Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@bu2r3ci4n

HellO okurlar hadi bölüme geçek👇👇👇👇👇

__________&&&&&__________&&&&_______________

Şu Gevher göteleğini gördüm ama kendimi şuan yine de çok iyi hissediyorum.Maşallah bana maşallah!! Tü tü nazar değmesin bu mutluluğuma."Siktir!?!" Dedi Topal."Siktir ya siktir" dedim gülerek.O sırada Demir komutan "Ne karıştırıyosun Saye??" Diye sordu.Bu da taktı amk sayeye.Ona dönüp "Kendimi hatırlatıyorum komutanım siz sadece film izler gibi izleyin" diyip göz kırptım ve time baktım hepsi aval aval bakıyordu 'Bence mal mal ama sen bilirsin SAYE' dedi gerzek iç ses.Ona içimden göz devirdim.Timime de mal diyemezdim hem nerden Saye oluyormuşum lan ben.Tamam konumuza geri dönelim.Önüme döndüm."Ssht Topal gösteriye hazır mısın??" Diye sordum alayla.Ses gelmedi bununla kıkırdadım."Sadıkcığım canım benim gelir misin yavrucuğum?!?!" Diye bağırdım keyifle."Bedelini ödeyeceksin hem de en ağır şekilde" diye bir ses yükseldi topaldan.o sırada sadık bildikleri kişi geldi."Gölge beni çağır mışsın ben geldim" dedi bana gülümseyerek.Ona gülümseyip göz kırptım daha sonra ciddiyetle gür bir sesle "Tekmil ver Asker!!" Diye bağırdım."Kıdemli Üstteğmen Akın Dağdeviren Kod adı Hayalet emret komutanım!!" Diye bağırdı."Rahat asker.Sadıkı aldın mı!!" Diye bağırdım

"Aldım komutanım" dedi sonra beni çözmeye geldi."Komutanım size söylemem gerekirdi ama özür dilerim tekrardan" dedi.Onu başımla onayladım demir komutana baktığımda bana şokla bakıyordu bir akına bir bana tim de aynı anda"Oha!!" Diye bağırdı.Niyazi "Bir günde hem hayalet hem de Gölge ile tanışacaksınız deseler Siktir lan ordan derdim!!" Dedi onun bu haline gülüp demire göz kırptım.Sonra akına döndüm "Hayalet sadık tamam mı??" Diye sordum."Tamam dır gölgede sen sahalara dönmeyi düşünüyormusun" diye sordu."Bildiğin üzere timdeyim bence sen beni idare edebilirsin" diyip göz kırptım.Kendisi 26 yaşında kıdemli üsteğmendir biz harp okulunda tanışmıştık kendisi kardeşim gibidir hatta kardeşimdir.Daha sonra özel kuvvetlerde karşılaştık albay en iyi askerlerinden biri olduğundan bahsetmişi yanıma yaklaşık 3 yıl önce almıştım.İntikamımda yardım ediyordu hem de itcikleri temizliyordu.Buraya gelirken ona haber vermiştim ne olur ne olmaz diye.Sağolsun kendisi sadıkı alıp onun kılığına girmişti sadık sayesin de de diğer teröristleri söylememek kaydıyla tehdit etti büyük ihtimal.Ben düşüncelere dalmışken arkadan bir yalandan öksürme sesi geldi oraya döndüğümde Demir bana bakıp "Bunları karargaha gittiğimizde konuşucaz yüzbaşım şimdi bizi çözün" dedi.Sonra akın ile onları çözmeye başladık demir komutana gelmişti sıra onu çözmeye başladım.Bu adam da bu yakışıklılıkla hâlâ nasıl sap kaldı onu da anlamış değildim daha hâlâ.'Öykü yoksa 7 yıllık aşktan çıkıp yeni aşklara mı yelken açıyorsun kız.Ama bir yerde doğruyu söylüyorsun haa bu karizma boy pos nasıl sap kalabildi??' dedi iç ses.Bir kere o şerefsizden sonra yeni aşk meşk işleri bitti o şerefsizi geberticem daha ben!! Hem ben de mis gibi kızım ben de sapım bana niye bir şey demiyosun canım!! 'Gerizekalı kendin diyosun ya zaten ben aşk meşk işleri ile uğraşamam diye mal!!' dedi iç ses valla doğruya doğruydu uff.Ben ipleri çözerken Demir ile göz göze geldik gözlerini kaçıran taraf ben oldum.Bitince "Bitti komutanım" dedim beni onaylayınca oturduğu yerden kalktı.Ve sessizce "Bana Burda neler döndüğünü en ince ayrıntısına kadar anlatıyorsun!!" Dedi.Adamın sesi o kadar ürkütücü çıktı ki valla Çok tırstım!! Onu göz devirerek onayladım.Bana "Bana göz devirme" dedi mal!!."Emredersiniz komutanım" dedim bıkmış bir tonda.

****** 1 Saat Sonra ******

Şuan sadıkı da almış helikopter deydik akının görevi devam ettiğinden hala dağdaydı.

Valla çok uykum gelmişti ne yalan söyleyeyim biraz esnedim 'O sırada ayı gibi ağzını açan mal Asena!! Kızım az nazik ol insan arasındasın bu nasıl kızıl gölge derler' dedi iç ses bozuntusu sen nereden geldin yine acaba bak yazar bile bıktı benden gelmiyor sende git işte de kafamı dinleyeyim.(Aa biri benden mi bahsetti kız) Dedi yazar.Hıh bir sen eksiktin hay ben şom ağzıma.(Kız sus senin Aras ya da bulut abine kız bakıyodum isim falan filan hatta birini buldum kız.Sen de tanıyorsundur belki ama spoiler veremem cano) dedi.Ne?!? Abime kız mı bakıyon lan.Tamam zaten Aras malına kimse bakmaz da bulut yine yakışıklı onunla da yeni düzeldik allahını verdim birini bulma!! getirme!! Yapma!! Dedim ağlamaklı içinden.(Kız sus asıl benim arasım!! Yakışıklım!! varken senin ketum abini napayım ben arasıma birini buldum bile canışkom) Dedi.'Ayy kız kim bana söyle valla kimseye söyemem' dedi iç ses.( I ı olmaz sürpriz bir kaç bölüm sonraya bu arada yazarının değerini bil kız tek kelimeyle kız olay yani olay!!) Dedi.Evet gerçekten de tek kelimeyle dedin!! O ketum!! Arasa kim bakıcak çok merak ediyorum kaç zamandır bir şey söyleyemedin sen de ha!! 'Ayy ben çok heyecanlıyım kim acaba tanıdık mı kız' diye sordu iç ses yazara.Ama ses yok.Yine yok'Kız gittin mi pis yazar!!' diye cırladı iç ses sonra o da gitti.Sonunda gittiler ya sonunda beynim de dedikoducu kadınlara döndü!! O değil ben galiba şizofren oluyorum lan!! O sırada bir ses geldi fısıltıyla "Komutanım niye ses vermiyor kara kara düşüncelere dalmış. Delirdi mi acaba valla şuan kendimi tehlikede hissediyorum" diye bir ses geldi.Sonra bir ses daha "Yok oğlum delirse duramazdı deli deli ortalıklarda dolaşırdı" bu niyaziydi."Oğlum malmısınız kadını rahat bırakın" dedi biri bu kubattı.Ben düşüncelerden çıkıp onlara baktım "Bir şey mi oldu??" Diye sordum tima bakıp."Ha komutanım sonunda dünyaya döndünüz" dedi can."Size esirken gelen o adamı soracaktık bir de sadık şovunu" dedi Murat.Demire baktığımda onun da dikkati buradaydı.Ben herkesden gözlerimi kaçırdım sonra sırtımı geriye yasladım ve tavana baktım... Simsiyah tavana... "Bizim tim tam 6 yıl önce kuruldu.Demirle yani gevherle 7 yıl önce tanışıyorduk... Tim komutanımız o oldu.İşte gençtik birbirimize aşık olduk" dedim sonda buruk bir tebessümle devam ettimt

"Tabi ben öyle zannediyordum.Nereden bilebilirdim adamın yerini sağlamlaştırmak için beni kullandığını!! Sonra işte bundan 4-5 yıl önce yani kardeşlerim şehit olmadan 1 yıl önce bana evlenme teklifi etti tabi bende kabul ettim malım ya.O gün Metenin, kardeşimin doğum günüydü albaydan izin alıp istanbula gelip gençler olarak abimlerin eşlerini falan alıp gitdik.Ben hediye olarak konser bileti aldım kardeşim ya neyi sevip sevmediğini biliyorum...Konsere gitdik bana orada evlenme teklifi etti.O gün benden mutlusu yoktu sonra işte biz düğün hazırlıkları falan yapmaya başladık" burada acı bir kahkaha attım "Ben orada düğün hazırlıkları yaparken nereden bilebilirdim o şerefsizin bizim arkamızdan kuyumuzu kazdığını nereden bilebilirdim kardeşlerini öldürme planları yaptığını" dedim gözümden yaş aktı kimse beni susturmadı."Sonra işte o gün geldi 17 şubat 2021... O gün göreve gittik.. son görevlerine. Beni görevlendirdi keskin nişancı olduğum için Demir.Mal bana aşık olmuş sözde beni kurtarmak için.Şerefsiz onun için canını verecek insanları ölürüp!! Beni yaşatıcakmış!! Sikerim böyle sevgiyi lan ben o günden sonra lânet ettim o göreve!!" Dedim."Puşt herif kendisini şehit göstermiş ama ortalıklarda fink atıyormuş!!" Dedim."Lan onun için canını verecek insanları şehit etti puş herif" dedim ve elimi tabana vurdum sertçe.Sonra herkes "İyi misiniz komutanım??" Diye sordular endişeyle.demir gelip"Asena sakin ol geçti" dedi sadece elimi avucuna alıp baktı arkadan bir ses geldi."Ne acıklı ama!!" Diye bir ses geldi puşt sadıktı bu."Gölge!! Topal seni gebertmeden asla gebermez!" Diye bağırdı gülerek piç kurusu."Hepinizi ben geberticem lan pezevengler!! Göt lal-" diyodum ki bir el kapadı ağzımı.Bu Demirdi "Sen bu kadar konuşurmuydun yüzbaşım" dedi bana sitemle.Onun bu dediğine göz devirip gözlerimle elini işaret ettim 'Çekin şunu!!' demekti bu.Gözlerini kısıp "Yok sen biraz sussan iyi olur bence" dedi. Normalde o eli malûm bir yerlerine sokardın da dua etsin komutan hem Bence o kadar konuşmuyordum sadece biraz argo vardı okadarcıktı yani.O sırada diğerleri bir konuya dalmışlardı ama önce sadıkı biraz hırpalamışlardı.Demire geldiğinde Onun bu dediğine iyi bir göz devirdim.Bu yaptığıma kaşlarını çatıp "Ben sana daha yeni gözlerini devirme demedim mi az ônce de devirdin bence iyi bir cezayı hakettin yüzbaşım karargaha gidince hatırlat" dedi.Off iyi mi oldu şimdi cezayı da yedik anasını satayım.Yanı başıma oturdu elini çeker dedim ama yok!! İnat etti o el orada kalacak!!

5 dk sonra

Valla uyku bastırdı gidiciyim galiba yavaş yavaş gözlerim kapanıyodu.Başımı bir yere koydum ama. Neresi bilemiyorum.Karanlık beni yavaş yavaş kendisine çekti.

____________________________________&&&&__________

Bölüm nasıldı bakalım??? Biraz daha uzun olabilirdi biliyorum arkadaşlar ama yani 1262 kelime de şuanlık yeterdi bence çünkü uyku bastırdı beni ben kaçar.Bakın hiç kontrol etmeden direk atıyorum hatalarım varsa affola.Hadi hayırlı geceler.

Tim

Sadık iyi

Topal malı

Aşkım Demir

Öyküm

Akın Dağdeviren (Hayalet)

İç ses

Yazarınız

 

 

Loading...
0%