Yeni Üyelik
2.
Bölüm

0.2🔥

@buglem_

 

Canlarımm yeni bölümle merhabaa

 

 ****

 

Kucağına alması bir oldu lavabonun üzerine oturttu kendimi geriye attım. Dudağımı havaşca öpmeye basladı elleri biyandan elbisemin altına sokuyordun tangamın ustüncen kızlığımı okşamaya basladığı andan jtibaren kendimi ona bırakmıştım ahh! Tanrım çok iyi alt düdağımı kanatircasina ısırmaya basladı kisık kısık inlemerimle tahrik ediyordum bi baçağını omzuna aldı bi baçağımı yana ayırdi tangamı ağzıyla indirdi ve kazlığımı parmaklamaya başladı ilk 2 parmakla sonra 3 e yükseldi öyle zevk alıyodumki anlatamam kör olmasam hatırlamak istiyeceğim bir zevkti kendi gögüslerimi okşamaya başladım kapı açıldığında sessiz olmaya çalıştım. Sonunda bitti lavaodan aşağı inip elbisemi düzelttim sarhoş olduğum icin düsecek gibi olsamda bora beni tutmustu biseyler diyosu en sonunda anladım telefon numaramı istiyodu. Telefon numaramı verip bardan ayrıldım eve geçip dinlenmek istiyodun yarim cumartesiydi sonuçta rahat rahat kafamı dinleyebilirdim.

 

****

Eve geçip kendimi direk yatağa attım gece saat 01:30 du direk uykuya daldımm evden takırtılar geldigini duydum aldırış etmedim sonucta kedidir diyip uyumaya çalıştım ama tikırtılar çoğalmaya devam ettiği icib kalkıp bakmaya gittim. Gittiğimde duvar kenarında bi el beni kenara çektı ve ağzımı kapttim korkmaya basladım bu kimdi boyle? Evimde ne isi vardı? Benden ne istıyodu? Hepsinibi kenara bırakıp sakin olmaya çaliştim korkmaya başlamiştım elini ağzımdan çekince beni kendisine doğru çevirdi. Adamın yuzunü görünce şokla ve hayretle yüzune baktım. Bu eski sevgilim Barıştı ne arıyodu burda yıllar önce başka şehire tasınmiş ve beni aldatmiştı hangi yüzle burda ve karsımda duruyodu?" Hangi yüzle evime gelip karsımda duruyosun sen ?" Dememle birlikte sırıtmaya başladı ne yapmaya çalısiyodu bu " Seni özledim ve geldim güzelim sakıncasımı var" diyip beni kendine çektı korkmaya başlamiştim Barış sapığın önde gideniydi bişey ypmasından korkuyodum " Çek ellerini üzerimden " diyip gri gitmeye çalıştım ama bırakmıyodü aniden dudaklarima yapıştı ve beni sertce öpmeye başladı iteklemeye çalıştım ama iri bedeni buna izin vermiyodu beni yatağa attı ve skymaya başladı istemediğimı ve onu sevmediğimi söylesemde durmadı tehtidler savurdu. "Baban elimde babanı kurtarmak istiyosan rahat dur" dediğinde ise şok.a ona bakmay devam ettim babamın Barısa borcu vardı üzerinden yıllar gectiği icin ödediğini sanıyordum ama meğersem ödememiş. Babamı severdim ama o beni sevmezdi bir dakkika annem? Ya annem neredeydi? Iyice korkmaya başlamiştim. Barışın karşısında iç çamaşırlarımla kalmiştım o ise pişkin pişkin sırıtıyordu. En son sütyenimide çıkardığında göğüslerime gomüldu liryandanda kızlığımı okşuyordu inlememek için zor duruyordum. Barışı üstümden atmaya çalışıyordum ama iri bedeni kalkmıyordü basımı sağa çevirdiğimde ise komidinde vazo görmemle aklima bir fikir geldi.

 

Vazoyu elime almaya çalişiyordum ama çok zordu heleki Barış ustümdeyken Aman tanrım kendimi inlememek için zor tutuyorum en sonunda kendimi zor tutmaktan vazgeçtim ve inlememi rahat bıraktim. Ama hala vazoya ulaşamamistim azıcıkdaha ileri gidebilirsem elime alabilirdim gayretle kendimi ileri savurdum ve elime vazoyu almamla Barısın kafasında pattmam bir oldu barış ustüme yiğıldı iri bedenini yere ittim kiyafetlerimi giydim ve dışarı koşmaya basladim. Sokak ortasında durmaya basladık ne yapıcağımı bilmiyordum. Bir dakika telefonum yok teletonumu nereye koydum aman Tanrım! Evde kaldı eve gidicektim mecburen ahh! Nası unuturum aklım almıyo eve geldiğimde yatakmodasına gittim Barış hala yerde yatıyodu telefonum yatağımın ustündeydi hemen kendimi dışarı attim. Te.efonuma baktığimda bilinmeyen bir numaradan mesaj g3lmjsti merak edip açtım.

0541#: yarın buluşmaya ne dersin ?

siz: Kimsiniz?

0541#: tabi ya sarhistun, bügun barda tanistık Bora ben hatta bar tualetinde sex yaptık hatırlarsın sanmiştım.

 

Ney ben böyle bir bok yediğimi hatırlamiyorum naptım ben Allahım hersey bitti biyandan Barıs biryandan adının Bora olduğunu ögrendigim çocuk napıcam ben diye düşüncelere dalarken aniden bir korna sesi yükseldi.

 

 

*****

Aşklarım kisa oldu gibime geldi sizce cocuğumuzun adi bora mı olsun kuzeymi lutfen yorumlarda belirtin ve oylarinizi yorumlarinizi bekliyorum öptümm💋🤍

Loading...
0%