaşlarını gördüm.Onu da gördüm.Her zamanki gibi çok güzeldi.Canım sevgilim ya.Derya..."Merhaba arkadaşlar"dedi Yusuf."Merhaba" dedim.Sonra gruba baş işareti yapıp ilerledik.Kapıyı çalınca Gökçe Abla açtı.Selamlaştıktan sonra içeri geçip Mehir'in yanına oturduk."O zaman kadro tamamsa derse başlıyalım" dedi Burak.Bu çocukta bir şey var ama yakında çıkar kokusu.

Baran ağzından birşeyler mırıldandı ama duyamadım.

1 saat sonra Mehirden

"Kanka şunu anlamadım anlat...Aslında hiç birini anlamadım.Çıldırıcam ya olmuyo bunlar.Siz yapabildiniz mi?!?".Ege"Valla kankacım bir bok anladıysam Arap olayım" dedi."Valla Buraktan sonra matematiği en iyi olan benim ama bende bir bok anlamadım bu dersten"dedi Melis.Baran "O zaman her seneki taktiği uygulamak zorundayız." Dedi Demir."Maalesef öyle yapıcaz yoksa sınıfta kaldırır bu ders bizi".Rüzgar"Ne taktiği ben burda Fransız gibi kaldım"."Yarın anlarsın"dedim."O zaman dersi bırakıyoruz ve biraz eyleniyoruz gençlik" dedi Ege."Ne eğelncesinden bahsediyorsun acaba Ege"dedim."Mehir sende gitar vardı ya onu getir birşeyler çalım Baranla hem senin sesinde güzel"."Hiç havamda değilim ben şuan" dedim."Mızıkçılık yapma mehir" dedi Melis.Hepsi ısrar edince Gitarı alıp Barana verdim."Ne söyleyeyim" dedim herkese bakıp."Ah canım sevgilimi söylesene"de Baran bana bakıp.Barana başımı salladım.

Gitarı çalmaya başladı


Saçların ıslanır, ellerin bana bağlanır


Utanır söylemez, diz çöküp sana yalvarır

Dudakların bana nasıl da yakınken öyle

Bu rüyadan biri, biri beni uyandırır


Barana bakarak söylemeye başladım


Saatler geçmiyor, bu rüzgâr artık esmiyor


Bana senden kalan hatıralar da yetmiyor

Ellerim üşüyor, fotoğraflar konuşmuyor

Bu zalim dünyada hiçbi' şey beni ısıtmıyor


Bi' sahne kurmuşum, Kadıköy'de buluşmuşum


Seninle ağlayıp saatlerce konuşmuşum

Verdiğim sözleri birer birer unutmuşum

Üzgünüm sevgilim, düşlerimle savrulmuşum


Bu dağ bu karları nasıl taşır, anlamadım


Ben bir kez vuruldum, bir daha hiç kalkamadım

Sevmeyi denedim, afalladım, afalladım

Denedim, olmadı, hiç kimseye inanmadım


Dedim Barana bakarak o kadar canım acıyor ki şuan.onu özledim ona sarılmayı özledim ama o gitti beni aldattı işte bunu ömrüm boyunca asla unutmam, unutamam.Bu aşkımı kalbime gömmem gerek hemde sonsuza dek...Yanağıma bir yaş düştü,Baran'dan gözlerimi çektim görmesin diye...


Ra-ra-ra-ra-ra-ra, ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra


Ra-ra-ra-ra-ra-ra, ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra

Ra-ra-ra-ra-ra-ra, ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra

Ra-ra-ra-ra-ra-ra, ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra


Ah, canım sevgilim, derin bir okyanustayım


Hiç kimse gelmiyor, bırak bеni, konuşayım

En azından bugün, bugün de sonbahardayım

Soracak olursan ben şimdi uzaklardayım


Ah be sevgilim neden yaptın bunu bize hiç mi sevmedin beni şimdi seni kalbime gömmek zorundayım.Sen sevmemiş olabilirsin ama ben seni çok sevdim maalesef halada seviyorum.Ama unutucam, unutmaya çalışıyorum ama sen bana eziyet çektiriyosun...Neden ama.


Ah, canım sevgilim, derin bir okyanustayım


Hiç kimse gelmiyor, bırak bеni, konuşayım

En azından bugün, bugün de sonbahardayım

Soracak olursan ben şimdi uzaklardayım


Yanağıma düşen yaşı sildim.


Ben sana "Gel" dedim


İçimde kaybolan papatyalardı gözlerin

Eski bir radyodan çalan şarkıyı dinledim

Hayatı kahrolan gibi, gururu ayaklar altına alınmış biri gibi


Ben sana "Gel" dedim


İçimde kaybolan papatyalardı gözlerin

Eski bir radyodan çalan şarkıyı dinledim

Hayatı kahrolan gibi, gururu ayaklar altına alınmış biri gibi


Ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra


Ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra

Ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ra


Ben sana "Gel" dedim


İçimde kaybolan papatyalardı gözlerin

Eski bir radyodan çalan şarkıyı dinledim

Hayatı kahrolan gibi, gururu ayaklar altına alınmış biri gibi.


Şarkı bitince herkes beni alkışladı.Derya "Gerçekten çok iyi söylüyosun"dedi."Teşekkürler".Ege "Hadi şimdide Doğruluk Ve Cesaretlik oynayalım"dedi.Yusuf "Tamam hadi oynayalım arkadaşlar." İçerden şişe alıp geldim. "O zaman dönderiyorum" dedim.Demire cevap bana soru geldi."Doğruluk diyorum" dedi.Şimdi elime düştün daha doğrusu düştünüz küçük yalancılar."Derya ile sevgili misiniz?"herkes şokla bana baktı Deryaya bakınca yüzü kızarmıştı."Şe-şey-" dedi Demir lafını kesip "Ne şeyi ya oğlum sevgilisiniz madem niye söylemiyonuz mallar ne güzel işte hiç arkadaşlardan sır saklanır mı"."Kızmadınız mı?" Dedi Derya.Herkes birbirine bakıp aynı anda "Yoo" dedik.


1 Saat Sonra

"Ben çok sıkıldım dışarı çıkalım ya.Yaşımızda tutuyo bara mı gitsek"dedim.Melis"Evet ya önce herkes üstünü değıştirip gelsin sahilde buluşup gidelim"dedi.Rüzgar"Valla bana uyar burda sıkıtıdan patlıcam yoksa" dedi herkes okey verince evlerine gitti annemden izin alıp üstümü değiştirmeye gittim.Dolabıma bakıca çok güzel bir Siyah elbise çıkarttım kızlarla sözleştik hepimiz elbise giyindik.



(Mehir'in elbisesi)


20 dk sonra

Sahile doğru yürüdüm hava biraz soğuk olduğundan üzerime trençkotumuda aldım.

İleri baktığımda Bir tek ben eksiktim.Beni ilk gören Baran oldu sanki hissetmiş gibi ilk o döndü sonra beni gösterince hepsi bu tarafa döndü.Kızlara baktım en az benim kadar güzel olmuşlardı.

İleri doğru gidip Burakın yanında durdum."Ee hadi gidelim" dedim."Bizim yanımızdan sakın ayrılma brocuğum valla seni kimseye kaptırmaya niyetlenmedik" dedi Ege.

Yaa şapşik şey seni....

Bu dediğine güldüm.Herkes çok güzel olmuşsun

dedi "Çok güzel olmuşsun" dedi baranda.

.

.

.

.

.

.Bakalaım birdahaki bölüm neler olucak ????Baran'da az fena değil.Sizin gözünüz tuttu mu baranı???

Loading...
0%