Yeni Üyelik
15.
Bölüm

15. Bölüm ☽ Hisler☽

@buket9

Hisler

“ Korkut!” Koridoru inleten sesi işitmemiz ile Korkut ve ben durup sesin geldiği yöne baktık…

Gelen kişi Aren’di. Korkut yerde yatan ve ağzı burnu kanayan adamı bırakıp kalktı. Aren’in gözleri önce beni bulmuş daha sonra yerde yatan adama öldürücü bakışlar atarak ağır adımlarla yürümeye başladı.

“ Ne oluyor lan burada?” sessiz ama güçlü bir şekilde söylemişti.

“ Abi bu it Yeng... Aylin Hanım’ı rahatsız ediyordu bende gerekeni yapıyordum.” Dediğinde gözleri tekrar beni buldu.

“ Rahatsız ediyordu?” diye soru sorar bir şekilde bana sormuştu.

“ Gidiyordu aslında..!” dememle Korkut sözümü kesti.

“ Yenge ne gidiyordu Allah aşkına kolundan tutmuş çekiştiriyordu. Yetişmesem kaçıracaktı herhalde!” dediğinde gözlerim kocaman açıldı.

“ Yuh Korkut abartma!” dediğimde Aren’in bakışlarının hedefinde artık biz değil yerde yatan Ekrem sapığı vardı.

“ Korkut bu iti kaldır! Nereye götürmen gerektiğini biliyorsun, bu iş için senin doğru insan olduğunu biliyordum koçum aferin!” dediğinde Korkut gülmüş ve Ekrem’i küfür ederek kaldırmıştı. Yakasından tutup götürdüğünde Ekrem’in sesi çıkımıyordu. Sanırım bayılmştı.

Aren bana dönüp baktığında ise yanıma biraz daha yaklaştı. Gözlerimiz kesişmişti. Tam bir şeyler diyeceğim sırada koridorda adımı duydum.

“ Aylin, ne oluyor kızım burada? Kendine koruma mı tuttun haberim yok?” Babam bana doğru gelmeye başlaması ile Aren’den biraz uzaklaştım.

“ Baba yok koruma değil şoför, arabam arızalandığı için şirketten istemiştim..” Babam anlık bana baksa da gözleri Aren’in üzerindeydi.

“ Aren Bey, sizi bu şirkette oldukça sık görmeye başladım. Özel bir sebebi mi var?” Babamın sorusu aramıza bomba etkisi gibi düşerken Aren’in bu durum çok umurunda bile olmamıştı.

“ Şirketime gelmek için özel bir sebep yaratmak zorunda değilim Mehmet Bey, ayrıca benden habersiz Bulutoğlu inşaat ile iş görüşmesinin detaylarını size ve Erdal Bey’e ayrıca soracağım..” dediğinde babam yutkunup bana bakmıştı. Hemen araya girerek durumu kurtarmak istedim.

“ Baba Aren Bey’e ben iş görüşmesinin olumlu olmadığını ve öncesinde asistanı ile ilettiğimizi söyleyecektim. Buyurun Aren Bey odama geçelim.” Dediğimde Aren gözlerini babamın üzerinden çekip odama doğru gitmeye başladı.

“ Aylin, bu adamla muhatap olmanı istemiyorum, bunlar senin işin değil!” dediğinde bende artık sinilenmiştim.

“ Ben buraya sizin arkanızı toplamaya geldim bilmem hatırlar mısın baba? O zamanda bu tepkini sevgili abiciğine verseydin şu an Almanya da ki başarıma başarı katıyor olurdum.” Deyip odama doğru gidip kapıyı çarptım.

Aren pencerenin önünde manzarayı izliyordu. Kapıyı çarpmamla sinirlendiğimi anlamıştı. Yanına doğru gitmemle bana döndü.

“ O herif seni rahatsız mı etti Aylin? Korkut doğru mu söylüyor?”

“ Bu soruyu sormak için geç kalmadın mı? Ayrıca rahatsız ettiysede etti ya, ben kendim halledemem mi? Bugüne kadar kim hallediyordu?”burnumun ucuna kadar yaklaşıp durdu.

“ Bugüne kadar senin hallettiğini biliyorum güzelim, ancak bundan sonra ben icabına bakarım herkesin!” dediğinde iyice sinirlnmiştim.

“ Neden? Neyim olarak? Dur ben söyleyeyim patronum olarak değil mi?” dememle kolumu tutup beni kendine biraz daha yaklaştırdı.

“ Siktirtme patronunu! “ dişleri arasından konuşmuş sinirlendiğini ve kendini zor tuttuğunu anlayabiliyordum.

“ Bana bak benimle düzgün konuş! Çekil öyle istediğin gibi dokunma bana da!” deyip kolumu elinden çekmemle beni duvara doğru ittirmesi ile kendisini bana bastırdı.

“ Dokunma ne demek ulan!” nefesleri boynuma çarpıp geçiyordu. İkimizde çok öfkeliydik ama neye olduğunu tam adlandıramıyorduk.

“ Dokunma demek işte Aren! Neyini anlamadın?” kendini bana daha çok bastırması ile mantıklı hareket edemiyordum.

“ Asıl sen neyini anlamadın? Daha nasıl gösterebilirim sana olan ilgimi sevgimi!” gözleri dudaklarıma kaymıştı.

“ Ben buradan bakınca bir ilgi sevgi göremiyorum aksine zorbalık görüyorum!” dememle sinirden kahkaha atmıştı. Kaşlarımı çatıp ona bakmaya başladım. Duvardaki sağ elini elbisemin açıkta bıraktğı bacağıma dokunarak yavaşça yukarılara doğru çıktı.

“ Peki tekrar bak bakalım, hala göremiyor musun?”

“ Aren… Yapma!” demiştim ama sanki yap der gibi davranıyordum.

“ Ne yapıyorum ki?” kendimi istemsiz ona bastırmamla inledi ve içinden küfür etti.

“ Ne oldu etkilendin mi?” dediğimde gülmüş ve bacağımda ki eli kalçamı sıkmıştı.

“ Hemde çok! Peki sen, sen hiç benden etkilenmiyor musun Ay parçası?” sorusuna ne diyeceğimi bilemedim. İlk itirafı ondan bekliyordum.

“ Ekrem’in koluma dokunmuş olması bile seni deli etti neden?” Ekrem’in adını duymasıyla gerilmişti.

“ Kıskandım ulan! “ yavaş yavaş çözülüyordu…

“ neden kıskandın?” gözlerini açıp kapattı. Dudağımı ısırmam ile gözleri dudaklarıma kaydı.

“ Hoşlanıyorum kızım senden! Deli gibi kıskanıyorum, sürekli görmek istiyorum, gece koynumda uyuman için bile her şeyimi vermeye razıyım!” bu cümleleri kendine bile ilk defa kurduğu belliydi. Bu itirafı kadınlık gururumu okşarken benimde ondan farkım yoktu ancak hemen belli etmeyecektim elbette.

Aren’e biraz daha yaklaştım ve dudaklarına doğru nefesimle zehirli oku attım!

“ Sen bana yanmışsın oğlum! Hoşlantı deyip kıvırma hiç! Sen bana kör kütük aşık olmuşsun!” deyip onun anlık boşluğundan yararlanıp ittirmiştim.

Masama doğru gidip koltuğa oturacağım sırada Aren belimden tutup kaldırdı. Masada ki dosyaları yere fırlatıp beni masaya yatırdı. Bacaklarımın arasına girmesi ile nefeslerimi düzensiz göğsüm inip kalkıyordu.

“ Yanmışım öyle mi? Aşık olmuşum.. Ben yanarsam tek yanmam dünya güzeli, bu cehennem ateşi ikimize de yeter!” dediğinde dudaklarıma kapandı.

Bu anı bekliyor gibi karşılamıştım onu. Deli gibi öpüşüyorduk. Susamışcasına öpüyordu.. Öyle arzulu öyle tutkulu bir hal alıyordu. Kendini bana bastırması ile inledim dudaklarına. Elbisem sıyrılması ile elleri kalçalarımı sıkmaya başladı. boynundan tutunup masada oturur vaziyete geldim.

Boynundan tutup kendime daha çok çektim. Kalçarımda ki eli göğüslerime ulaştı. Elbiseden taşan göğüslerimi sıktı. Dudaklarına bir kez daha inledim. Dudaklarımdan ayrılıp boynumu, çenemi ve oradan da göğüslerime indi…

“ Aren dur lütfen, şirketteyiz biri gelecek!” beni duymuyor sadece öpüyordu.

Göğüslerimin birini elbisemden çıkaracağı sırada elini tuttum. Gözleri karamış bana bakıyordu.

“ Yalvarırım dur Aren, biri gelecek rezil olmak istemiyorum!” eli göğsümdeydi.

“ Durdur beni, bir şey yap bir şey de yoksa şirketi kapatmak zorunda kalacağım!” dediğinde göğsümü öpmeye tekrar başladı. Onunla bu haldeyken ikimizi nasıl durdururdum bilmiyordum.

“ Aren, böyle olmamalı daha özel olmalı burada değil!” dememle bana bakmaya başladı.

“ İtiraf et!”

“ Ne?”

“ Benim seni istediğim gibi sende beni istemiyor musun?” gözlerimizden alevler çıkıyordu sanki.

“ Aren sana karşı hislerim var, bunu inkar edemem. Şimdilik bunu bilmen yeterli..” dediğimde gülmüş ve eğilip dudağıma öpücük kondurdu.

Elimden tutup masadan indirmesiyle elbisemi düzeltmeme yardımcı oldu. Yere fırlattığı dosyaları da toplayıp masama koydu.

“ Şu saatten sonra beni sen bile durduramazsın Ay parçası.. “

Aren ile tutkulu öpüşmemizin ardından iki saat geçmişti. Aren kendini zorda olsa toparlayıp şirketten çıkıp gitmişti. Bugün hislerimiz olduğunu en azından itiraf ederek bir adım daha atmıştık. Bu durumda sevgili mi olmuştuk?

O gittiğinden beri yüzümde ki aptal sırıtma bir an olsun silinmemişti. Çantamı alıp son kontrolleri de yaptıktan sonra şirketten çıktım. Korkut kapıda beni görmesiyle kapımı açacaktı ki bakışımla durmuştu.

“ Korkut, bugün olanlardan sonra sana kızgın olurum diye düşündüm ama öyle hissetmiyorum hiç. Sende şeytan tüyü olabilir mi?” dememle gülmüştü.

“ Yenge valla bende aramız bozuldu diye yalakalık yapmak için kapını açmaya geldim. Şükür bana kızgın değilsin.” Demesiyle bende gülmüştüm. Yenge demesiyle bugün Aren’in yanında da yenge dediği ama Aren’in müdahale etmemesi aklıma geldi..

“ Korkut yenge demenin de hesabını soracaktım aslında ama vazgeçtim. Bundan sonra öyle seslenmende bir sorun yok!” dediğimde arabaya bindim ancak kapıyı tutuyor kapatmama izin vermiyordu. Gözlerini kısıp bana daha dikkatli bakmasıyla aklıma iki saat önce şirkette yaşadığım şeyler gelince kalbim hızlandı..

“ Yenge yoksa…” dediğiyle korkum artmıştı. Korkut bizi görmüş olabilir miydi?

“ Ne yoksa?” dediğimde bana biraz daha yaklaştı.

“ Yenge yoksa sen abimle evlendin mi?” demesiyle ağzım açık kalmıştı. Korkut yine her şeyi çok yanlış anlamıştı. Derin bir oh çekip düşündüğüm şey gerçekleşmediği için sevindim.

“ Yok artık sende daha neler Korkut! Düğünüm olsa illa ki haberin olurdu.” Dememle kendince beni onaylamıştı.

“ Doğru, abim mekanı kontrol et diye beni kesin görevlendirirdi.” Demesiyle gülmüştüm. Kapımı kapatıp şoför koltuğuna geçti. Daha fazla bir şey sormadan arabayı sürdü.

Korkut beni eve bıraktığında birkaç işi olduğunu halledip geri geleceğini söyledi. Odama geçtiğimde üzerimi değiştirmeden kendimi yatağa attım. Bugün oldukça yorulmuştum. Yadigar abla evde yoktu. Büyük ihtimalle komşuya gitmişti.

Çantamdan telefonumu çıkarıp Yasmin’i aradım. Son gelişmeleri onada aktarmalıydım. Telefonu üçüncü çalışında açtı.

“ Efendim canım?” Yasmin’in sesi gürültülü geliyordu sanırım adliyedeydi.

“ Yasmin müsait değilsen sonra konuşalım.” Dememle hemen cevap verdi.

“ çıktım işten şimdi kuzum!” dedi. Bir anda pat diye mi söylesem yoksa buluşunca mı söylesem diye düşünürken Yasmin tekrar seslendi.

“Aylin orada mısın?”

“ Yasmin, biz bugün Aren ile hislerimizi itiraf ettik!” diye bir anda söylemiştim. Kalbim deli gibi atıyordu. Yasmin’in tepkisini çok merak ediyordum.

“ Ne, nasıl ne yaptınız?” şok geçiriyordu sanırım.

“ Akşama sana geliyorum Aylin, ne haltlar yediğinizi bana anlatmak zorundasın!” dediğinde gülmüştüm.

Yasmin akşama geleceği için hemen kısa bir duşa girdim. Ben duştan çıktığımda Yadigar abla da eve gelmişti. Giyinip mutfağa yanına gittiğimde tatlı yapıyordu.

“ Yadigar sultan nerelerdeydin?” kendi kendine şarkı söylerken benim sesimle susmuştu.

“ yan komşu ile tanışmıştım geçenlerde şimdi de kahhveye çağırmıştı kuzum. Sen nasılsın günün nasıl geçti?”

“ Günüm harika geçti Yadigar ablam. Akşama çaya misaifirim var tatlı yaptığın iyi oldu.” Dediğimde gidip yanaklarını sıkıp öpmüştüm.

“ Ay Aren beni her defasında şoka uğratıyor Aylin inanmıyorum pes!” anlattıklarıma Yasmin’in tepkisi ile gülmüştüm.

“ Yasmin dalga geçme!” diye omzuna vurduğumda hala gülüyordu.

“ Aradı mı peki? Sevgili rolünde ki Aren’i çok merak ediyorum!” dediğinde gülmüştük.

“ Yok aramadı, biraz arama mesaj atma sorunu var çünkü haberleri Korkuttan alıyor bana gerek duymuyor sanırım!” dememle Yasmin tahmin etmiş gibi gözlerini devirdi.

“ Odun işte ne olacak, ama sana güveniyorum sen onu yontarsın!” dediğinde ikimizde kahkaha atmıştık.

Yasmin ile bol bol Aren’i çekiştirmeli bir gece geçirmiştik. Yasmin’i yolcu ettiğimde Korkut’un siyah bir arabanın camından biriyle konuştuğunu gördüm. Beni fark etmesi ile koşarak yanıma geldi.

“ Yenge, abim seni arabada bekliyor!” dediğinde ilk başta algılayamamıştım. Sonra kahkaha atmamla Korkut bana deliymişim gibi bakmaya başladı.

“ Yenge iyi misin? Hastaneye gidelim mi?” gülmem kesildiğinde dümdüz bir suratla Korkut’a baktım.

“ Korkut, söyle o soğuk suratlı abine Aylin Hanım kimsenin ayağına gitmezmiş çok istiyorsa kendi gelsin!” dediğimde Korkut gerilmişti.

“ Yenge öyle demesem?” kaşlarımı çatıp baktığımda iyice sinirlenmiştim.

“ Doğru, tek böyle olmaz birde şunu ekle; şimdi gelmezse bir daha hiç gelmesin, hadi bakalım!” dediğimde kapıyı Korkut’un yüzüne kapatıp eve girmiştim.

Neredeyse şirketten beri hiç arayıp sormamıştı. Gece gece ayağına çağırıyordu paşamız! Odamda sinirden bir o tarafa bir bu tarafa dolanırken penceremin önünde bir karaltı görmemle olduğum yerde durdum. Pencere zorlanıyordu. Elime kapının arkasında ki bowling sopamı alıp köşeye duvar dibine geçtim.

Telefonumun çalması ile gerginliğim daha da artmıştı. Arayana baktığımda Aren’di.

“ Alo Aren, penceremde biri var!” dediğimde cevabını bile beklemeden telefonu yere fırlatıp odama giren arkası dönük adamın boynuna sopa ile vurdum.

“ Ahh bu sefer kesin geberdim Allah’ım affet!” diye yere düşen ve boynunu tutan kişi Korkut’tan başkası değildi.

“ Korkut! Ne işin var burada ne yapıyorsun manyak herif!” diye yanına çökmemle sopayı da fırlattım. Pencereden Aren de girmişti.

“ Korkut iyi misin koçum?”

“ Abi affet ama senden iki tane var!”

“ Lan oğlum ben sana kontrol et gel dedim ne bok yemeye zorluyorsun kapalı camı?”

“ Abi giriş kolay olsun diye şey ettim ben..”

“ Korkut ben çok özür dilerim, odama biri girince vurdum kusura bakma!”

“ Abi yenge iyi vuruyor yalnız! Seni beni korur, bundan sonra dövüşlere yengeyi de götürelim!” dediğinde Aren ellerini yukarı açıp söyleniyordu.

“ Ulan Korkut gece gece iş açtın! Birini göndereyim hemen doktor Dinçer’e gidin baksın!” dediğinde cebinden telefonu çıkarıp birini aradı.

Başka bir şoför gelip Korkut’u hastaneye götürmüşlerdi. Yatakta Aren ve ben oturuyorduk.

“ Aren hep senin suçun bu olanlar!”

“ Ben ne yaptım güzelim?”

“ Telefon denen bir icat var, arayıp sorsan, gün içerisinde konuşssak hiç böyle işlere kalkışmana gerek olmayacak!”

“ Aylin ben ne bileyim, Korkut’tan haberini alıyordum zaten!”

“ Peki ben kimden haber alacağım?”

“ Anladık bağırma, gel otur bakayım sen şöyle sakinleş!” dediğinde kolumdan tutup yanına oturtmuştu.

“ Beni görememek sende sinir yapıyor bak uyarayım seni!” demeiyle gözlerimi kısıp ona baktım.

“ Soğuk olduğun kadar egolusun da! Bu odaya bile sığamıyor egon!” dediğimde bana biraz daha yaklaştı.

“ Hiçte soğuk değilim güzelim bunu en iyi sen bilirsin ha unuttum dersen hatırlatırım büyük bir zevkle!” dediğinde boynuma yöneldi öpmüyor sadece dudaklarını sürtüyordu.

“ Aren…” boynumu öpmeye başlaması ile sinirimin yerini çoktan tutku almıştı.

“ Dünya güzelim… Ay parçam…” dediğinde yatağa uzanmamı sağlamıştı.

Üzerimde ki yerini çoktan almıştı. Üzerimde ki askılıyı omuzlarımdan sıyırdı. Dudakları askılının kollarını takip ediyordu. Bacaklarımı açıp arasına girdi. Askılıyı üzerimden iyice sıyırması ile sütyenim gözleri önüne serildi. Göğüslerimde oyalanan gözlerinin yerini dudakları aldı.

Sütyenimi de aşağı sıyırması ile göğüslerim serbest kaldı. Sağ göğsümü öpüyor okşuyordu. Odada benim kısık inlemelerimden başka ses yoktu.

“ Aren birdaha beni gün içerisinde arayıp sormazsan ahh..” göğüs ucumu ısırması ile cümlem yarıda kaldı.

“ Evet.”

“ Neye evet?”

“ En son dediğine güzelim.” Aren bu sefer sol göğsüme geçerken en son ne dediğimi bile hatırlamıyordum. Üzerimde ki etkisi büyüktü.

“ Ahh acıttın!” dememle öpmeye yalamaya başladı.

“ Kibar davranmayı deniyorum ama aklım gidiyor, ateş parçası altımda yatarken yanmamak imkansız…” dediğinde gülümsemiştim.

“ İkimizde yanalım o zaman!” dememle bana kısa bir bakış atmış ve altımda ki taytı da indirmişti.

Eli iç çamaşırımın kenarlarında dolaşırken kendimi ona bastırmamla bir anda tutup iç çamaşırımı çıkardı. Utanıp kapatmaya çalışssam da izin vermedi.

“ Şşştt! Saklama ölüyorum bunun için..” dediğinde göbeğimden öpmeye başladı.

“ Aren.. Olmaz!” desemde kadınlığımı buldu ıslak dudakları.

“ Ne olmaz?” deyip öpmeye devam etti. Kadınlığım altında kasılırken bacaklarımı iyice açıp kendine alan oluşturdu. Kafasını kadınlığıma istemsiz bastırmamla dilini tepe noktama dokundurdu.

“ Ahh durma devam et!” dediğimde dili ile kadınlığımın her noktasını yaladı.

“ Öyle güzel ki.. Benden daha fazla saklamana izin vermeyeceğim bebeğim..”

“ Immm.” Deyip dudağımı ısırmam ile Aren’in dudaklarının yerini parmağı aldı.

“ Ay parçam, benim için ıslandın… “ dediğinde parmağının hızı da artmıştı.

Altından kıvranıyordum. Parmakları tepe noktamı okşuyordu.

“ Aren.. Ahh!” dediğimde öpüşmeye başladık. Dudaklarının içinden inlemelerim sızıyordu.

“ Geleceğin zaman söyle!” dedikten sonra tekrar öpüşmeye başladık. Gittikçe sona yaklaşıyordum. Dudaklarından ayrılıp zorda olsa konuştum.

“ Aren geleceğim!” dememle Aren bacaklarımın arasında tekrar yerini aldı. Parmağını çekmesi ile dudakları yerini aldı.

Kadınlığımı yalamaya başlamasıyla dudaklarına ve diline boşaldım. Nefeslerim düzensizdi. Kalbim normalden hızlı atıyordu.

“ Bundan sonra bu tadını almadan uyumayacağım gerekirse kimseyi de uyutmayacağım Ay parça’m...”

Devam edecek…

Bölüm atmayı düşünmüyordum ancak çok istek geldi kıramadım :)

Keyfili okumalar :)

Oy verip bana destek olursanız çok mutlu olurum :)

Loading...
0%