Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9.Bölüm Bazılarının Sonu, Bazılarının Başlangıcıdır

@bu2r3ci4n

Merhaba direk bölüme geçelim.

 

&________&&_&___&&&&&&___________________________

Mezarlıktan çıktığım gibi eve geldim.Eve gelince Haluk albayı aradım yarınki görev için... Sadıkın yanına gidecekmişiz daha doğrusunu söylemek gerekirse baskın yapıcakmışız.Mektup olayını anlatmadım... Daha doğrusu anlatamadım Şükrü albay anlatırdı zaten.Odama girince kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Sabah uyanınca aynanın karşısına geçtim gözlerimin altı şişmişti ağlamaktan.

Üzerime yeşil bir badi altıma siyah Jean.Baeinin üzerinede siyah gömlek giyip saçlarımı sıkıca topladım.Yüzümü tekrar yıkadım.Sonra hazır olan valizimide alıp çıktım.Evi kitledikten sonra menzil konağına sürdüm.Eve gelince ateşi aradım aşşağı inip valizini aldı beni odama kadar götürdü diğerleri uyuomuş Azadda asker olduğundan göreve çağırmışlar.. Tam çıkıyodu ki ateş durdu ve bana döndü "İyi misin ikiz durgunsun biraz yanlış birşey mi yaptık dün biraz üzgün gibisin" diye sordu sakin ve üzgün bir sesle.Bu dediğiyle gözlerim doldu... Onların hiçbir suçu yoktu ben biraz çocukluk yapıyodum onlara kendimi açmıyodum...Ateş yanıma geldi ben yatağın üzerine oturmuştum o da olurdu "Niye ağlıyosun bak valla küserim söylemezsen" dedi o diyene kadar bilmiyodum ağladığımı."Yaşıyomuş ateş!! O yaşıyomuş" dedim daha çok ağlayarak."Kim yaşıyomuş??" Diye sordu şaşkınlıkla."O Demir benim size söylediğim sevdiğim adam ama benim sevdiğim adam olarak değilmiş" dedim ağlayarak."Ke-kendisi benim timimin ölümüne sebep olmuş ateş.Ben napıcağımı bilmiyorum beni resmen kullanmış" dedim ağlayarak."Ssh" dedi beni kendine çekerek."Bilmiyodum sen kardeşim" dedi sakin ve üzgün bir sesle."Şerefsiz" diye biri mırıldandı ama bu ses ateşin değildi.Kapıya bakınca bunun bulut olduğunu gördüm.Ateşte oraya döndü."Noldu niye bakıyosunuz ses geldi bende bakayım dedim yani hırsız falan girmişse" diye birşeyler mırıldandı.Ateş gülerek "Onca korumanın olduğu eve??" Diye sordu alayla.Bulut buna göz devirip bana döndü "Kızım sen daha dün bu adamdan çok iyi biri diye bahsetmiyor muydun??" Diye sordu."Bende zaten dün eve gelince öğrendim" dedim ağlayarak sonra yanıma gelip oturdu ve beni kendine çekti ilk başta afallasamda birşey demedim."Kızım asker dediğin ağlar mı?? Ağlama hem çirkin bir şey oluyorsun birde sümüklü sümüklü ıyy!! Sakın sümüğünü süreyim deme!!" Dedi bu dediğine güldük.

Bulut'dan

Sabah bir sesle uyandım...Bu ses bir ağlama sesiydi kesin annem abim göreve çıktı diye ağlıyordu namaz kılarken çünkü her seferinde öyle yapıyodu.Uzerime bir şey geçirip onun odasına doğru giderken ağlama sesinin başka yerden geldiğini fark ettim açık bir kapıdan oraya doğru giderken bir ses duydum ve durdum."Yaşıyomuş!!" Dedi biri."Kim yaşıyomuş" dedi Ateşti bu."O, Demir benim size söylediğim sevdiğim adam ama benim sevdiğim adam olarak değilmiş" dedi bu asenaydı ne saçmalıyordu.Daha dün çok iyi biri demiyormuydu hatta abim bile çok iyi biri dedi.Ve yaşiyomuymuş.Büyük ihtimal görev için kendini ölü gösterdi ama duyduğum şeyle döndüm "Ke-kendisi benim timimin ölümüne sebep olmuş Ateş.Ben ne yapacağımı bilmiyorum beni resmen kullanmış!!" Dedi asena.Zaten bu zamanda kim o kadar iyi olurdu ki!! "Şerefsiz" dedim hırsla.Sonra Asena beni gördü o buraya bakınca Ateşte döndü."Noldu niye bakıyosunuz ses geldi bende bakayım dedim yani hırsız falan girmişse" 'Sıçtın sıvıyosun resmen' dedi iç ses ona göz devirdim.Ateşte alayla "Onca korumanın olduğu eve??" Dedi.Gıcık ya.Ona göz deviril Asenaya döndüm.Yqvru kedi gibi ateşin kolunun altına girmiş bu haline gülerdim de kendimi tuttum.Hemen ciddiyetimi koruyup "Kızım sen daha dün bu adamdan çok iyi biri diye bahsetmiyor muydun??" Diye sordum.'Haklısın' dedi iç ses.Valal bu seste bana ilk kez haklısın dedi lan!! "Bende Zaten dün eve gelince öğrendim" dedi ve daha çok ağlamaya başladı.Bu halı içimi acıttı lan.'Abilik hormonlarım devreye girdi demiyo da' dedi iç ses.Bu dediğine içimden göz devirip

Yanına gidip oturdum ve kendime çektim ilk bqşta afalladı valla bunu bende kendimden beklemiyordum.Sonra konuyu dağıtmak için "Kızım asker dediğin ağlar mı?? Ağlama hem çirkin oluyosun birde sümüklü sümüklü ıyy!! sakın sümüğünü süreyim deme!!" Dedim.'Yalan söyleme lan neresi çirkin vallahi mis gibi kız kardeşin var niye kıza öyle diyosun kızı iyice kendinden sogutucaksın' dedi iç ses.Ne var yani azcık yalan soyldeiysem hem banane soğursa.'Dedi kıza şuanda sarılan bulutcuk' dedi iç ses bu dediğine göz devirdim."Hadi kalkın gelin kahvaltiyı hazırlayalım annemler daha uyanmadı.Hacer abla zaten 1 aylık izinde" dedim.sonra kalkıp aşşağı indim.Sonra peşimden geldiler."Hadi siz kahvaltılıkları koyun bende menemeni hazırlayayım" dedim beni hemen onayladı.Ceylin olsaydı çığırırdı ben hazırlamam diye ama Asena hemen tamam demişti.Yemekleri nasıl yapıyo ki 'Oğlum sen de şefsin diye milleti şef zannettin heralde?? Önüne gelene içinden nasıl yemek yapıyo ki diye soruyosun yeter valla içim dışım yemek oldu' dedi iç ses!! Gıcık ya neden hep gıcıkları bana denk gelir ki!! Ben melemeni yaparken onlar sofrayı kurdu şimdi Saye domates ile salatalığı doğruyo di o kadar dalmıştı ki benim ona baktığımın farkındabile değildi.O şerefsiz nasıl yaptı ki onca insanın canına nasıl kıyabildi.Ama anlamadığım olay şu abime neden asenadan bahsetti...Tabi yaa bunlar asenanın gerçek ailesinin biz olduğumuzu bile biliyorlardı.Bizim bilmediğimiz daha ne kadar şey var kim bilir ama hepsi o adamada olduğu belli.Gerçekten de Asena onu çok seviyormuş göz altlarndan belli çok ağladığı.Benim kardeşime nasıl yapmış bunu haysiyetsiz herif içimden bir küfür savurdum.

Asena'dan

Bulutun beni izlediğinin farkındayım ama ondan tarafa dönmedim.Vicdansız melemenide çok güzel kokuttu ha.salatalıklari sofraya yerleştirdik her şey hazır olmuştu herkes zaten aşşağı inmeye başladı.

_____________&_&_&____&&&&&________________

Merhabalar.Biraz hastayım o yüden bölüm pek iyi olmadı ve aşşırı kısa oldu.Yani bir dahaki bölüm ne zaman gelir bilemiyorum şuanlık.Ama kafamda bolümü kurdum sadece yazma işi var.

Loading...
0%