Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım Ve 1. Bölüm

@bu2r3ci4n

Ailerinden dolayı yanyana gelmek zorunda olan ve birbirinden nefret eden iki liseli genç olan Mehir ve Baran. Bu iki liselinin birbirine karşı nefreti sayesinde bibirine çete olup ama aileleri yanında birbirlerine çok iyi davranırlar.Birde bunların çeteleri var tabikide.

Mehirin Çetesi;

-Demir

-Ege

-Derin

Baranın Çetesi

-Derya

-Yusuf

-Melisa

Yani şunu söyleyebilirim Soylu kolejinin en büyük iki çetesi bunlar.Yeri geldiğinde çok büyük düşmanlar. Yeri geldiğinde (Sınav vakti) çok büyük işbirlikçiliği yaparlar. Mesela bu iki çete okuldan atılmamasının en büyük nedenleri tabiki ders başarısı peki bu başarı nerden geliyo. Tam üstüne bastınız tabiki kopya ama işte o kopyayı nasıl çekiyolar işte orası büyük sır.

BÖLÜM 1

Bıktım usandım yeminle ya hergün hergün okula mı gidilirmiş neymiş ilerde koca parası yiyip kendimi ezdirmemek gerekiyomuş.Peki ben koca parası yiyemiyceksem neden evleniyorum ha! o zaman hiç evlenmeyeyim bana bakmıcaksa!! Tabi işte bunu annenize karşı söyleyemiyosunuz maalesef.3 gün sonra sınav hemde ne matematik işte şimdi sıçma sırası geldi."Mehir söyleniceğen hadi kalkta hazırlan geç kalıcaksın babacım"."Tamam baba".Şu evde babamda olmasa bu söylenmelerim yüzünden Gökçe sultan bizi tavandan aşşağı asardı heralde.O sırada Demir arıyodu."Efendim Demir"."Hadi hazırlan çabuk daha kalkmadın mı aşşağıda bekliyoruz seni". "Off hazırlanıp geliyorum tamam kapat". Allah'tan sivil giyinmemize izin veriyolarda ondan rahatım



Bugün sallamasına birşeyker seçtim biraz gri eşofman siyah baskılı tişört ve bogazlı Nike Air. Zaten uykumu çekemediğimden biraz huysuzum bu konuda anneme çektiğime babamla beraber hemfikiriz.Aşşağı inip annem ile babamı öpüp bir tanede simiti kapıp dışarı çıktım o sırada sokağın başında Demir,Ege ve Derya'yı gördüm ve koşarak yanlarına gidip Demirin yanına geçtim. "Bu gün pek enerjiksin bakıyorumda prenses"dedi Demir. "Dünden sonra gerçektende çok iyiyim o sünepeler bize bulaşmanın ne demek olduğunu anlamıştır diye düşünüyorum"dedim."İyi oldu gerçektende o sünepelere özelliklede Derin salağına" dedi gülerek Derya."Lan siz ikizsiniz niye birbirinize sataşıyosunuz orasına anlayamadım ben hadi Mehiri anlarım, Baran salağıyla birbirlerine yapmadıkları kalmamış." Dedi Ege."O gerizekalıylada bizim pek iyi olduğumuz sayılmaz Egecim, bizim evde 1 saat bizimle vakit geçirsen anlarsın.Dedi Derya. Benle beraber Demir güldü. Okulun kapısında doğru ilerken tahmin edin noldu!!? Baran Sünepesi ve sünepe grubuda bizi gorünce durdu. Şuan onların bu hallerine o kadar gülmek istiyorum ki sünden sonra. Baranın suratında doğru hünkürmeli gülmek istiyorum."Dünden Sonra sizi iyi gördüm" dedim Barana doğru. "Bunun hesabını vermicenizi sanıyosan çok kötü yanılıyosun Ay parçası" dedi bastırarak. "Geri zekalı bana ay parçası demeyi kes!!!" O sırada Demirin eli koluma dokundu kendine doğru çekti beni fısıldayarak "Sakin ol seni sinir etmeye çalışıyo" dedi. Bende onu onaylayarak Barana döndüm o da sinirli şekilde bana bakıyodu.Ben bizim gruba baş işareti yaparak gidelim dedim onlarda peşimden geldiler."Bunun bedelini çok kötü ödüceksiniz MEHİR" dedi. Bunu demesi üzerine gür bir kahkaha attım.Ona dönerek "Zevkle bekliyor olucam 'Bedeli' " dedim elimle tırnak işareti yaparak. Sonra sınırlı bir şekilde önüme dönüp sınıfa yol aldım. Biz Derya,Ege,Demir 12-A deydik. Aynı şekilde baranın gurubuylada aynı sınıftaydık.Ve tabiki Aslı malıylada aynı sınıftaydık.


Ben sınıfa çıkarken bir tane gerizekalı bana çarpınca "Önüne baksan be gerizekalı !! " diye carladım. O da böyle böyle bir şey beklemiyoduki ilk başta affalladı ama sonra "Sakin ol prenses" dedi. Sesten anlaşıldığı kadarıyla erkekti ama ben çoçuğun yüzüne bile bakmaya tenezzül etmeden sınıfa pat diye daldım sıraya otururken herkes bana baktığını fark ettim."Önüze dönsenize lan" diye onlarada carladım ve herkes önüne döndü. O sırada sınıfa Derya ve Demir girdi.Ben orta sırada en arkada tek başıma oturuyodum önümde de Demir ile Derya oturuyodu. Cam kenarında da aynı şekil Baran tek, Derin ve Mertde beraber oturuyodu.Şuan yanları boş olan tek Baran ile ben vardım.Onlarda sırayla yerlerine oturdu. Şuan Baranın bana baktığını fark ettim ama ondan tarafa hiç dönmedim. O sırada sınıfa Felsefeci girdi. Ve yine sıkıcı konularına başladı ama ben onu değilde sıramı çizmeyi tercih ediyorum.Dersin 10. Dakikasında sınıfa daha önce hiç görmediğin esmer, Ela gözlü yakışıklı bir çocuk girdi ama ben Allah sahibine bağışlasın deyip dikkatimi çocuktan çekip tekrar sırama yazma girişimine devam ettim."Merhaba hocam dersinizi böldüğüm için tekrar özur dilerim ben yeni öğrenciyimde". "Peki arkadaşlarına kendini tanıtmak istermisin evladım".dedi Merve hoca."Öncelikle arkadaşlar ben Rüzgar, Özel Adnan Kolejinden geliyorum yaşım 18 ."Bu ses çok tanıdık geliyo ama nerden... Nerden...Allah kahretsin bu az önd carladığım çocuktu."Peki Rüzgarcım şimdi oturabilirsin istediğin yere Baran ile Mehir'in yanları boş onlardan birinin yanına otur istiyorsan." Barana bakınca o da bana bakıyodu ben de ona 'ne var' şeklinde kafa salladım o da önüne dönüp "Hocam isterse benim yanıma oturabilir" dedi.Bizim bildiğimiz Baran yanına kimseyi oturtmayan Baran 5 dklık çocuğu yanına oturtuyor. İşte buna gülerim."Yok Barancım ben Mehir'in yanına otururum zaten biz az önce tanıştık değil mi Prenses". Bana mı dedi lan o?? Baktım bana bakıyodu.Bende rezil olmasın diye yavaşça başımı salladım zaten çocuğa karşı mahçup oldum iyice.Baranda bana sinirli şekilde bakıyordu ondan tarafa baktığımda o sırada Rüzgar tamda yanıma oturdu. Ve bana yaklaşarak "teneffüste özür dilersin artık." Dedi. Gülerek.Bende kafamı olur şeklinde salladım.

İlk 2 bölüm sıkıcı Wattpadde yayınlıyorum normalde ama kapanınca buraya attım.Normalde hiç yayınlamayacaktım.


Loading...
0%