Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@busraslbg

1 hafta sonra

 

Kafamı bi kaldırdım 4.ders olmuş ki dersimiz bedendi.

 

Birinin üstümden zıplaması ki tekmesi sırtıma gelmesi bir oldu.

 

" Engelli" Diye cırladım tepemdeki mavi psikopata. İsmi Araz Karsu ama ben ona ilk gün ki gibi mavi demeye devam edeceğim tabi içimden.

 

"Ne diyon kızım!" Dedi ki artık sinirim tepeme çıkmıştı 1 haftadır bu engelliden çekmediğim kalmadı.

 

Bana ters ters bakıyordu bende tüm gücümü ellerimde topladım ve karnına bir vurdum iki büklüm oldu

"Bak sana son kez bana kızım deme diyeceğim. Birdahakine daha fena vururum." Dedim ki kendini toplayıp bir eliyle belimden tutup beni kendine çekti diğer eliylede ağzımı kapattı ben şok olmuş bir şekilde ona bakarken

"Bende seni son kez uyaracağım bir daha bana bağırırsan nefesini daha fena keserim." Dedi tıslar gibi ki evet anlık nefesim kesilmişti. Ellerimle onu omuzlarından itip kendimi kurtardım ve bir tokat yapıştırdım

"Sana son kez bana dokunma diyeceğim!" Dedim bağırarak.

"Aptala bak ya dokunma diyorum belime dokunuyor hoşlanmıyorum diyorum anlamıyor." Diye kendi kendime konuştum. Camdan bizim sınıfın dışarıda voleybol oynadığını görebiliyordum. Yavaşça kapıya doğru gidiyordum ki kolumdan tutup beni kendi ile duvar arasına aldı.

 

"Bak sen çok kaşınmaya başladın! Kedini bir şey mi sanıyorsun. Sana sırf yenisin diye yüz verdik..." Devamını getirmedi. Ve benim sinirim tepeme çıktı.

 

Elimi kaldırıp "NE DİYORSUN BE SEN? ÖNCE HADDİNİ BİL YOKSA BEN BİLDİRMEK ZORUNDA KALACAĞIM!!" Diye suratına bağırdım ve işaret parmağımı yüzüne doğru salladım ben bağırırken gözlerini kapatıp derin bir nefes almıştı.

 

İşaret parmağımı ona doğru salladığım elimi yakalayıp duvara yapıştırdı diğer eliyle boştaki elimi tutup dudağımla kendi avucunun arasına sıkıştırdı ve bedenini benim bedenime yapıştırdı. Duvara yapıştırdığı elime baskı yapmaya başladı sonra elimi duvarda yukarıya doğru sürterek çıkardı.

 

Elim kazındı resmen ve bana bir haftadır yaptıkları yetmemiş gibi şu an bileğimi ve elimi kanattı. Ve ben hiçbir şey yapamıyorum çünkü çok güçlü. Yüzünü yüzüme yaklaştırırken şakaklarımdan yaşlar dökülüyordu çünkü şu an canım yanıyordu. Sıcak nefesini yüzüme üfledi korkudan kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Hızlı nefesler verirken aklıma ayakların geldi yüzünü yüzümden uzaklaştırırken bedenide biraz uzaklaştı ve ben fırsattan istifade dizimi bacak arasına geçirdim iki büklüm oldu bende 2,3 saniye ona bakıp koşarak sınıftan çıktım ki arkama baktığımda hala peşimden geliyordu kendimi kızlar lavabosuna atar atmaz kapıyı kapattım çünkü aramızda bir adımlık mesafe bile yoktu aramızda.

 

Aynadan yansıyan görüntüme baktım ki bakmaz olaydım sapsarı kesilmiştim ve gözlerim kızarmıştı, ellerimde kanıyordu offf ben niye bunları yaşıyordum zaten hayatım yeterince kötü.

 

Ellerimi yıkadım ki acıyordu, yüzümü de yıkadım. Sonra lavoboya girdim klozetin kapağını kapatıp üzerine oturdum. Ve dizlerimi kendime çektim ağlıyordum ve derslere girmeyecektim. Yarım saat kadar ağlamı durdurmaya çalıştım artık ağlamıyordum.

 

Lavabonun kapısı belki 10. Kez açıldı bu sefer

"Açelya neredesin? " Diye bir ses duydum dur bu Duru' nun sesiydi. Sweatimin şapkasını yüzümü göstermeyecek kadar çektim sadece gözlerim görünüyordu. 'Acılarını herşeyle gizleyebilirsin ama hiçbir şeyle yok edemezsin.' Dedi zihnim.

 

Lavabonun kapısını açıp kapıdan kafamı sarkıttım en acısız sesimle "Efendim Duru." Dedim

 

"Ha neredesin be güzelim. Seni arıyorum bende." Dedi ve yanıma geldi.

"Hadi sınıfa hoca bekliyor ayrıca güzel yüzünü benden saklama ağladığını biliyorum." Dedi şaşkınca ona baktım. Sonra yüzümü açığa çıkardım, yüzümü görünce gözleri kocaman açıldı.

 

"Lan bu ne hal sapsarı olmuşsun. Araz'ın bu kadar abartacağını düşünmüyordum."

"Bana ne yaptığını da biliyorsun o zaman." Dedim hayır anlamında başını salladı. Sağ bileğimi çevirip ona gösterdim şaşkınca bir bana bir bileğime baktı. Sonra diğer kolumu tuttu ve aynanın karşısına geçirdi. Çantasından bir şeyler çıkarmaya başladı.

 

Bana makyaj yapmaya başladı izin vermedim ama nafile. Son Halim öncekine göre çok farklıydı.

 

(Son hali)

 

Elimi tutup sınıfa götürdü artık içeri zili çalmıştı yeni derse geçiyorduk. Sınıfa girince yine coğu bakış bana döndü. Duru alıp beni sırama götürdü Araz orada oturuyordu beni zorla oturttu.

 

"Ne yaptığının farkında mısın? kızın elinin halini gördün mü?" Dedi sinirle Araz'a.

 

Araz öne doğru eğildi sonra koluma doğru elini uzattı ondan korkuyordum bu yüzden ekektirik çarpmış gibi ayaklandım ve gözlerim açıldı.

 

"Otur şuraya. Ve sende artık sırana git." Dedi dişlerinin arasında Duru ayaklandı ve sırasına doğru gitti. Bende ayakta kaldım, ama uzun sürmedi sol bileğimi tutup beni sıraya doğru çekti o bunu yaparken ağzımdan küçük bir çığlık çıktı bu da tüm sınıfın bakışlarını bize döndürdü.

 

Yüzünde hiçbir his belirtisi yoktu, sıranın altından bir şey çıkardı ama ben göremedim bileğimi ondan kurtardım ve önüme döndüm o çenemi tutup beni kendisine çevirdi. Sonra sağ bileğimi tutup yavaşça kendine yaklaştırdı.

 

Elimi çekip " Dokunma kelimesinin neresini anlamıyorsun?" Dedim ona ters ters bakarken. Tekrar bileğimi tutup çekti bu sefer acıdı ve ağzımdan küçük bir inilti çıktı aptaldı harbi bu çocuk.

 

" Hiçbir kısmını anlamıyorum." Dedi hissiz bir tonda. Ona korkuyla baktım çünkü bu günden itibaren ondan korkuyordum.

 

Elimin kanamış kısımlarını ağzına yaklaştırdı sonra elime tentürüod sürdü ve üflemeye başladı elim yanıyordu, sonra üzerine yarabandı yapıştırdı.

 

"Sen ne tür bir psikopatsın? " Dedim ağzımdan okunan nefretle yutkunduğunu gördüm. Elimi daha tamamen tentürüod sürememişken çektim. Ve bana olan sinirli bakışlarıyla karşılaştım.

 

"Zaten acıtarak açtığın bir yarayı daha çok acı vererek kapatmaya çalışıyorsun. Şu okulda belkide en nefret ettiğim kişi sensin." Dedim sessizce. Ve önüme döndüm o da döndü sınıfta sadece sarı çiyan bize bakıyordu ben ile Araz ne zaman yan yana gelsek ters ters bize bakıyordu kızın ismi Ay'dı.

 

Ay'a doğru bakıp tebessüm ettim sonra kafamı sağa yatırıp göz kırptım. Sinirle önüne döndü.

 

____-'*'-____

 

"Sen kendini ne sanıyorsun? Gelir gelmez Araz'a sırnaşmalar. Bak kızım" Ay Sınıfta arkadaşlarıyla beni kenara sıkıştırmıştı ki son kelimesi benim kırmızı çizgimdi. Onu omzundan ittim.

 

"Sen bana nasıl o kelimeyi kullanırsın.

CEVAP VER LAN O KELİMEYİ SİMDİ EVİRİP ÇEVİRİP SANA MONTE ETMEZMİYİM!!" ve saçına yapıştım arkadaşları resmen kaçtı ben kızı yoluyorum onlar kaçıyor.

 

Onu hırpalayıp saçını yolarken aynı anda

"ŞİMDİ SENİN SURATINI AY'A ÇEVİRİP GÖKYÜZÜNDE ASMAZMIYIM!!!" diye tehdit ediyordum biri beni belimden yakalayıp çekmeye başladı arkada baktım Araz'dı

 

"Kızım DURSANA!" Dedi e tabi benim fitil ateş. Bu sefer bir elimle onun diğer elimle Ay'ın saçını çekmeye başladım ki beni kucaklayıp sınıftan çıkardı.

 

Çıkarken bile sınıftan pick me gibi bağıran Ay'ın seslerini duyuyordum. Elinden kurtulmaya çalışırken. Beni temizlik eşyalarının olduğu odaya kapattı.

 

"Açelya ne yapıyorsun. Ne yaptığının farkında mısın!"

 

"Sana ne ne yaptıysam! Sana ne !" Diye bağırdım ona da. Ellerimi tek eliyle tutup beni duvar itti sırtım duvarla buluşunca sinirim daha da arttı.

 

"DOKUNMA DOKUNMA!!' Diye bağırdım ama boş beni diğer eliyle susturdu.

 

Tam tekme atacaktım ki bedeniyle bedenime baskı yaptı

"İşte o bir kere olur artık ne yapacağını tahmin ediyorum güzelim." Dedi ahhh konuşamıyorum dur şimdi ben sana gösteririm zaten diğerinden hıncımı alamadım.

 

Ağzımla elini ısırdım,

"Ahhh ne yapıyorsun be kı-"

"KES SESİNİ!!" Diye bağırdım

 

"Tamam be!" Bu sefer o bana bağırdı ondan zaten nefret ediyordum şimdi daha çok nefret ediyorum.

 

"YETER YA YETER!!! DOKUNMA DİYORUM SANA BİRDE BAĞIRIYOR!!" derken gözyaşlarım şakaklarımdan dökülmeye başlamıştı.

 

"Ne münasebet! Siz nasıl okulumda kavga çıkartırsınız hemde fiziksel temas edip yaralayarak!" Evet tahmin ediyorsunuzdur ki okul sahibinin yanındaydım ve şuan bizi azarlıyordu. Biz o odadayken Duru gelmiş Araz'ın babası yani müdür okul sahibi amcanın beni çağırdığını söylemişti. Allah'tan gelmişti yoksa Araz'ı orada boğacaktım.

 

"H-hocam ben b-birşey yapmadım. B-bir anda b-bana saldırdı." Ay hıçkırarak ağlıyor ve müdüre beni şikayet ediyordu.

 

"Aynen kavgadan öncede öyle diyodun." Dedim ve hafif güldüm.

 

"KES SESİNİ!" Dedi müdür amca.

 

" Ya hocam o orada bana ne dediğini söylemiyor zaten." Dedim ama adam anlamıyor ki.

 

"Söyle kızım ne dedi sana çünkü hiçbir şekilde seni haklı çıkartmayacağından eminim."

 

"Öncelikle bana o kelimeyle hitap etmeyin. Ve bana aşağıda sıra arkadaşıma sırnatığımı ayrıca resmen götün kalktıya getirdi!" Sinirle cümleleri zarf ediyordum.

 

"Öncelikle sana istediğim kelimeyle hitap ederim bücür ayrıca işim gücüm yok sizinke uğraşacağım. Ben sizi disiplin kuruluna devrediyorum onlara anlatırsınız derdinizi." Dedi sıkılmışlıkla nefesimi verdim.

 

"Ay sınıfın değiştirilecek haberin olsun." Dedi müdür okul sahibi amca

 

"Ama hocam neden benim sınıfım değiştiriliyor!"

 

"Çünkü o sınıf zaten sorunlu senin gibi iyi akıllı bir öğrenciyi daha iyi yerlerde görebilmek için."

 

Ahahhaha içimden kahkaha atıyom lan. Yüzde yüz bursluyum benim yanımda bok gibi kalıyor beyni zaten güvercin boku kadar pardon daha küçük birde iyi akıllı öğrenci aynen kanka aynennn.

 

"Kızım sen çık." Dedi, Ay Odadan çıkarken ona dil çıkardım umarım müdür dede ay amca görmemiştir.

 

"Sen burslu musun?"dedi,

"Evet efendim yüzde yüz bursluyum." Dedim.

 

Biraz şaşırdı sonra toparladı ve devam etti,

"İstersen yüzde bin burslu ol ama ben istersem bir dakika daha bu okulda duramazsın. Ama biliyormusun

bücür cesaretlisin ama fazlası zarar. Şimdi sınıfına dön." Dedi

 

Vayy müdür okul sahibi amca beni cesaretli bulmuş!!!

 

Yavaşça sınıfa ilerledim, kapıyı çalıp içeri girdim. Tüm sınıfın bakışları benim üzerimdeydi.

 

"Müdürün yanındaydım hocam." Dedim hoca başıyla onaylayınca sırama ilerledim ki sarı çiyan bana bakıyordu ona orta parmağımı gösterip oturdum.

 

"Niye kavga ettin?." Dedi Yanımdaki ucube. Bende şakaya vurarak,

"Senin için kavga ettim bebek." Dedimki demez olaydım gavad öksürük krizine girdi

 

"Ne oluyor orada?"diye seslendi hoca bende o sıradaâ öküz gibi öksüren Araz'ın sırtına hayvan gibi vuruyordum ve tüm sınıfın bize bakıyordu.

 

"Su kaçtı boğazına hocam şimdi geçer." Dedim gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. Duru ile göz göze geldim o da dudaklarını birbirine bastırmıştı ve benim kotam dolmuştu. Sınıfta anırarak gülmeye başladım Duru da baba eşlik etti.

 

"ÇIKIN SINIFTAN ÜÇÜNÜZDE HEMEN!" Diye hoca bize bağırmaya başladı bende hala öksüren Araz'ın elini tutup sınıftan çeke çeke çıkardım Duru'da bana eşlik etti. Koridorda hala kahkaha atıyorduk (anırıyorduk).

 

Araz sızlanarak "kızım ne hayvan gibi vuruyon kemiklerim kırıldı!"dedi bir anda tüm kahkaham kesildi kendimi boşluğa düşmüş gibi hissetim

Kapkaranlık ve yapayanlız bir boşluk.

 

Ve artık içimdeki dolmuşlukla koşup kendimi lavoboya attım. Bu sırada arkamdan seslendiklerini de duymuştum. İçeride ki boş olan klozetin kapağını kapatıp sessizce ağlamaya başladım. Bu ne ya ikide bir bende kaçacak yer bulamıyorum klozetin üstüne oturuyorum. Alıştım baya neyse bu konuyla sonra ilgileneceğim!

 

Kapı açıldı ama ben kabının kapısını kilitlemiştim.

 

Tüm kabinlerin kapısı kontrol edildi ama benimki açılmadı.

Kilitli çünkü offff nefret ediyorum hayattan ,nefret ediyorum insanlardan, nefret ediyorum her şeyden! Çoğunuz anlamaz ağladığında saçını okşayacak bir insanın olmamasını bakmayın akrabalarıma yaptılar ettiler ama benden nefret ediyorlar. Bu arada siz bana ne yaptıklarını da bilmiyorsunuz offf.

 

Sessiz anlayışım hıçkırıklara dönüşünce bir anda kapı üstüme doğru geldi dur! Kapıyı kırdılar lan!!

Loading...
0%