Yeni Üyelik
48.
Bölüm

YAZARIN SON SÖZÜ

@bukalemun7

-YAZARIN NOTU-

 

Henüz geç olmadan sevmeli insan, vakit varken özrünü dilemeli. İmkânı varsa birçok şehri gezmeli. Yaşanması mümkünken yaşamalı insan! Bir ders çıkar Soner ve Betül'ün hikâyesinden. Mesela sus! Konuşma kim kiminle nerede? Dedikodularınız belki de bir hayat öldürebilir. Yanlış duyduklarınız bir kalbi incitebilir.

Mesela oynamayın Tuna gibi kimsenin duygusu ile. Eylem gibi her 'sevdim' diyene aldanmayın. Adımlarınız temkinli olsun mesela. Kalbiniz Ceylan kadar iyi olsun, Necla Hanım’ları da örnek almayın. Murat Bey gibi sürekli etrafı değil, kendinizi eleştirin. Çünkü dilinizden ne çıkarsa evren onu hayatınıza sunar ve eleştirdiğiniz şeyi yaşarken bulursunuz kendinizi.

Yaptıklarınızı yarına ektiğiniz birer tohum olarak düşünün. Emin olun gülü de, dikeni de yeşertecek olan sizsiniz. Bir hata yapmışsanız bunu başkalarına yüklemeyin, kendinize bakın. Arada bir ayna tutun içinize yani. İyi zanda bulunmaya çalışın, bu kalbinizi güzelleştirecektir.

Son olarak, lütfen ortada bir problem varsa susup hemen küsmelere sığınmayın. Bir ur gibi büyümeden oturup konuşun. Saygı çerçevesinde konuşmak birçok şeyi düzeltecektir.

Kelamın kısası, kendinize iyi bakın sevgili okurlarım!

Kalbinizde yer edinmek dileğiyle... :)


Sultan BEŞYAPRAK
-sulbes-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%