Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Alıntı

@bulutlarsu

cesaretimi toplayarak son sözümü söyledim neler olacağını kestiremeden.

 

L- bunu benim için değilse bile torurununuz için yapın dediğimde herkesin gözü bana dönmüştü bugün onları gereğinden fazla şaşırtmıştım galiba.

 

S.B -torunun derken?

 

G.A - NE!!!

 

L- ilk ve son kez açıklama yapıyorum sizin da bunu asla kartala söylememenizi istiyorum kartal öğrenecekse benden öğrenmeli benden duymalı çünkü bu sonsuza kadar saklayacağım bir şey değil saklamayıda düşünmüyorum zaten.

 

Evet ateş karan bizim çocuğumuz babası kartal.

 

Bunu burdan giderken kartala söyleyemedim.

sizde gördünüz o zamanlar beni terk ettiği halde bana karışan adam hamile olduğumu bilseydi tümden karışır beni bırakmazdı.ama benimle evlenmezdide .

 

beni bir eve kapatıp ikimizide gözünün önünden ayırmaz beni iğrenç bir konuma düşürürdü .düşünsenize düğüne 1 hafta kalmış bir çift, hamile ve terk edilmiş bir gelin ve terk ettiği halde onu bırakmayan bir eski nişanlı sizin o hasta ruhlu oğlunuz hamile olduğumu bilseydi beni nasıl bir konuma sokucağını farkında mısınız.

 

Ben kartala hamile olduğumu bu yüzden söyleyemedim ve yine bu sebebden kaçtım gittim.

eminim ki burda kalsaydım kartal karışmaktan vazgeçmiycek beni ne konumuna soktuğuda umurunda olmıycaktı ve her seferinde bebeği bahane olarak göstererek beni zorla yanında tutucaktı.

 

 

Loading...
0%