Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.Bölüm

@bu2r3ci4n

Eve gelince annem ne oldu niye erken geldin diye sordu ama direk yukarı çıktım.Üstümü değişturdikten sonra biraz gitar çalıp sonra yatağa girip uyudum.

      

Sabah üstümü değiştirip okula gittim erkenden.Derya'ya olanları anlattım beni desteklediğinı söyledi.Bende ona tebessüm ettim.

Bu gün Burak gelmemişti.Egeye sorunca o da kaydını eski sınıfına aldığını söyledi.Ben sadece tebessüm ettim.Ve Ege'nin 4-5 kişininde kaydını başka sınıfa aldığını söyledi.

Hoca sınıfa girince herkes ayağa kalktı.Ben Baran'dan tarafa hiç dönmedim.Artık istemiyorum da zaten.Ben test çözerken sınıf kapısı çaldı ama bakmadım o tarafa çünkü şuan çok zor bir soru çözüyodum.

"Hocam biz Adnan Kolejinden geliyoruz arkadaşlar ile yeni öğrencileriz zaten neden 4 öğrencinin başka sınıfa gittiğini şimdi soruyosunuz burası galiba en iyi sınıfmış bizde zeki olduğumuzdan buraya geldik" bu dediğine sınıfça güldüm ama ben yinede dönmedim."E tanıtın bize kendinizi bari zeki çocuklar" dedi biyoloji hocası gülerek."Ben Bartu Şaadoğlu grubun tabikide neşesi güzeller güzeli hocacım, bu yakışıklı Ali grubun beyinmatiği" dedi.Bu soy ad...Sonra anladığım kadarı ile Ali konuştu"Kendimi tanıtabilirim bence demi Bartucum" dedi."Ben Ali Şaadoğlu hocam." "Ben Eren Şaadoğlu" ve o ses..."Ben Azat Şaadoğlu" ve o an ilk kez gözümü testten kaldırıp onlara baktım.Zaten Azatda bana bakıyodu.Ben şaşkınlıkla ağzımı açtım.Ve öksürmeye başladım.

"İyimisin Mehircim istersen lavaboya git" dedi ben başımla onaylayıp giderken.Demir "İyimisin?" Dedi bende başımla onaylayıp Azada bakmadan gittim.

Direk lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım.Tabi ya ben nasıl unuttum bu gün bu okula gelicekti nasıl unuturum.Ama bizim sınıfa geliceğinden haberim yoktu.

Elimi tekrar yıkayıp kapıyı çalıp içeri girdim."İyimisin Mehircim"dedi hoca.Bunun da bugün iyi olası tuttu heralde.Normalde azarlardı lan.Tebessüm edip "İyiyim hocam" deyip yerime oturdum. Azatlarda Duvar tarafına oturmuştu.Bartu ila Ali. Eren ile Azad yanyana oturuyodu.Ben önüme döndüm ve düşünmeye başladım bunların niye soy adları aynı. Büyük ihtimal kuzenlerdi.

40 dk sonra

Ben test çözmeye devam ederken yanıma Baran oturdu ve ona dik dik bakmaya başladım."Ne oldu" dedim."Ee herşey ortaya çıktığına göre artık ben senden ayrı kalmak istemiyorum dedi" bu dediğine güldüm.Herkes sınıftayken olmaz sakin...sakin..."Baran bak ben birşey fark ettim daha doğrusu birisi sayesinde anladım" dedim alaza bakarak o da beni izliyodu.Ve tekrar Barana döndüm."Ben sana aşık değilim yani ne biliyim ben hiç aşık olmadım bu duyguları aşk zannettim. sende beni anla lütfen." Dedim."Sen benimle dalga mı geçiyosun !! Nasıl sevmiyosun kızım biz birbirimize aşık olduğumuzu söylüyoduk daha birkaç ay önce!!." Bu dediğine güldüm beni aldatıyo gelmiş şimdide aşık olduğunu söylüyor." Mehir bak kafan karışıyo anlıyorum ama artık toparlan gerçektwn!!" Ee artık yeter kendin istedin bunu yapmıcaktım ama sen kaşındın.Gözümü kapatıp yana eğdim boynumu ve elime telefonu alıp fotoğrafı açıp gösterdim."Bunu gördükten sonra iyikide sana aşık olmamışım diyorum!!... Üzgünüm..." deyip fotoğrafı kapattım."Mehir bak sandığın gibi değil anlık gelişen bir-"."Oğlum kızı aldatmışsın daha neyini açıklıyorsun" dedi azad."Sen karışma yenisin falan demem dalarım."Baran bak bu fotoğraf olsun yada olmasın ben sana aşık değilim bitti.Zaten bu fotoğrafı gördükten sonra artık biz imkansızız.Hadi diyelim sana aşığım bu fotoğraftan bile belli kıza karşılık vermişsin..

.Bitti...Sınav şeyinide sonra hallederiz hadi eyvallah." Dedim ve sınıftan çıktım bizim grupta peşimden geldi.Ve bir banka oturdum.Ve Demir,Derin,Ege,Rüzgar yanıma geldi.Rüzgar "Prenses valla bende böyle birşey beklemiyodum çocuğun ağzına tıktın bütün lafları" dediğiyle hepimiz güldük.Demir "Gerçekten aşık değilmiymişsin ona" dedi.

"Bende aşığım zannediyodum ama sonra o fotoğrafı görünce birşey pek hissetmedim ondan 10 dakika önce biri sayesinde anladım zaten aşık olmadığımı.Şimdi diyeceksiniz Aslı ile olunca niye zırladın.Ben valla o günün sonunda cipsimi aldım televizyon izledim Baran benim aklıma bile gelmedi" dedim.Ege "O zaman şu konuyu kapatalım asıl soru bunu kim sayesinde öğrendin??" Dedi.Sonra olanları anlattım

"İşte böyle" dedim.Azadı söylemedim."OMG oğlum burdan iyi aşk dizisi çıkar amk" dedi Ege.Ve biz buna gülüp sınıfa çıktık.Ders matematikti ve asıl soru sınavda ne halt edicez?? Bunu Baranla konuşucam.Zaten öğle arası Ders bitince Baran'ın yanına gidip."Baran Matematik sınavı halledicektik bugün bunu halledemezsek sınavda sıçarız" dedim ve bizim grupla onun grup kafa salladı.

O sırada yanıma Azad geldi."Ne sınavı ve neyi hallediceksiniz " ve sırada hepimiz yutkunduk.Azada güvenemezdik.Ona dönüp "Şeyy bunu söyleyemiyoruz maalesef ama şunu söyleyeyim matematik sınavı"dedim.O da kafasını salladı ve gitti.Baran kızgın Gine ona bakıyodu ve bana dönüp "Geçen seneki gibi" dedi ve ben bunun nedemek olduğunu biliyorum.Onayladım ve sırama geçtim.Melis "Okul çıkışı demi" dedi bende onu onayladım.Azada baktım o da bana bakıyodu o sırada yanıma Bartu geldi ve "Ee Mehircim yarın matematik sınavı varmış ve duyduğuma göre senin matematik çok iyiymiş" bu dediğine kahkahalar ile güldük Ege ile.Ben "Benim matematiğim mi iyiymiş valla bunu söyleyen kim ise 5 duyu organını kullanmamış benimleyken.Kanka benim matematik bilgisi sıfir ama sınava gelince canlanıyo o bilgiler demi Egecim" o da gülerek "Aynen" dedi. "O zaman şu canlandırma işinden banada bahsetsene biraz nasıl canlanıyor bizde kullanamım bu bilgiyi yani"dedi o anda Ege ile ciddileştik."Allah vergisi napalım" dedim."Bak valla kimseye söylemeyiz siz bizim diğer okuldan niye geldiğimizi öğrenseniz varya şakıraınız şakır..." Dedi.Kaşlarım çatıldı Ege ile aynı anda" Niye gelmişsiniz!!" Dedik.Bir an afalladı."Okulun en büyük çetesiydik biz ama birinin ihaneti yüzünden o okuldan ayrıldık ve buraya geldik.Yakında buranın bile en büyük çetesi biz oluruz evelallah" bu dediğine.Demir,Ege,Derin ve ben kahkahalarla güldük."Bartucum sana birşey dicem.Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışıyosan bu çok yanlış bir davranış!!Azad şu arkadaşını şurdan al!!" Bartu "Aa ben nededim ayol ben gelecekle ilgili konuşuyorum canım benim" diyip gitti."Demekki benim dememe gerek yokmuş" ona dönüp göz devirip "la havle la havle" diyip sınıftan çıktım.Çıkınca karşımda Aslı'yı gördüm."Yarabbim sen beni neden bunlarla sınıyosum.Valla isyan etmek gibi olmasın ama neden ben ha neden ben" dedim.Ordan ayrılıp aşşağı indim Allah'tan elimde kitabım varda rahat rahat okurum.Tabikide 'Maçakızı8' bu kitap listemdeydi bir türlü okuyamamıştım.Kitabın yarısındaydım.Banka oturup okumaya başladım.

15 dk Sonra

"Allahım bu bora malına sövsem ayrı dert sövmesem ayrı dert.Geri zekalı yeminle neden benim biricik saf nazlımı kandırıyosun ha neden onu sevmediğini söylüyosun. o Piç kurusu Elife bile daha iyi davranıyodun köpekkk".

"Harbi harbi sıyırdın mı naptın anlamıyorum" dedi ve baktım bu azaddı ve yanında çetesi!!

"Aynen sıyırdım o yüzden kitap karakterlerine küfür ediyorum" dedim alay ve sinir karışımı. "Noldu başarılı oldunuz mu okulumuzun en büyük çetesi olmayı Bartucum!!" Dedim."Ya abi niye hep benim üstüme geliniyo ya valla nerden bileyim okulun en büyük çetesinin seninle baranın çetesi olduğunu" dedi Bartu.Ona göz devirdim."Tamam ne istiyorsunuz söyleyin sonra siktirin gidin şuan kitabın en can alıcı kısmındayım".Azad "Sınav sorularını nasıl alıcaksınız??" O an yutkundum ama belli etmedim."Şuan neyden bahsettiğinizden anlamıyorum.Hem biz neden sınav sorularını alalım ki yani" diyip önüme döndüm."Bizimle oynama Saye merak etme biz söylemeyiz böyle şeyleri...Ama bir şartla o soruları bizde istiyoruz ve bizde siz alırken yardım edicez tabi yakalanmak istemiyosanız." Dedi sırıtarak.Sağa sola bakıp "En beni tehdit mi ediyosun.Geldiğiniz yere geri dönmek istemiyosanız susun ve bize bulaşmayın!!!" Dedim sinirle ve tam gidicekken kolumdan tuttu. "Burak şahitlik yapar iki tehditle bize zaten hocalarımızda anlamış değil nasıl derste değilde sınavda başarılı olduğunuzdan." Dedi."Herşey bitsin işte o zaman görüceksiniz asıl çete neymiş 2 aydır uslu uslu oturuyoruz diye hep oturucağımız anlamına gelmiyo Azad Şaadoğlu.İşte o gün bu okuldaki son gününüz Şaadoğlu çetesi!!" deyip kolumu çektim ve sınıfa gittim.Sınıfta her iki grupta vardı diğer herkes dışardaydı.Sıranın birine tekme attım."Piç kurusu herif piç kurusu!" Dedim sinirle.Baran yanıma gelip "Noluyo mehir ne bu halin!" Dedi sinirle ."Hanginiz gidip açık verdi lan bu gün yapılacak işi ha!Nolduğunu söyleyeyim mi gelmiş eğer o soruları bizede vermezseniz Burakı bir iki tehditle konuştururuz Müdüre dedi,Birde beyfendiler bizde yardım edicez dediler"."Eğer müdüre şarkarlarsa 3 yıldır yaptığımız anlaşılır eğitim hayatı diye birşey kalmaz!" Baran sinirle "Kim söyledi!!" Kimseden ses çıkmadı."Duymuyomusunuz kim söyledi diyoruz!!" Dedim.Ve Rüzgar "Ben söyledim" dedi.O an hepimiz şok olduk."Sen mi söyledin.Rüzgar bak biz sana güvendikte söyledik.Neden böyle bir şey yaptın.Ne istiyosun okuldan mı atılalım ha!" Diye bağırdım. "Onlar eski okulumdan tanış arkadaşlarımdı ben buraya gelince ayrıldık.Bende onlara güvendiğimden söyledim" dedi.Demir ve Yusuf aynı anda "İyi bok yedin!!" Dedi.Melis "Napıcaz peki" dedi.Derya"Napıcaz ne istiyorlarsa onu yapıcaz" dedi.Derin ile Ege'de "Aynen öyle" dedi."Bu iş bitsin onlarında burda durması için bir sebep kalmıcak!" dedim sinirle.Ege "Eskiye dönüyoruz yani?".Bu dediğine güldüm.Demir "Oğlum daha 2 ay anca oldu bir şeyler yapmayalı ne eskisinden bahsediyorsun biz zaten buyduk." Dedi aynen öyleydik.

.

.

.

.

.

.

.

.


Hellooo kuşlarım b


u bölümü nasıl buldunuz?? :)


Loading...
0%