Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@burcud187

Selam canlarım

Daha diğer kurgumu bitemeden başka bir kurgunun hazırlığına başladım bile.

Heyecanlıyım çünkü birçok mitolojinin birleşimi olacak.

Biraz Amerika biraz Kore biraz Yunan mitolojisi artık Allah ne verdiyse.

Aslında izlediğim birçok diziyi birleştirerek böyle bir kurgu yaptım. Tahminime göre güzel bir kurgu sizi bekliyor.

Biliyorsunuz ki ben olmayanı yazarım klasik sevmem bu yüzden Lucifer, goblin, Herkül gibi birçok diziden esinlenerek yazdım.

Uyarımı da vereyim.

DİKKAT!!!!

Bu kurgu tamamen hayal ürünü olup. Dinimiz ile kesinlikle bağdaştırmayınız!!!


..........

Kudretli Tanrı cennette başı boş dolaşan iki meleği görevlendirmek için dünyaya gönderdi. Meleklerin birine erkek bedeni verilirken diğerine ise kadın bedeni bahşedildi.

Tanrı insanların arasında uyum sağlamaları için aynı samanda onlara duyguları da bahşetti. Aynı zamanda onlara gereksiz gücü ve tehlikeli olan aşkı yasaklamıştı. İki melek bu duyguyu bilmedikleri için fazla önemsemediler. Ayrı yerlere dağılan iki melek Tanrının verdiği ufak tefek görevleri yerine getirmeye başladı.

Kadın melek Tanrıya yalvaran ve ondan çocuk isteyen kadınları bebek vererek ödüllendirdi. Erkek melek ise fakir insanlara küçük ikramiyeler vererek ödüllendirdi. Bu görevler aynı şekilde on yıl sürdü. İki meslekte insan hayatına o kadar alışmıştı ki melek olduklarını unutmaya başlamışlardı.

İnsan hayatı aslında onlar için büyük bir ödül olduğunu düşünmeye başlamışlardı. Derken bir gün iki meleğe de aynı görev verildi. Aslında bu görev onların kaderini belirleyecek büyük bir sınavdan ibaretti.

Cehennemden kaçan ruhu teslim etmek. Bir şekilde iki meslekte kaçak ruhu ararken aynı yerde denk geldi ve bir süre sonra birbirlerinin cennetten gelen iki melek olduğunu anladılar. Bir kaç ay sonra erkek melek ve kadın melek duyguları olduğu için yakınlaştır ve birbirlerine aşık oldular. Uzun bir süre sonra kadın melek hamile kaldı. Bunu duyan Tanrı öfkelendi ve erkek meleği cehenneme sürgün etti.

Erkek meleğe “Senin adın şeytan ve burada kötü ruhlara ceza vereceksin.” Emri verdiğinde erkek melek çok öfkelendi. Ailesinden ve sevdiği dünyadan ayrılan melek öfkesi yüzünden beyaz kanatları ve bedeni ansızın kırmızıya dönüşmüştü. Kadın melek ise cennete sürülerek kız olan bebeği elinden alındı. Tanrı melek bebeğin bütün güçlerini elinden alarak onu bir iblise çevirdi. Ona sadece şans ve yalnızlık verildiğinde bebeğide doğduğu yere dünyaya sürdü.

Aslında iki melekte büyük sınavdan kalmıştı. Cehennemi yöneten şeytan kötü ruhları cezalandırırken diğer melek ise cennette iyi ruhları ödüllendiriyordu. Tanrı birde iki meleğe yardımcı olması için iblisleri yarattı. Güçleri olmayan saf yaratıkları onlara bahsetti.

Loading...
0%