Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Flashback

@bulutlarsu

KARTALIN AĞZINDAN

 

Bizim gibi adamların aşk'la sevdayla işi olmazdı anlamazdık da zaten, Elleri kan olan adamların yüreği olmazdı. Tehlikeli işlerle uğraşan bir adamın bir kadına verebileceği tek şey bolca düşmandı. Onlarca düşmanın bir kadına verebileceği zararın yarasını, bizim bir yüreğimiz kapatamazdı. Bir mafya yara okşamayı bilmez açmasını da çok iyi becerirdi.

 

Ama öyle olmamıştı bir anda hayatıma sızmış gözlerimin değdiği her yerde kendini göstermişti. Yapmam dediğim ne varsa yaptırmış. Ne kadar inkar edersem edeyim sözlerime değil gözlerime inanmıştı.

 

GÜNEŞ LALİN YILMAZOĞLU her iki adının hakkını bu kadar veren bir kadın daha tanımamıştım.

İnsanların hayatına önce bir güneş gibi doğardı. sonrasında bütün ışıkları seni ele geçirene kadar seni rahat bırakmazdı zaten onun o ışığının dünya üzerinde ulaşamayacağı bir boşlukta bulunmazdı.

 

Sonrasında ise bir insanın en değerli, en kıymetli, en güzel mücevheri haline gelirdi. Dış görünüş olarak bile adı gibiydi. kızıl şaçlarıyla, o parlak yeşilimsi gözleriyle, bir güneş kadar parlak teniyle tam bir kan kırmızısı lalin taşıydı güneş kadar parlak lalin taşı.

 

Benim gibi kimseyi sevemeyeveğine inan adamı, kendisine köle etmişti. En başından beri kimi kandırmıştım ki. Bizim gibi adamların zararları gibi sevdaları da büyük olurdu.

 

Ellerimde kandan bir balçık oluşmuşken.

Sevgisiyle bana cennet bahşeden kadının, bir yürekle bin yarasını okşamıştım.

 

Şu an bunu yaptığıma inanamıyordum. Koskoca istanbuldaki allahın her bir kuluna karşımda diz çöktüren kartal şahmaran 1.75'lik kızıl afetin elinde maskarası olmuştum.

Son 1 haftadır bana yapmadığını bırakmamış elinden geleni ardına koymamıştı ve bu son 3 gündür yaptıkları az gelmiş olacak ki kendini benden mahrum bırakmış hiç bir türlü ne yüzünü göstermiş ne de sesini duyurmuştu onsuzluktan kafayı sıyırdığım ilk anda kapısına dayanmıştım aldığım tek cevap ise

" kartal efendi beni çok görmek istiyorsa romantik bir akşam yemeği ayarlasa çok iyi olur yoksa bu gidişle ömrünce beni görmek için kapıma dayanmak zorunda" diye haber göndermiş beni dumura uğratmıştı.

 

Bunu sırf O tipini siktiğimin şeref yoksunu sözde arkadaşı olan ama bana ait olana, benim kızılıma bir saniye bile yavşamaktan kendini alamayan adama bir kaç yumruk attım diye yapmıştı. Tamam bir kaç yumruktan kastım onu bayılana kadar dövdüğümdü.

Ama o şerefsiz de onu canlı canlı 55 yerinden bölüp timsahlara yem etmediğim için çok şanslıydı.

Karaktersiz herif arkadaşım ayağına benim kızılıma gözlerimin önünde iltifatlar edip öpüp sarılmıştı o gün orda ona ne yaşattıdıysam daha fazlasını hak etmişti piç herif hala nefes alabildiğine dua etmeliydi tabi burnu kırılmadıysa.

 

Koca şehir de herkes bilirdi. Canını seven her insan oğluda bilmeliydi bu kızıl bana aitdi. Benim kadınım benim canımdı. Kızıl yürek her şeyiyle benimdi. Ona yanaşmaya çalışan her canlının son nefesi olmaya ant içmiştim.

öyleki ona yanaşan bir sinek bile olsa orada onum eceli olurdum.

 

- 3 ay önce-

 

Yaptığım kıskançlığın cezasını tam tamına 1 haftadır çekiyordum. Beni kendiyle cezalandırması benim için son nokta olmuştu, öyle bir noktadaydım ki benimle yeniden barışması için her şeyi yapmaya razıydım.

Etrafı izledikden sonra kısık sesli bir küfür edip dün gece gönderdiği haberden sonra bu sabah erkenden kalkıp o çok istediği romantik akşam yemeği için hazırlıklara başlamıştım.

 

Baş belası kızıl yine beni mağlup etmişti, hayatımın en güzel yenilgisiydi kızıl yüreğim. Görüntüsü gözlerimin önüne geldiğinde dudaklarımın yukarıya doğru kavislendiğini fark etmiştim. onunla ilgili olan her şey beni böylesine büyüleyip keyiflendiriyordu,

 

kim derdi ki herkese diz çöktüren bir adamın bir kadının karşısında diz çökeceğini...

 

Akşama doğru bütün hazırlıklar bittiğinde reşat beyi arayıp lalinin burda kalması için izin istemiştim. Başta kabul etmemişti ki sonrasında tamam yeterki kapımın önünde daha fazla sabahlama kartal diyerek izin vermişti.

 

şüphesiz ki son 1 haftadır benden fazlasıyla bıkmıştı akşamları işten çıkıyor ertesi sabaha kadar kapılarından 1 saniye bile olsun ayrılmıyordum belki bu sefer benimle konuşur diye evin bütün ışıkları kapanana kadar saat başı kapılarını çalıyor ve laline konuşmak istediğimi gelmesi gerektiğini söylüyordum her seferinde sonuç değişmesede vazgeçmiyordum. bu yüzden reşat bey fazlasıyla bıkmıştı bir kaç kere kovsada gitmediğimi gördükten sonra o da beni görmezden gelmeye başladı. Dışarıdan gelen araba sesiyle lalinin geldiği anladım ve hemen kapıya doğru yürüdüm bu akşam sorunsuz bitmeli ve artık barışmalıydık.

 

Arabadan inip kuğu gibi süzelerek gelen lalinini gördüğümde onu ne kadar çok özlediğimi fark ettim "kahretsin bağımlısıydım şu insafsızın." konuşmaya başlamasıyla geldiğini ama hala daha tripli olduğunu fark ettiğimde kısık sesli bir küfrü ağzımdan kaçırmakta gecikmemiştim.

 

L-umarım babamı arayıp bütün gece burda kalmam için izin aldığına değecek bir şeyler hazırlamışsınızdır kartal bey.

 

Tribini sevdiğimin kadını çok güzeldi. Ellerini avuçlarıma hapsederek öptüm

K- bundan hiç bir şüpheniz olmasın lalin hanım bu gece unutulamayacak kadar güzel olacak.

 

Hadi gel diyerek eve doğru çekiştirdim. Eve giren lalinin bütün evi süzdüğünde gözlerinin parlamasıyla doğru yolda olduğumu anlamıştım küçük hanım beğenmişti ama gülümsemesini saklamaya çalışarak tribini sürmeye çalışıyordu lakin görmüştüm.

 

Biraz daha çekiştirerek sandalyesinin önüne kadar getirdim ve oturması için sandalyesini onun için çektiğimde bu küçücük hareketimden bile ne kadar mutlu olduğunu anladığım da arkasından kulağına yaklaşarak fısıldadım.

 

herşey senin için emrinize amadeyim kızıl. Diyerek Laline baktığımda derince yutkunduğunu gördüm onu etkilemiştim.

 

3 yıldır birbirimizin hayatındaydık ve birlikteydik ama tensel anlamda asla birlikte olmamıştık bu özellikle kaçındığımız bir durum değildi. Onu bunun olması için asla zorlamamıştım. belki de sayısız kez ön sevişme yaşamıştık ama hepsinde de bir yerden sonra durmuştuk.

Son zamanlarda artık lalininde bu durumu içten içe istediğini ama söylemediğini fark etmiştim.

Ama yine de bir adım atmamış ve duracağım yeri bilmiştim çünkü pişman olmasını istemiyordum. Lalin benim için sıradan bir kadın değildi hayatımdaki yeri o kadar derin ve anlamlıydı ki dünyanın bütün kadınları bir araya toplansa yine de lalin edemezlerdi. Lalin benim bu hayatta seveceğim tek kadındı.

 

L- bu kadar dalmış ne düşünyorsun kartal.

K-Seni.

L- ben yanındayım ya kartal niye beni düşünüyorsun.

K- ben seni benim yanımdayken bile özlüyorum kızıl ne demek niye düşünüyorsun benim seni düşünmediğim tek an öldüğüm andır.

L-şöyle konuşup durma diye kaç kere söyliycem kartal sevmiyorum bana ölümden bahsetme lütfen.

K- tamam tamam hemen pençelerini çıkarma hadi yemeklerini soğutma başla bakalım ama dur öncee müzik lalin hanım.

L- beni çok şaşırtıyorsunuz kartal bey siz böyle incelikler bilirmiydiniz.

K-öğretenler sağ olsun lalin hanım öğretenler, sayenizde şu 1 haftada yalnız baya iyi terbiye edildim hakkını yemeyelim.

L-o nasıl söz kartal hayvan mısın ki seni terbiye edeyim seni, sadece bünyene biraz kıbarlık ve romantiklik yükledik diyelim.

K- lalin..

Ben ismi gibi bir adamım. Yırtıcı, vahşi ve korkulan, sen lalin bu yırtıcı kuşu terbiye edebilen tek insansın. Bu durumdan sakın utanıp sıkılma çünkü böyle bir durumdan yalnızca gurur duyarım.

 

Son söylediklerimden sonra lalin utanmış cevap vermemişti. Böylelikle yemeğe başladık bütün gece sohbet eşliğinde yemek yiyip bir şeyler içtiğimiz de vaktin nasıl geçtiğini anlamamıştık.

 

Bu hep böyle olmamışmıydı zaten konuşmaya başladığımız her an vaktin nasıl geçtiğini anlamazdık.

 

Lalin son cümlesini söylediğinde ayağı kalktım ve elimi ona uzatarak konuştum

-bu dansı bana lütfeder misiniz hanım efendi? sizin gibi bir kadınla dans etmek benim için büyük bir onur olur beni bundan mahrum etmeyin. Dediğimde

 

Lalin kahkahalar eşliğinde yerinden kalkarak bana cevabını vermiş oldu ve tam o sırada radyoda bizim şarkımız çaldı

 

( EYLEM AKTAŞ- YÜREĞİMDEN TUT) şarkısını tam şu anda açabilirsiniz.

 

 

 

Bu akşam için daha iyi bir şarkı olamazdı sanırım. Bizi bizden bile iyi anlatan bir şarkıydı.

 

L-kartal.

K-kızıl yürek.

L-her şey için teşekkür ederim. İyi ki varsın.

K- kızıl yürek asıl ben teşekkür ederim. Benim gibi bir adamı sevdiğin için.

L-Benim bütün yollarımın sonu hep sana çıkıyormuş bende hakkını verdim seni sevdim iyi ki sevdim,

Kartal.. bu hayatta yüreğimin seveceği tek adam sensin.

K-lalin,lalin'im yüreğimin yangını

 

Cümlemi devam ettiremeyeceğimi anladığım da herşeyi bir kenara bırakıp onu öpmeye başladım oda bana karşılık vermek için dudaklarını hareket ettirdiğin de etrafımız birden alev almaya başlamıştı yada alev alan bizdik dudaklarımızı ayrıldığın da alınlarımızı birbirime yasladım gözlerinin içine bakarak konuştum,

 

"Benim ol birbirimizin olalım kızıl yürek seni çok seviyorum seni istiyorum."

 

Gözlerinin içine baktığımda onun da bunu istediğine emindim. gözlerin için de en ufak bir şüphe yoktu. Konuşmak yerine bu sefer o beni öpmeye başladığında bunun sessiz bir onay olduğunu anladım,

 

Hırsla öpüşmeye başladığımız da kalçalarından tutarak direk kucağıma çıkardım en yakın duvara sırtını dayadığımda oda hızlıca bacaklarını belime dolayıp beni kendine daha çok çekti artık iç içeydik ellerim titriyor her bir santimine dokunmak sevmek için acele ediyordum onunda benden hiç bir farkı yoktu.

 

Ne kadar zaman geçtiğini farkında değildik. ikimizde ne yaptığımızı da bilmiyorduk. Dakikalarca belkide saatlerce salonun her bir köşesinde birbirimizi sevmiş dokunmuştuk, çok fazla aceleciydik ama aynı zaman da birbirimize karışmanın yavaşça zevkine varıyorduk.

nihayetinde yukarı odaya çıktığımız da bir süre de odanın her bir karışında birbirimize karıştık. Yavaşça sırtını yatağa bıraktım tepeden onu süzdüğümde hayatım gibi yatağıma da ne kadar çok yakıştığının hazzını yaşadım kısa bir süre.

Artık bu işin geri dönüşü yoktu sınırı geçeli çok olmuştu ama son kez sormak istedim sabah kalktığımızda yada büyü bozulduğunda onun pişman olmasını istemiyordum beni istediğine emin olmak istedim bu yüzden yatakda yerimi aldığımda üstüne çıktığımda önce boynunu öptüm son kez öpermişçesine sonrasında uzun uzun koklayarak kulağına fısıldayarak konuştum.

 

K- emin misin lalin? Son kez soruyorum sana, en ufak tereddüt varsa içinde şimdi geri çekilirim hiç bir şey senden önemli değil.

 

Lalin bir süre suratımı inceledi en sonunda konuşmaya başladığında bir kez daha bu kadını ne kadar seversem seveyim ona olan doyumsuzluğumun bitmeyeceğine emin oldum.

 

Kızıl yürek tapılası bir kadındı. Ve ona doymak intihar demekdi..

 

L- seni sevdiğime nasıl eminsem bundan da eminim. İstiyorum kartal ruhlarımız gibi bedenlerimizde birbirine karışmalı seni sevmenin bir çok yolu var buda onlardan bir tanesi seni sevmek istiyorum kartal....

 

Gözlerimi açtığımda dün gecenin her saniyesi aklıma düştü. Gözlerim direk kollarımın arasında kafasını ait olduğu yere gögsüme yaslayarak uyuyan ona kaydı. Gerçek olamayacak kadar güzeldi ve herşeyiyle bana aitti.

 

 

Loading...
0%