Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@buhayatboylegecmez

İlk başta geç gelen bölüm için özür dilerim bölümümu çoktan yazmıştım fakat bölümüm silinmiş oyuzden en baştan yazman zorunda kaldım .

Senihadan devam askolarrrr.....

Sabah alarmımla birlikte kalktım saat daha yedi buçuktu. Yataktan kalkıp safsak adımlarla lavaboya gidip işlerimi hallettim ordan ilk oturma odasındaki neşeyi kontrol ettim mışıl mışıl uyuyordu. Ondan sonra büşranın odasına girdiğimde camış gibi uyuduğunu gördüm . Yatağa caprazlamasina yatmış uyuyordu onun bu haline gülüp mutfağa geçtim ve kahvaltı hazırlamaya başladım. Bayadir adam akıllı kahvaltı yapmamıştık.menemenden tut sucuklu yumurtaya kadar yaptiktan sonra son kez masaya göz attım mutfaktan çıkıp ilk başta neşeyi sonrada büşrayı uyandırdım.

Kahvaltı Büşra ve neşenin sohbetiyle geçtikten sonra neşeye televizyondan bir çizgi flim açtık ve hazırlanmaya başladık altıma giydiğim kalem etek , gömlek ve ceketimle tamamdım neşeyide alıp arabaya doğru ilerledik ilk neşeyi arabaya bindirir bindirmez Büşra konuştu

"Başka bir çozum yolu olmalı kızı öylece terk edemeyiz"

"Başka çaremiz yok büşra zaten terk etmiyoruz sürekli gelip kontrol edicez ve arkasında olucaz hayat bu her böyle olanı alamayiz yanımıza yapacak bişey yok hadi bin arabaya geç kalmayalım ."

Büşra kendi arabasiyla yola koyulduğunda bende arabayı calıştırıp yola koyuldum yol boyunca arabadaki tek ses radyodan çalan sezen aksuydu . karakolun önüne geldiğimde arka tarafa yönelip neşenin kapısını açtım neşe korkak gözlerle etrafa bakıyordu

" Neşecim canım benim şimdi içerde aynı Büşra abla gibi bir kaç tane polis ablalar var onlar seninle sohbet etmek istiyorlarmış zaten uzun surmicek tamammı bitanem biz senin. Hep yanında olucaz korkma ." Neşe beni kafasıyla onayladiginda yanımıza gelen büşrayla birlikte el ele yürümeye başladılar. Bende arkalarından giderken telefonumdan gelen bildirim sesleriyle durdum . Bir kaç mesaj vardı fakat aralarından iki tanesi dikkatimi çekmişti

Albayım'dan 4 mesaj....

📍 Konum...

Dunki operasyon yüzünden ertelendi

Fakat bugün bir bahane istemiyorum ketum

Hafta sonu sporunu sabırsızlıkla bekliyorum

Albayın mesajına gorduldu atıp bir diğer mesaja geçtim bu işe mesuttandı

Sarı civcivim'den 4 mesaj...

Ablammmmmmm

Biricik ablam

Abla ben yarın okul çıkışı arkadaşlarla buluşucam ama bil bakalım bu kardesinde ne eksikk

Para tabiki abla nolur ya acı su kardeşine

Mesutun mesajına gülerek cevap verdim .

 

 

 

 

 

 

Tamam be tamam alırım ama bunun acısını haberin olsun.

Aslann ablammmmmmm beee

Mesutun hesabına iki bin gonderdikten sonra karakola girdim.

Beni görüp selam verenlerw baş selamı verdikten sonra sorgu odasına doğru yol aldım karsidan gelen sarışın bir memuru durudup konuşmaya başladım m

"Nezaret hanedeki Mahmut Yıldırım ı sorgu odasına getirin."

"Ama savcım daha başkomserleri-"

"Sana kim geldi diye sormadım mahmut Yıldırımı getirin dedim hadi ."

Kız nezaret haneye gittiğinde bende ilk olarak izleme odasına girdim.

İzleme odasındaki polis beni gorunce hemen ayağa kalktı.

"Buyrun savcım biseymi istemiştiniz?"

"Kameraları beş dakika boyunca etkisiz hale getir."

"Anlamadım savcım ."

Ay Allah'ım bugün bütün embesiller de beni buluyor yarabbim sonra diyorlar Seniha sinirli yav bu asalaklarla tabiki sınırlı olurum .

" Anlayamacak bişey yok kameraları etkisizlez hale getir."

"Ama savcım bu prosodure uygun deg-"

"Başlatma prosödürune ne dediysem onu yap "diyerek sorgu odasına girdim ve beklemeye başladım.

Ortalama iki buçuk dakika sonra içeri Mahmut piciyle sarışın polis içeriye girdi. Mahmut karşımdaki sandalyeye oturduğunda polise dönüp çıkmasını emrettim kız dışarı çıktığında mahmuta dönüp konuşmaya başladım.

" Evettt kaldık baş başa şimdi en baştan anlat kızını neden saattin karını niye öldürdün. Hangisinden başlamak istersin."

" Size hiçbir şey anlatmayacağım ayrıca o sürtük sikilmedigine dua etsin ." Mahmut'un cümlesini bitirmesiyle adama yumruğu geçirmem bir oldu Mahmut dengesini kaybedip arkaya doğru düştugunde önünde gelip siyah stilettolarlımın ucunu kalbinin olduğu yere bastırmaya başladım.

"O SENİN SÜRTÜK DEDİĞİN KIZ DAHA DÖRT YASİNDA PEZEVENK HERİF SIÇARİM SENİN ŞARAP ÇANAĞINA YA SİMDİ NE BİLİYORSAN ANLATIRSİN YADA SANA OYLE BİR DOSYA HAZİRLARİM Kİ SİTTİNSENE ÇIKAMAZSIN HAPİSTEN HE TABİ O DÖRT DUVAR ARASİNDA SİSLENMEZSEN DEGİLMİ SONUCTA HER AN HERSEY OLABİLİR MAHMUTCUM BANA KENDİNİ ŞİŞLETTİRME "

Ayağımın altında inleyen adama baktigimda hızlı bir şekilde "tamam anlaticam yalvarırım beni sal çok acıyor ahhhh ."

Ayağımı adamın ustunden kaldirdigimda hızlı hızlı nefes almaya başladı . Mahmutta ayağa kalkıp karşıma güçlükle oturduğunda cama doğru seslendim

" Kameraları çalıştırın ." Mahmuta döndüğümde oturduğu yere iyice sinmiş gelecek soruları bekliyordu

" Anlat niye öldürdün karını ?"

" Ben öldürmedim kendi atladı."

" Sana kim öldürdü demedim neden öldürdün dedim neler oldu anlat ?"

" ben kumarhanede borca girdiğim icin para lazımdı bende kızımın annesi aylinden istemeye gittim orda arbede yaşandı bana bıçak falan çekti sonra bende onun üstüne yuruyunce dengesini kaybedip düştü bende korkup kactım."

" Binaya iki kişi girmişsiniz yanında kim vardı ?"

"Y-yanimda kimse yoktu tektim ."

"BANA OYUN OYNAMA LAN KİM VARDI YANINDA"

Mahmut biraz düşündükten sonra titrek sesle cevap verdi.

"Şehmus vardı kumarhanenin sahibinin sağ kolu."

"Kumarhanenin sahibi kim."

"B-bilmiyorum gercekten fakat tek bildiğim eli kolu her yere uzanır. Uzak durun ordan çok kan akar yoksa ."

Ayağa kalkarak konuştum

"Neye karışıp karismayacagimiza senmi karar vereceksin he . Burdan adliyeye sevk ediliceksin ve emin ol müebbet yemen için elimden geleni yapicam ."

Arkamdan bana seslenen pici görmezden gelerek sorgu odasından çıktım . Büşra ya mesaj attığımda toplantı odasında olduğunu söyledi bende o taraf doğru yöneldim. Toplantı odasına girdiğimde neşe ve büşranın yanında çocuk şubeden birinin de olduğunu gördüm ilk neşenin yanağını öptükten sonra memur arkadaşa doğru

"İşiniz bittimi yoksa sürermi ?"diyerek sordum

"Daha bitmedi birazdaha var sen cık ."

Büşradan aldigim cevapla polis arkadaşa da selam verip karakoldan ayrıldım . Arabaya binip adliyeye gittiğimde herkes bir koşturmaca icerisindeydi .

Seri adımladla odama doğru yoneldigimde beni görenlerin selamınıda almayı ihmal etmedim.

Odama girdiğimde ceylan kendi masasında oturmuş bilgisayardan birşeyler yazıyordu. Beni gördüğünde gülümseyerek selam verdi.

"Hoşgeldiniz Seniha hanım bende dosyaları sisteme geciriyordum. "

" Kolay gelsin ceylan senden bi kahve istesem çok güzel olur aslında ."

"Tabiki savcım hemen getiriyorum."

Ceylan odadan çıktığında bende masama oturdum. İmzalanan gereken dosyalar Bayaga birikmislerdi .

Ceylan kahvemi getirip yerine oturduğunda bende dosyalarla ilgilen neye başladım . çalan telefonla kafamı kaldırdıgımda saatın altı buçuk olduğunu gördüm üç buçuk saattir dosyalarin basindaydim.

Motrayemm arıyorr ......

Büşranin ismini değiştirmiştim Arnavutça bir kelimeydi bu daha hoşuma gidiyordu bu anlam.

-seniha ben çıktım şimdi karakoldan sende hadi çıkda yetiselim şu yemek illetine sıkıldım artık

-tamam cikiyorum bende şimdi adliyedende sen neşeyi naptın ?

- çocuk esirgemeye götürdüm arkadaslarla sürekli ilk başta istemedide sürekli yanına gelecegimizi söyleyince ikna oldu

- tamam sıkma canını sende hadi geç Eve hazirlan hen hazirim zaten çıkarız sonra.

-ne hazırlanması ya iyiyim ben böyle

Büsranın dediğine gülerek cevap verdim çünkü sabah uzerinde düz bir kot ve beyaz tişört vardı sadece

- hadi hadi itiraz kabulü yok komiserim git eve hazırlan o halde gelemezsin.

- Büşra bana söylenirken onun yüzüne kapattım ve eşyalarımı alıp odadan çıktım.şuan bana ne sovuyordur ama sjskkskskskdk

Kendi kendime gülerken adliyeden çıkıp arabaya bindim ve eve doğru yol almaya başladım aslında evimiz pek küçük değildi ikimizinde normalin üstünde maaşı vardı. Oyuzden bize yeteceginden biraz üstünde 3+1bir evimiz vardı bazen onun kardeşi emirle mesut kalmaya geliyorlardı bize . Evin önüne geldiğimde dört beş kez üst üste kornaya bastım biraz sinir etmekten zarar gelmezdi degilmi hızlı olsun oda yani .

"GELDİM EMBESİL KILIKLI GELDİMMMM PATLAMAAMAAAAA."

büşranın dediğine kahkaha atarak gülmeye başladım o ise aşşagi indiğinde kahkaham sönmüş yerini gülümsemeye bırakmıştı ıslık çalmaya başladım da bana göz deviren büşrayla daha çok güldüm.

"Zaten zorla giydim şuan seni paralaya bilirim hadi gidelim diyerek yan sağ koltuğa geçti."

Kendimi bir kontrol ettiğimde üzerimde gömlek ceket takım altımda ise bir kalem etek vardı saçlarımı salık olduğunda gayet güzel olduğunu görüp arabaya bindim büşraya baktığımda ise altına bol bir kumaş pantolon üstünde ise spor bir crop ve ceket olduğunu gordum.

Bir dakika LAN BÜŞRANIN BOL PANTOLONU CEKETİ CROBU YOKTU Kİ. BENİMDİ BUNLAR.

"LAN Bunlar benim degilmi ?"

"SHHSHSHSHSH TEK senmi kopeklik yapcan pust azcik dolabını dağıtmış olabilirim yani ."

"La havle yarabbim sen bana sabır ver bu salak yüzünden bende kalmadı çünkü ."diyerek arabayı calistirdim ve albayın attığı konuma sürdüm restoranın önüne geldiğimde cidden lüks biyer olduğunu gördüm bizim albay paraya kiymis bu sefer .

Arabadan indigimizde anahtarı valeye vererek içeri girdim.

Kapıdaki personel rezervasyonumuzu sorduğunda albaya mesaj attım.

 

 

 

Ad soyad? -

-suleyman Peker

Albayn her zaman farklı isimle hareket ederdi asla gerçek ismini kullanmazdı ona göre onun bir ismi yoktu isimizdi o biz bile bilmiyorduk ismini askerlerin ismi olmazmış sadece rütbeleri olurmuş öyle derdi herzaman personele Süleyman Peker'in misafirleri olduğumuzu söylediğimde cam kenarındaki masayı işaret etmişti bize. O tarafa doğru ilerlediğimde masada albay dışında dört kişinin daha olduğunu gördüm fakat oldukça kalıplı oldukları uzaktan bile oldukça belliydi.

O tarafa doğru ilerlediğimizde albayın bizi görmesi ile sırtı bize dönük askerlerin hepsinin arkasını dönmesi bir oldu.

Fakat olamaz hayır nolur olmasın dört askerden sadece bir çift ela göz dikkatimi çekmişti benim .nolur o olmasın lütfen . Fakat bu oydu bunlar oydu.

 

 

 

Bittiiiiii

 

 

 

Gelecek bölüm bombalar geliyorrrrr

 

 

 

Karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz

 

 

 

Seniha?

 

 

 

Büşra?

 

 

 

Yavuz?

 

 

 

Bekir?

 

 

 

Poyraz?

Ali ?

 

 

 

Ve elbette albayyyy üzümlü kekimmmm

 

 

 

 

Loading...
0%