Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@bu2r3ci4n

Helüuuuu arkadaşlar yeni bölumle merhaba oy ainırımız dolmuş ben de attım...

___________________________________________&&&

Telefon sesi geliyordu ama aldırış etmedim sonra tekrar çaldı. Gözlerimi açtığımda masaya malak gibi yayılmıştım.Kollarımı esnettim "Offf her yerim ağrıyo ya!!" Dedim sinirle.O sıada telefonum çaldı yine yabancı bir numaraydı açınca sinirle "Ne var be sabah sabah işiniz gücünüz işletmek insanları" diyip kapadım sonra uykuma tam dalmaya devam ederken yine çaldı."Allahım ya!! Allahım izin günümde bile rahat yok!!" Sonra telefonu açtım"Kimsin lan!! Söyle Topal pisliği sen misin lan.Bak sabah sabah hiç tehdit çekemem sonra anlatırsın palavralarını!!" Diyip kapadım alahım ya sonra yine çaldı açtım tam saydırmaya başlıcaktım ki "Öykü hemen karargaha!!" Diyip kapadı.Lan bu Demir komutandı şimdi sıçmadım mı ben!! 'Salak hemen niye saydırıyosun ki insanca aman dinleme' dedi iç ses.(Diyecek bir şey bulamıyorum valla) Dedi yazar.Valla bu defa haklılar bende şuan diyecek birşey bilmiyorum saate baktığımda 6'ya geliyordu.Benim izin günümdü ama ağlıcam ama şimdi bu cezada verir Allah bilir ne vericem!! Sonra sinirle banyoya gidip duş aldım ihtiyaçlarımı giderdim saçımı kurutup krem rengi crop altıma kargo cepli asker yeşili pantalon geçirdim Cropun üstünede yine asker yeşili gömlek geçirdim.Saçım dalgalıydı ve salık bıraktım.Makyaja gerek duymadan aşşağı indim arabama doğru gidicektim ki!!! Arabam yoktu neden Sadık salağı yüzünden pert!! ve taksi çağırdım binip karargaha gitmesini söyledim ilk şaşırdı ama belli etmedi.Taksi durunca parasını verip direk indim.Karargahın nöbetçileriyle uğraşmak istemediğinden direk askeri kimliğimi gösterip içeri geçtim.Bizim tim içtima yapıyolardı ve ben izinliydim ama sevgili komutanımız benide çağırdı.Yanlarına gidip tekmil verdim "Yüzbaşı Öykü Asena Erkin Görev ve Emirlerinize hazırdır komutanım!!" Dedim beni görünce sırıtıyodu ki son anda durdu."Hoşgeldin Asker!!" Dedi."Hoşbulduk komutanım beni çağırmıştınız!!" Dedim."Evet asker!! Dün ki sorgu için bir de senden dinlemek istedim.Bu gün sorguya girdim ama Öykü yüzbaşıdan başka kimsenin sorgusuna girmem dedi." Dedi şüpheyle.Tam sırıtacaktım ki son anda durup "Yani komutanım??" Diye sordum."Yanisi şu ki niye bize konuşmuyo" bu dediğiyle kaşlarımı çattım."Komutanım ne ima etmeye çalışıyosunuz.Zaten albaya sorsanız size güveniyosa cevaplardı" dedim Güveniyorsa'yı bastırarak."Söylemedi." Bu dediğine güldüm."Komutanım albay size söylemediyse demek ki bir bildiği varda söylemiyo o yüzden ben de söyleyemem" dedim onun ima ettiği şeyi bende ima ettim."Sen ne ima etmeye çalışıyosun asker!!" Diye bağırdı sinirle.Bu dediğine sinirle cevap verdim "Siz ne ima etmeye çalışıyosanız ben deonu ima ediyorum Yüzbaşı!!" Dedim sinirle.Sonra gidiyordum ki "Ben sana git dedim mı asker!!" Diye bağırdı.Bu dediğine alayla gülüp ona doğru döndüm "Yüzbaşı ben şuanda izindeyim ve sizin Emirlerinizde değilim!!" Dedim bastırarak.Gıcık herifin teki ya!! Sonra telefonuma bir bildirim geldi bakınca Poyraz'dandı mesaja bakınca

POYRAZ =] Dişi kurt çocuğun yerini buldum.Şırnak çocuk esirgeme yurdunda.✓✓

ASENA =] Teşekkürler poyraz.Sen olmasam yerini bulamazdım.Az sonra seni ararım konuşuruz şuan karşımda salak bir Yüzbaşı bozuntusu var da.✓✓

POYRAZ. =] Tamam dişi kurt.✓✓

Telefonla mesajlaşmamı bitirirken demir "Benimle konuşurken bana bakıcaksın Asena!!" Diye bağırdı ağzının ortasına yumruk yemek istiyor bu bence!! 'Şuan çok sexsi durmuyo mu??' diye sordu iç ses.İç ses!! Yazardan beklerdim ama senden senden hiç beklemezdim.(Lan yine ben naptım.Sapık iç sese şöyle onları tövbe.Ay aklıma şey geldi şimdi bunun bordo beresi yerine kafasıda prenses tacı varmış puhahabsjsjksls) Bu dediğiyle gülmemek için zor duruyorum şuan.Allah belanı vermesin yazar.Sonra kendimi tutup öksürdüm."Komutanım bence uzatmadan siz timinizin yanına gidin benim de işim var yani uzatmayalım" dedim tam gidiyordum ki "Tamam gidebilirsin" dedi.İnadına gitmiyorum lan!! Hem albayın yanınada gidicektim."Niye durdun??" Diye sordu.Ebeninki diye durdum oldu mu!! "Albay ile adamla alâkalı konuşacaktım oraya gidicem de" dedim gıcık bir söylemeyle.Sonra sinirle ağzının içinden küfür mırıldanıp timin yanına gitti.Anca böyle gidersin naş naş canım.Ben de albayın odasına doğru yol aldım ve kapıyı tıklattım."Gel!!" Dediğinde içeri girdim."Öykü Asena Erkin Görev ve Emirlerinize hazırdır komutanım" dedim.Sonra albay sinirle baktı bana "Sana ben ne dedim 2 hafta izinlisin!! Ama sen neden burdasın!!" Diye bağırdı."Demir Komutanım çağırdı albayım onun yanından geliyorum gelmişken sizinle Ahmet hakkında konuşmak istedim" dedim sonra sınırı geçince "Otumanı emrediyorum" dedi.ve oturdum."Komutanım Ahmet'in kızı Şırnak çocuk esirgeme kurumunda ben onu getirticem izniniz olursa babasıyla konuşsun.1 senedir görmüyomuş babası ile" dedim biraz düşününce "Tamam" dedi."Bu arada ben seni arayacaktım madem geldin söyleyeyim her an görev çıkabilir" dedi.Onu onayladım ve izin isteyip çıktım.Yes be yes!! Aferin kızım sana!! Ondan sonra dışarı çıktım.Off acil araba almam gerkiyodu arabamı albay çektirtmiş onu da söyledi.Bir taksi çağırdım.Ve beklemk için bir tane banka oturdum zaten taksi 1 saate anca gelirim dedi.ve Kulaklığımı çıkardım telefonumdan sarkı açtım.

(Şarkı- Koçari)

Yaylanın çimenine,oh nenni koçari

Keçi vurur canını,haydi haydi koçari

Oy kız sarayım seni,oh nenni koçari

Geçsin yürek yangını,haydi haydi koçari

Oy kız sarayım seni,oh nenni koçari

Geçsin yürek yangını,haydi haydi koçari

Bir ara babanemlerin yanınada gitmeliyim.Kadınla konusamadım geldiğimden beri zaten.Bu türküyü çok seviyorum lan.Gözlerimi kapatıp arkama yaslandım. şarkıya ağzımı oynatarak eşlik ettim.

Oh neni koçari koçari kimin yari

Oh neni koçari koçari benim yarim

Oh neni koçari koçari kimin yari

Oh neni koçari koçari benim yarim


Yaylalar sıra sıra,oh nenni koçari


Vuruldum selvi boya,haydi haydi koçari

Koçari gel burdan geç,oh nenni koçari

Göreyim doya doya,haydi haydi koçari

Koçari gel burdan geç,oh nenni koçari

Göreyim doya doya,haydi haydi koçari


Oh neni koçari koçari kimin yari


Oh neni koçari koçari benim yarim

Oh neni koçari koçari kimin yari

Oh neni koçari koçari benim yarim

Sonra yanıma biri oturdu ama sarkıya eşlik ettiğimden anlamamıstım ve kulaklığımın biri çekildi.Gözümü açınca bu kişi Demirdi kendi kulağına taktı kulaklığı.Üstünde üniforması ve başında bordo beresi vardı sonra gözünü kapatıp şarkiya eşlik etti ağzını oynatarak sonra bende tekrar eski halime dönüp gözümü kapadım.

Çayır çimen biçemem,oh nenni koçari

Soğuk sular içemem,haydi haydi koçari

İki cihan bir olsa,oh nenni koçari

Koçariden geçemem,haydi haydi koçari

İki cihan bir olsa,oh nenni koçari

Koçariden geçemem,haydi haydi koçari


Oh neni koçari koçari kimin yari


Oh neni koçari koçari benim yarim

Oh neni koçari koçari kimin yari

Oh neni koçari koçari benim yarim

Oh neni koçari koçari kimin yari

Oh neni koçari koçari benim yarim

Oh neni koçari koçari kimin yari

Oh neni koçari koçari benim yarim

Şarkı bittiğinde gözümü açtım ve demire baktım o da bana bakıyodu."Niye burda bekliyosun??" Diye sordu."Taksi bekliyorum komutanım malum araba pert" dedim.Başını salladı."Bu arada az önceki çıkışım ićinde özur dilerim biraz ileri gittim" dedim.Tek kaşını kaldırıp "Biraz??" Diye sorara şekilde dedi."Ama komutanım sizin ima ettiğiniz şeyde yani" diye yine çıkıştım."Tamam bende özür dilerim o yavuk 'Öykü yüzbaşıdan başka kimseye konuşmam' deyince sinirlendim." Dedi."Peki affedildiniz madem" dedim."Ben hâla affetmedim yalnız yani ne olursa olsun komutanınım ben senin" dedi bu dediğine göz devirdim."Komutanım sizin affedip affetmemeniz benim umrumda mı sizce??" Diye tek kaşımı kaldırıp sordum.Bu dediğimle kaşlarını çatıp "Umrumda mı??" Diye sordu.İc ses 'Evet!! Evet!!! EVET!!' dedi.Sana noluyo lan sanki nikah kıyıyoruz burda.'Off hadi tamam sus' dedi.Sonra tekrar yüzbaşıya dönüp "Hayır" dedim.Bana biraz daha yaklaşıp "Peki ne umrunda senin??" Diye sordu sessizce.Ben yutkunmaya çalıştım ama olmadı."Benim hiç birşey umrumda değil komutanım ben en iyisi gideyim" dedim ve banktan kalkıp çıkışa doğru giderken "Kaç sen kaç ben senden hesap sormaz mıyım??" Diye bağırdı.'Ayy adam resmen yürümüyor koşuyor!! Koşuyor!!' dedi iç ses.(İç ses sen niye bu aralar boş konuşuyosun adam direk aşkını ilan etti kızım) Dedi yazar."Lan asıl siz ne diyorsunuz susun!!" Dedim.İnşallah kimse duymamıştır bakınca taksi gelmişti.Telefonum çalmaya başladı taksiye binince "En yakın otomobil mağazasına sürün lütfen" dedim sonra bilinmeyen bir numara aradı.Açınca "İkiz sen Nerdesin ya dünden beri arıyorum açmıyosun?? Bak abimler adına özür dilerim!!" Dedi."Off boşver ya onları zaten beni tanıyanlar benim ne olduğumu çok iyi biliyorlar.Dünden beride askeriyedeydim" dedim Albay izin vermişti koda adım dışında bordo bere olduğumu söylemeye.Time söylemeye de izin gelmemiş daha.Kod adı için.O sırada ikiz şok içinde "Sen asker mısın??" Diye sordu."Hem de bordo bereli oğlum" dedim."Senin rütbe neydi bu arada" diye sordum."Kıdemli Üstteğmen" dedi.Bu dediğiyle sırıttım."Seninki ne çavuş falan mı" diye sordu.Bu dediğine göz devirip."Yüzbaşıyım canım" dedim bu dediğimle kal geldi çocuğa."O-ha" dedi sonra biraz daha konuşup kapattım.O sırada otomobil magazasına gelmiştik ve ücreti ödeyip indim.Sonra Galariden içeri girdim beni bir tane 30'lu yaşlqrda sarışın bir adam karşıladı."Merhaba hanımefendi ne bakmak istemiştiniz" diye sordu."Araba bakicaktım ama aklımda model yok" dedim."Ben size yardımcı olayım" dedi.Onu onayladım arabaların olduğu bölüme geldik hepsini inceledim ve birinde gözüm takıldı ve güldüm bunu ne zamandır istiyorum tamamen aklımdan çıkmış.Siyah jeep wrangle.Adama onu gösterdim."Güzel tercih" dedim sonra arabayı hemen satın aldım.Paramla gereksiz harcamalar yapmadiğimdan hesabımdaki para bana ömür boyu yeterdi.Adamdan arabanın anahtarını aldım.Arabaya binince, binmem ile garajdan çıkmam bir oldu.

_____________________________________________&&&&

Hellü arkadaş bölüm nasıldı lütfen yorumlarda yazın karakterler hakkında ne düşünüyosunuz?? Bölüm yine kısa oldu ama akşama kadar 6 oy gelirse diğer bölümüde yayınlarım.

Yüzbaşı Demir???

Öykü Asena ???

Yeni karakter geldi Poyraz (Spoiler iyi karakter)???

İç Ses ve Yazar???

İkizimiz??


Loading...
0%