Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@buhayatboylegecmez

 

Aklımdan geçen anılardan sıyrılıp meleğe döndüm o ben sen tarafa bakmamaya yemin etmiş gibi dışarıya bakıyordu.

 

Yol boyunca ne o ne ben konuştum.

 

Ben buydum iste bencil ne zaman nerde patlayacagi belli olmayan bir bomba herkes uzak dururdu benden haklılardıda ben yaklaşılacak biri değildim zaten yanimdakileride itiyordum kendimden . ben sevilmeyi haketmiyordum babam öldükten sonra ben eski Seniha olamadım birdaha , babam şehit düşmüştü fakat ben onun cenazesinde bile aglamamıştım . insanları duyuyordum hep herkes duymadığımı sansada duyuyordum duygusuz diyorlardı bana babasının cenazesinde tek damla gözyaşı dokmemiş babasına değer bile vermiyor diyorlardı fakat bilmedikleri şeyler vardı o kız akıtmadıgi her göz yaşi fırtına olarak içine geliyordu. Ben o günden sonra öğrendim duygularimi suratsizligimla ketumlugumla kapatmayı babam benden gitti bir daha kimse yaklaşmasın istedim

 

Evin önüne geldiğimde melek arabadan indi ve apartmana doğru ilerlemeye başladı ben ise o eve girene kadar beklemiştim onun eve girdigini gördüğümde saate baktım operasyona yarım saat vardı hızla arabayı calıştırıp büşranın attıgı konuma ilerledim.

 

Büşranın ağzından.......

 



 

 

Kafam allak bullaktı bır yandan albayın dediklerini düşünüyordum aklım almıyordu Seniha nasıl bu kadar zamandan sonra nasıl tekrar aynı hatayı yapar , ya başa donersek kimse toparlayamazdı bizi , sivil ekiplerle birlikte kumarhanenin onundeydik senihanin haberi yoktu fakat ilk ben giricektim etrafı inceliyicektim ve kızı bulmam lazımdı eğer çatışma çıkarsa o kızı ordan çıkaramaya bilirdik . Üstümdekilere son kez göz attım uzun yırtmaçlı iddalı olduğu her halinden bir elbise giymiştim sütyenimin içinde bir çakı ve yırtmaçlı olmayan bacağıma ise silahımı koymuştum çantamı arayacaklarinı düşündügüm için orası boştu .

 






 

 

" savcı daha gelmemiş onu beklemeliyiz." Diyerek konuştu yanımdaki murat

 









 

 

" Onu bekleyemeyiz operasyon başlıyor beyler herkes yapması gerekeni biliyor degilmi o kız ordan sağ çıkmalı önceligimiz bu olsun " herkes onayladıktan sonra sürgülü kapıyı açıp muratla arabadan indik murat benim partnerimdi sanki kumar oynamaya gelen zengin bir çift gibi görünüyorduk

 
















 

 

Muratın koluna girdiğimde beraber yürümeye başladık kapının önüne geldiğimde son kez farkettirmeden etrafıma baktım senihanın arabası sokağa giriş yapiyordu. Benim burda olduğumu görünce bana kizacagı belliydi cunku beni gördüğünde ki surat ifadesi pek hayra alamet değildi . Kötülüğümu istemiyordu biliyordum endişeleniyordu bir kişiyi daha kaybetmeyi kaldiramazdı o , seviyordum onu o benim can yoldaşımdı.

 

Onu aldırmadan içeri girdim. Kapıdaki korumalar ismimizi sordu

 

"Alev tunç"

 

"Serhat tunç"

Adamlar rezervasyonumuzu gördüğünde bize yol verdi.iyi yol verdiler ben çantamıda ararlar diye düşünmüştüm.

 


 

İçeri girdiğimizde etraf çok kalabalıktı

 











 

 

Gözlerim hızla o Mahmut şerefsizini aramaya başladı sagıma döndüğüm de orda kumar oynadıgını gördüm muratı durtukleyip kumara katılmak için oraya doğru yürümeye başladık.

 

Plan basitti kumara katılacaktım . Mahmutu yenip bir şekilde çocuğa ulasmanın bir yolunu bulucaktım . Sonrada ekipler o Mahmut şerefsizi buradan çıkmadan Baskın yapacaklardı.kumar oynamasını biliyordum senihayla az lisede gizli saklı iskambil kağıtlarıyla oynamamıştık . Şimdi ise masaya gelmiştik kurpiyere dönüp sordum.

 

" Oyun ne zaman biter ?"

 

" Bitmek üzere efendim ." Diyerek cevapladı kurpiyer masaya baktığımda iki kadın Mahmut ve ellili yaşlarda bir adam vardı biz onların oyunlarını bitirmesini beklerken kulağımda ki kulaklıktan ses geldi

 

" Malmısınız siz gerizekalılar benden gizli nasıl kendi başınıza iş yaparsınız Büşra bu meselenin ardından gene sen çıkmassan dişimi kıracagim alooo duyuyonuzmu beni hele bı bitsin operasyon hepinizin benden gizli iş çevirmek neymiş gostericem ."

 

Aha geldi bizim Pakize anlaşılan biraz sınırlı

 

"Birazmi BİRAZMİİİİ ne birazı anamızı belleyecek bence operasyondan sonra ülkeyi terk etmeliyiz"

 

İç sesime gülmemle benim salağın konuşması bir oldu

 

" Birde gülüyor ya te Allah'ım ne günah işledim de bu salagı bana verdin yarabbim adliyedeki kimi azarladimda bunlar başıma geliyor , sonra hesaplasicaz seninle Büşra simdılık dikkatli olun "

 

Senihanin dediklerini bir kenara koyup önümdeki masaya odaklandım kadınlardan biri parayı ortaya koyup kalktı bu sırada ben onun yerine oturmustum kurpiyer ise ​​​​ diğerlerine tamammı devammı diye sormuş hepsinden devam cevabını alınca kartları baştan dağıtmaya başlamıştı .​​​​

 

....

 

Evvet ben kazandım bide lisedeki hocalar bu kartlar ilerde lazım olmaz der o fizikçiyi bulup olanları anlatmayan şerefsizdirr. Oyunu ben kazanmıştım biraz oynadıktan sonra kadın ile diğer adamda kalkmış sadece Mahmut pici kalmıştı. İşin güzel tarafı adamın parası yoktu bütün parayı az önceki kel adama kaptırmıştı banka hesabı ise ekipler tarafından boşaltılmıştı. Mahmuta dönüp cilveli bir şekilde konuştum .

 

" Hmm oyun bitti ödemeyi nasıl yapacaksın? " Ay kusucam galiba poşet getirin ambulannsssss

 

Mahmut cilveme bakıp piç gülüşüyle konuştu

 

" Yanımda param yok bayan fakat size güzel bir gösteri suna bilirim bu akşam yukarda?" Ben az önce kendime kusucammı dedim hemen geri alıyorum canım kendimm ben buna kusucam asıl . İç sesimi bir kenara bırakarak mahmuta olumlu cevap verdim. O ise oturduğu yerden kalkarak yanıma gelmiş ve elimi tutarak kaldırmıştı . Sanırım elimi eve gidince domestosla yikayacagım . Beni yönlendirmesiyle merdivenlerden yukarı doğru çıkmaya başladık . Odanın bir tanesini cebindeki kartla açıp içeriye girdi bende arkasından girdiğimde odada bir yatak karşısında bir dolab olduğunu gördüm ve tavan aynayla kaplıydı. Bu nasıl bir fantezi aminakoyuyim .

 

Ben daha etrafa tam bakmama kalmadan bir el belimden tutmuş beni duvara yaslamıştı. Ben şimdi senin elini sikmezsem şerefsizim. Adam kafasını boynuma gömecekti ki ayağımdaki silahı çıkarıp adamın kafasına dayamam bir oldu.

 

" Kaldır ellerini polis dön arkanı dön ."

 

" Seni orospu sürtük anlamaliydim bı bok olduğunu ." Adamın cümlesini.bitirmesiyle adama kafayı gommem bir oldu.

 

" Sikerim belanı iğrenç şey konuş lan nerde çocuk ." Mahmut dediğime gulerek cevap verdi.

 

"Hee o sürtüğümü arıyorsunuz siz ben onu sattım ya sanırım şuan sikilmek üzeredir."

 

"Nerde lan kız çabuk söyle kime sattın SOYLESENE LAN" artık sinirim tepeme çıkıyordu o kız güvende değildi ve bu pezevenk yerini bana soylemiyordu. Bu sefer hincimi adamdan atmaya basladim allah ne verdiyse vuruyordum.

 

" Tamam lan yeter yeter manyak karı soyliyecem nerde olduğunu sal beni yeter ."

 

"Söyle lan hadi nerde çocuk ."

 

" 14 numaralı odada " adamın cümlesini bitirmesiyle adama bir tane daha vurdum bu sefer bayıltmıştım onu kulaklığa doğru konuşmaya başladım.

 

" Yapın baskını ben kızı alıyorum murat sende 3 numaralı odadaki Mahmutu al baygin zaten diyerek hızla odadan çıktım .

 

Hızla 14 numaralı odayı aramaya başladım bu kat sadece ona kadardı yukarı doğru çıkmaya başladım. Odanın önüne geldiğimde içeriden bir kızın yapma diye bağırış sesleri geliyordu . Şimdi siktim belanı şerefsiz diyerek kapıya tekme attım tam bu sırada aşağıdan bağırış sesleri geliyordu anlaşılan ekipler gelmişti kapıya ikinci tekmeyi vurdugumda kırılarak açıldı. İçeride kırklı yaşlarda bir adam kıza tecavüz etmeye çalışıyordu .

 

" Kaldır elleri polis kaldır kaldır , gel lan buraya şerefsiz "

 

Adamı kızın uzerinden alıp bacağıma sardigim kelepçeyle kelepceledim bu sırada polisler gelmiş adamı almışlardı . Adamı bir kenara bırakarak kıza döndüm üstü yırtılmıştı . Polislerden birinden ceketini istedim . Aldığım ceketi kıza giydirip sordum

 

" Adın ne bakalım ufaklık ?"

 

Küçüçük kız şuan karşımda zangır zangır titriyordu.

 

" N- Neşe"

 

" Ay ne güzel ismin varmış senin benimde büşra biliyomusun. " Çocuğu şuan odlugu durumdan ayrimam gerekti bunu ancak konuşarak halledebilirdim. Bu sırada içeri Seniha girmişti Beraber neşeyi de alıp olay yerinden çıktık. Ben ekip arabasıyla geldiğim için senihanın arabasına bindik.

 

Ben neşeyi arka koltuğa koyduktan sonra öne bindim Seniha arabayı çalıştırdıktan beş altı dakika sonra neşe uyumuştu zaten taş çatlasın dört beş yaşlarındaydı.

 

Seniha konuşmaya başladığında ona döndüm.

 

" Bence bugün bizde kalsın birde karakolda yormayalım onu yarın sakin kafayla götürürüz .ne dersin?"

 

" Doğru diyosun zaten onu bulduğumda zangır zangır titriyordu az daha geç kalsam tecavüze ugrayacaktı.".. eve geldiğimizde ben neşeyi alarak eve girdim onu oturma odasındaki koltuklardan birine yatırıp üstünü örttüm. Senihaya döndüğümde oturmuş neşeye bakıyordu.

 

" Yarın sakin kafayla konuşalım çok yorulduk bugün hadi yat sende takma kafana bişey .'

 

Bizim Pakize her şeyi kafasına takardı bilirdim.

 

" Tamam ama yarın bu benden gizli iş çevirmeni de konusucaz Büşra hanım ."

 

Senihanin dediğine gülerek odama gittim . Bu kız hiç degismeyecekti . Pijamalarimi giyip kendimi yatağa attım çok yorulmuştum bugün yarin bizi ne maceralar bekliyor bakalım diyip kendimi güzel rüyaların kollarına attım.

 

 .....

 

 

Bittiiiii

 

 

AKliniza takılanları yorumlara yazın lutfenn

 

 

Ve lutfenn oy verinnnnn

 

 

Sizi seviyorummm

 

Loading...
0%