Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.Bölüm

@bu2r3ci4n

Bölüm şarkısı ; Sen seversin eller alır.

- Mecbursun- Sertab Erener

Burak benim koluma girince ona tebessüm ettim.Diğer kolumada Ege girdi. Barın önüne gelince kimliklerimizi gösterip içeri geçtik.

Biraz dans ettikten sonra bar kısmına oturup bir Bira istedim.Hafif çakırkeyifken yanıma biri oturdu ama kim bakmadım.Sonra "Mehir sana birşey sorbilirmiyim?"diyen bir ses duydum Yusuftu bu."Sor" dedim.ne sorcakki derken beklenmedik birşey sordu."Burakla aranızda gerçekten birşey geçtimi?" Bu soru karşısında ićkiyi püskürttüm."Sen ne saçmalıyosun Yusuf.Ben Burakla kanka gibiyiz.Yani ben hiç o gözle bakmadım ki ona" dedim."O zaman niye öptün".What dedin gülüm "Ohaa! Yani.Ben mi burakı öpmüşüm.Ayıptır sorması bunu kim dedi sana??"."O zaman Baran ile niye ayrıldınız?".Demek Baran bey beni aldattığını söylememiş.Şerefsiz köpek."O çok sevdiğiniz şerefsiz kankana sor söyler." "Sordum ve bize senin Burak ile öpüştüğünüzü söyledi hatta bunu gelip Aslı söyledi...Sizi... Öpüşürken görmüş."."Ne aslısı lan!! Ne Burağı ben Barana bir kere bile ihanet etmedim!! Ama o şerefsiz gitti Aslı denilen bok ile öpüştü gelmiş birde burda beni kötülüyolar !!Allah ikinisinde be-" Yusuf sözümü kesti."Oyuna gelmişsiniz... Tahmin ettiğim gibi" Dedi bana bakarak.Kaşlarımı çattım."Ne oyunu?!?" ."Off ikinizde bir malsınız bak şimd-".Tam devam ediyordu ki "Mehir bak orda kim var hadi gel yanlarına gidelim".Baktığım yerde zamanında barıştırdığım iki sevgili vardı ay bunlar çok tatlı ya.Ama Yusuf'un dinlemem gerekiyor."Burak sen git geliyorum ben Yusuf'un bana demesi gereken birşeyler varda sen git geliyorum" dedim."Peki" dedi ve gitti."Evet devam et"dedim."Bak şimdi bu Burak ile Aslı sizi oyuna getirmiş.Güya siz ayrılınca Sen burakın, Baranda Aslının olucak ama siz birbirinizi çok sevdiğinizden bunları arkadaş olarak görüyosunuz ve bunların yaptıklarının farkında değilsiniz" Siktir, siktir,siktir...işte o an herşey dank etti beynime.Burakın Baran gelince bana ilgili davranması, Aslınında bana kötü kötü bakması."Sonra konuşalım olur mu Yusuf benim bunları sindirmem gerekiyor." Tamam dedi ve baranın yanına giderken durdu ve bana döndü "Bunları baranada anlatıcam haberin olsun" dedi ve beni dinlemeden gitti.Ben...Ben hazırmıyım ama tekrar başlamaya.Bunları nasıl sindiricem.Burak benim en yakın arkadaşım ve benim sevdiğim adamla bana tuzak mı kurmuş.O sırada yanıma Burak geldi

"Fıstık hadisene seni bekliyorlar" o an bende sinir yüklenmesi oldu ve gözüm seğirmeye başladı ve bağırmaya başladım.

"ŞEREFSİZ MİSİNİZ OĞLUM SİZ!!! BİR İNSAN BİR İNSANAA BUNU NİYE YAPAR HA!!! ÇOK MU BATTIK GÖZÜNÜZE!!! NİYE BİZİ AYIRMAYA ÇALIŞTINIZ!! BRAVO BAŞARDINIZ!! MUTLU MUSUNUZ!!"


O an herkesin susup bizi dinlediğini farkettim.Baran kızgın gözlerle Buraka bakıyodu.


"EVET MUTLUYUZ!! EVET MUTLUYUM!! NİYE Mİ ÇÜNKÜ SENİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DELİ GİBİ SEVEN BİRİ VARDI AMA SEN GÖRMEDİN BİLE!! BİR KERE YA BİR KERE ŞANS VERSEYDİN.SENİ ÖYLE MUTLU YAPARDIM Kİ AMA SEN HÂLÂ O İBNEYİ SEVDİN.BURDAKİ KALP VARYA İŞTE O SENİN İÇİN ATIYODU AMA SEN GÖRMedin ."


"Bağırma lan kıza!!" Diye bağırdı baran'


       

Sona doğru sesi kısık çıkmaya başlamıştı burağın.Yanağıma doğru bir yaş süzüldü. "Ben gerçektende özür dilerim ya bu kalp senin için atmadığı için özürdilerim !! Peki Burak bizi ayırınca ne düşündün Baran'dan ayrılıp hop senin kollarına mı geleceğimi".O an onunda yanağına bir yaş süzüldü."Özür dilerim...Seni sevdiğim için.Ama bilki bu kalp hep senin için atıcak" dedi ve gitti.Ardından "Herkes önüne dönsün!!" Diye bağırdım ve eğlenmeye devam ettiler.Ve bana seslenenlere cevap vermeyip çıktım ordan peşimden gelenlere "Kimse peşimden gelmesin biriniz gelirse ömrüm boyunca asla konuşmam!!" Diyip kapıdan çıktım.Üstüme trenç kotumu giyip sahile yürüdüm.Ve bir bankın üstüne oturdum.

Vay ananı avradını biz onca şeyi boşunamı yaşamışız.Onca ay Barana boşuna mı kötü davranmışız.Ama şimdi Buraka da üzüldüm.aşıkmış işte çocuk.Yazık.

Biz Barana kötülük yaptıysak o da bize yaptı hem ben biraz abarttım sanki buraka karşı galiba...Off napicam ya.Yanağıma doğru bir yaş süzüldü.Sonra yanıma biri oturdu bakınca tanımadığım biriydi.Dakikalarca ikimizde konuşmadık en son "Neden ağlıyosun" diye sordu."Bilmem" dedim.Evet mal mehir çok açıklayıcı oldun.Hafif güldü."Nasıl bilmem vardır bence bir sebebi".Bu dediğinede ben güldüm."Şöyle diyeyim dizilerde görürdüm ama neden ben böyle bir saçmalık yaşayayımki dersin gülüp geçersin ya işte o türden benim ağlama nedenim" bu dediğime hafif tebessüm edip "dinlerim anlatırsan sıkılmam yani" hafifçe başımı salladım. "Benim bir sevgilim vardı birbirimize çok aşıktık.Birde bizim yakın arkadaşlarımızdan Aslı ve Burak.Şimdi gel zaman Burak benim yanıma gelip Dediki Baran seni aldatıyor aslıyla öpüşürken gördüm dedi.Tabi bende hemen inandım sonuçta en yakına arkadaşım sözde.Bunun benzerinide Aslı Barana söylemiş Burak ve ben için.O da inanmış benim gibi en yakınlarımız oldukları için.Sonra biz gruplara ayrıldık.Bilirsin işte çete falan.Aylarca birbirimize yapmadığımız kalmadı.Bu günde Burak bize matematik çalıştırmaya geldi.Annem baranı tanıdığı için onuda çağırmış grup olarak.İşimiz bitince bara gittik.Yusuf var baranın çetesinden.O burakı çok sevmezdi zaten bir şeylerden şüphelenmiş.Geldi yanıma işte neden sevdiğin halde Onu öptün falan filan."

Yanağıma doğru bir yaş düştü benim lafım bitmeden öylece beni izliyodu.

"Sonra Dediki 'Aslı ve Burak sizi yemlemiş oyuna getirmiş' dedi. Bende o an jeton düştü ondada düştü ben Baranla konuşurum dedi yanımdan gitti.Ben burakın böyle bir şey yaptığı için sirnir tepede zaten yanıma gelmiş fıstık gelsene hadi seni bekliyoruz dedi bende o an patladım nasıl böyle bir şerefsizlik yaparsın falan. Sonra dediki kızım gözünün önündekini görmüyomusun falan bu kalp senin için atıyo seni sevdiğim için özür dilerim falan dedi" o an daha çok ağlamaya başladım."Ya bir insan bunu neden yapar ya neden.İnsan sevdiğinin mutlu olmasını ister mutlu...Ama o beni aylarca mutsuz yaptı."Dedim."Ne yapmayı düşünüyosun şimdi " dedi."Ne mi yapmayı düşünüyorum bilmem...Sen ne yapardın?" Dedim."Ben hiç aşık olmadım ki bilmem" dedi."Senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki.Ne dert var ne tasa.Bir bana baksana ağlamaktan helak oldum şurda.En çokta ne koyuyo biliyormusun.Bunu en yakın iki arkadaşının yapması koyuyo şimdi ne bok yaparlarsa yapsınlar"."Peki hâlâ onu seviyor musun?" İşte bunu bilmiyordum. "Onu gördüğünde kalbin çok hızlı atıyo mu" bunu düşünüyorum da bilmiyorum ben gerçekten de onu seviyor muyum "Emin misin sevdiğine?" Dedi hafif alaylı bir şekilde."Sen aşık olmadığın emin misin" diye sordum."Ben aşık olduğumu zannetmişim Yani olmadım.Bu soruların aynısını bir zaman önce biri sormuştu bana."."Bir gün o zaman inşallah gerçek aşkı bulurum...Buluruz" dedim.Bu dediğime hafif tebessüm etti."Peki sen neden üzgünsün"."o kadar belli mi ya" dedi hafif sitem dolu.Anlat diye kaş göz işareti yaptı."Ben sevdi- daha doğrusu sevdiğim sandığım kızı benim en yakın daha doğrusu kardeş dediğim adamla öpüşürken gördüm. Ama hiç birşey hissetmedim yani hayatımda birşey değişmedi.Sadece ona verdiğim zamanıma üzüldüm."."Desene sende kardeş kazığı yedim" dedim hafif alayla." Aslında iyiki gördüm onları diyorum çünkü hem o kıza yazık olucaktı hem bana.Bir süre sonra sıkılıp ayrılırdım büyük ihtimal." Dedi."Yani sende diyorsun ki bence iyi olmuş zaten sevmiyomuşsun.Aslında şimdi düşünüyorum da haklısın iyiki ayrılmışım"."Teşekkürler beni dinlediğin için belkide hâlâ onu kullanıyor olurdum tekrar." Dedim."Peki tekrar soruyorum napıcaksın?" Dediğine güldüm."Sen hep böyle meraklımısındır" dedim yarı alaylı." İşte bizde böyle kafa dağıtıyoruz napalım" dedi."Peki öyle olsun.Şimdik burdan eve gidince anneme diyorum ki anne ben okulumu değiştirmek istiyorum.Ondan sonra Allaha emanet diyip gidicem.Eğer orada durmaya devam edersem ona daha çok acı veririm"."Desene yine olan o çocuğa olucak" o sırada telefonuma bir bildirim geldi.


Derin=} Kardeşim sen gittikten sonra baran'da biraz sarhoş olmuş ve...Bir kızı öpmüş sarhoş , sarhoş.Boşuna üzülme onun için.Fotoğrafı yolluyorum.✓✓


(Fotoğraf)✓✓


Attığı fotoğrafla güldüm."Hiç zannetmiyorum ona olucağına.Yine olan bana oldu.Bu fotoğrafta tuzu biberi oldu işte".kaşlarını çattı "ne fotoğrafı??" Gösterdiğim fotoğrafla kahkaha attı bende gülmeye başladım."Artık dert ortağı olduk galiba" dedi bende başımı salladım."Aslında aldatma sayılmaz zaten ayrıydınız.Bence acı çekmiyeceğine göre okulundanda ayrılmazsın.Sahi sen hangi okuldaydın." Biraz düşündükten sonra aklıma geldi."Özel Soylu Koleji" ve gülmeye başladı.Ben kaşlarımı çattım "Yanlış birşey mi dedim" dedim."1 aydır ben kaydımı hatta bizim çeteyle kaydımızı o okula aldırmaya çakışıyoruz ve dün kabul geldi yani yarın sizin okuldayım" dedi ve ben şaşkınlıkla ağzımı açtım."Gerçekten mi" dedim."Gerçekten" dedi."Peki adın ne" dedi."Mehir Saye ama Mehir'i kullanırım" dedim.Ve ona doğru döndüm "Peki senin addedim."Azat...Azat Şaadoğlu" dedi bu isimler sanki bir Mardinli ismi gibi geldi bana.Ama pek takmadım."Peki Azat bu konuşma çok iyi geldi belki tekrar karşılaşırsak o zaman görüşürüz ve o fotoğraftan sonra bir şey yapmıcam .Yani şu fotoğrafa baktım da hiçbirşeye değmezmiş." Dedim tebessümle ona bakarken ve ayağa kalktım giderken durdum "Rica ederim Saye" dedi ve arkamı dönmeden tebessüm ettim sadece ve ilerledim.


Telefonuma baktım ve deryadan bir sürü mesaj vardı.Ve sadece ona bu fotoğraf için teşekkür edip.Eve doğru ilerledim.O çocukla konuşmak iyi gelmişti bana.

.

.

.

.

..

..

.

.

HellO Şekerlerim Ben geldim sorularınızı buraya alayım...


Birdahaki bölüm görüşmek üzere.


Off yandı buralar.Daha asıl bölümlere gelmedik

..:)


    


Loading...
0%