Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Her Şeye Yeni̇den Başlamak Mümkün Olsaydi( Tanıtım)

@butterfly2

İntikam, suç, aksiyon, dram ve mafya kategorisinde yer alır.

Bu hikaye; olumsuz örnek ve davranışlar şiddet ve travma tetikleyici unsurlar içerir. Lütfen buna dikkat ederek okuyunuz.

Argo konuşma ve yetişkin içerik var. Bunları da göz önüne alarak okuyunuz.

Kitapta geçen kişiler, kurum ve kuruluşlar gerçek hayatta mevcut değildir.

İnsanlar çoğu zaman gerçek yüzlerini saklarlar. Okuduğunuz her karakterin ardında saklı sırlar ve gizemlerin olduğu, her sayfada sizi şaşırtacak bir dünyaya adım atmaya hazır mısınız? Gerçeklerin maske ardında saklandığı, dostun düşmandan ayırt edilemediği bu hikayede, kimin aslında kim olduğunu ve neler yapabileceğini keşfedeceksiniz. Kendinizi, her köşede yeni bir sır ve her karakterin ardında bambaşka bir gerçek bulacağınız bir kurguya hazırlayın. Bu yolculukta güvenebileceğiniz tek şey, kendi sezgileriniz olacak.

*****

16 kasım 2009

Geçmişin izleri bu kadar derin olmasaydı ve beni bu kadar acımasızlaştırmasaydı, yeniden başlamamız mümkün olur muydu sevgilim?

Her şeyin başlangıcına geri dönebilir miydik, acılarımızdan arınmış olarak? Kırık kalplerimizi onarıp, hayallerimizi yeniden yeşertebilirmiydik? Belki de bu defa farklı olurdu, bu kez birbirimizi kaybetmez, yitip giden umutlarımızı yeniden bulurduk.

Zamanın tüm yaraları sarmasını beklemek, acıların gölgesinde kaybolan mutluluğu yeniden bulmak mümkün mü? Eğer tüm bu yaşananlar olmasaydı, yeniden birlikte olabilmek için şansımız olur muydu? Sorular zihnimde dolanırken, geçmişin gölgesinden kurtulmanın yollarını arıyorum.

Her şeye rağmen, bir umut ışığı olabilir mi? Yeniden başlayabilir miyiz, sevgilim?

~Ömer Doğuşlu~

-Miran Eskip-

🍀

16 kasım 2010

Yıllardır seni aradım, her köşe bucakta izini sürdüm, ama senden hiçbir iz bulamamak beni bitiriyor. Seninle geçirdiğimiz her sokak'ta günlerce dolaştım, her adımda seni düşündüm. Seni bulmak umuduyla attığım her adımda içim biraz daha karardı. Eğer burada olsaydın, acılarımı paylaşır, kanayan yaralarımı sarardın. Sensiz çok üşüyorum sevgilim, soğuk yalnızlığım beni her geçen gün daha da donduruyor. Ben sana hiç hoşçakal diyemedim ki, çünkü senin yokluğuna asla alışamadım.

Sensiz geçen her gün, içimdeki boşluk biraz daha büyüyor. Kalabalıklar arasında kaybolmuş gibiyim, seni bulmak için attığım her adımda daha da yitip gidiyorum. O kadar çok şey biriktirdim ki sana söylemek için, ama hiçbirini söyleyemeden kaybettim seni. Acılarımı dindirecek tek şey sendin, ama yoktun. En ihtiyacım olduğu anda seni bulamamak canımı acıtıyor.

Soğuk gecelerde, sensizliğin ayazı içimi titretiyor.

Belki bir gün bir köşe başında karşılaşırız, yeniden sarılırız. Ama o güne kadar, seni aramaktan hiç vazgeçmeyeceğim sevgilim. Çünkü ben sana hiç veda edemedim. Kalbim seninle vedalaşmayı kabul etmedi. Sensiz geçen her an, içimde derin bir yara olarak kalacak. Sevgilim, ben sana hiçbir zaman hoşçakal diyemedim ki.

~Ece Gümüşdere~

*****

İyi okumalar... 🤍



Loading...
0%