Yeni Üyelik
1.
Bölüm

✥ NİKOLAİ MİLORADOV : Milyon Dolarlık Proje | PROLOG

@buzlarkralicesi

PROLOG

Burası Club Hydra.

Cennetten bir parça vaat eden bir araf. Kimileri içinse cehennem. Benim için ne olduğuna karar vermek için henüz erkendi. Çünkü henüz yeni ayak basıyordum bu kapıdan içeri.

Hayat beni bu bilmediğim yere, içerisi çıplaklar kampı gibi olan Hydra'ya sürüklerken ne düşünüyordu acaba? Başımdaki beladan kurtulmak için buraya sığınırken hayatımın aşkını bulacağımı sanmazdım. Ancak hayatın türlü türlü oyunları vardı, hakkınızda sizin asla bilemeyeceğiniz planları. Hydra'nın prensi Nikolai Miloradov'la tanışmam da bunlardan biriydi sanırım.

Kısa bir süre öncesine kadar huzurlu bir hayat ne demekti bilmiyordum. Huzur denen kelimenin ne anlama geldiğini de. Hayatım hep bir kargaşadan ibaret oldu. Çünkü benim hayatım, benim değildi. Benim dışımda herkesindi.

Ben Ilya Wasikovska. Burada ne aradığımı bilmiyordum ama bildiğim tek şey, kalbimin yeniden burada atmaya başlayacağıydı. Kaçtığım yere göre Hydra bile benim için cennetti. Geride bıraktığım hayat benim seçimim değildi ama buradaki hayat benim seçimim olacaktı.

Abim Aleksey'in araya soktuğu iki arkadaşı sayesinde Hydra'nın kapısından içeri girebilmiştim. Yuri ve Ravil olmasaydı buraya kadar gelemezdim. Yuri Ravil'i kapıda beklemesi için ikna ettikten sonra içeri girdik. Tam iç kapının eşiğinde beni durdurdu ve iki elleriyle omuzlarımı kavradı. "Ilya, bunu yapmak zorunda değilsin, biliyorsun. Vazgeçmek için bu son şansın." Heyecan dolu bir ısrarla devam etti. "Ben seni korurum!"

"Hayır, Yuri koruyamazsın. Kimse koruyamaz. Lütfen, bırak. Böylesi en iyisi." Bu kez onu kollarından tutan bendim. Şefkatle cansız bir tebessüm hediye ettim karşımdaki adama. "Beni merak etme, iyi olacağım. Burada beni kimse bulamaz."

İstemeyerek de olsa beni içeri sokan Yuri, Ivan adında birine teslim etti. Aralarında benim şahit olmadığım küçük bir konuşma geçtikten sonra Yuri geri dönüp benimle vedalaştı. "Artık gitmem gerek, Ilya. Aleksey'e sorun çıkmadan buraya geldiğini haber veririm. Sen sakın onunla irtibata geçme. Onun da telefonlarını dinliyor olabilirler." Arka cebinden çıkardığı eski tip bir telefonu bana uzattı. "Bana bu telefonla ulaşabilirsin."

"Tamam, Yuri. Her şey için teşekkürler."

Korktuğunu gizlemeyen bakışları yüzümde gezindi. "Kendine dikkat et, lütfen." Onaylayarak başımı salladığımda zor da olsa yanımdan ayrılan adam az önce beni içeri soktuğu kapıdan dışarı çıktı. Özgürlüğün kapısına.

Bakışlarım daha yeni tanıştığım Ivan denen adama döndüğünde yüzünde duyguya dair bir şey göremedim. Aceleci ve sabırsız görünüyordu. "Vedalaşman bittiyse beni takip et."

Beni neyin beklediğine dair en ufak bir fikrim yoktu ve hayatımda ilk defa gördüğüm bu adamı izliyordum. Dahası, ona güvenmek zorundaydım çünkü başka çarem yoktu. Ne hoş.

Beni kapsül gibi bir koridordan içeri soktu ve bir odaya girdik. Bordo renklerin hâkim olduğu, az eşyalı, sade bir odaydı. "Burada kalacaksın." dedi düz bir sesle. Odayı gösterdikten sonra ilgisiz bakışları bana döndü. "Gerekli tüm bilgiler verildi mi sana?" Tehditkâr görünümlü ifadesi biraz ürkütücü olsa da hayatımdaki diğer korkutucu şeylere göre bu naif bile sayılırdı benim için. "Sorun çıksın istemiyorum."

Uysal bir ifadeyle başımı salladım. "Evet, her şeyi bilerek geldim." Bana beklentiyle bakan adamın gözlerine bakarak vurguladım. "Ve kabul ederek."

"Güzel." Odadaki duvara yaslı masaya doğru yürüyüp bir kâğıt çıkardı. "Bu, Hydra'da gönüllü çalışmaya başlayan herkesin imzaladığı bir gizlilik ve rıza sözleşmesi. Bu sözleşmeyi imzalayarak burada olanları dışarıya sızdırmayacağını ve burada çalışırken olabilecek her şeye rızan olduğunu kabul etmiş olursun."

Gizlilik ve rıza sözleşmesi. İşte işlerin ciddiye bindiği nokta. Ne yapacaktım ki? İmzalamasam ne değişecekti? En kötü ne olabilirdi? Belki ölürdüm. Zaten bu sözleşmeyi imzalamayıp dışarıya atıldığımda da ölmeyecek miydim? İmzalayıp kurtulmak en iyisiydi.

Ivan az önceki aceleci tavrından çok uzak bir biçimde elleri ceplerinde beni seyretti. Bakışlarım sözleşmeyi boş boş süzerken "Okuyabilirsin, acele etmene gerek yok." dedi. "Burada çalışanların kendi rızalarıyla Hydra'da olması bizim için çok önemli."

"Siz?"

Meraklı ve çekingen tavrıma karşılık iç geçirdi. Sanki saflığımla alay eder gibiydi. "Ben elbette bu sistemin küçük bir parçasıyım. Büyük patronun yardımcısıyım."

"Büyük patron?"

"Buranın, Club Hydra'nın ve içindekilerin sahibi, Nikolai Miloradov. Onun isteği dışında burada bir bitki bile yetişemez. Her şey ona sorulur."

Yutkundum. Buranın ve içindekilerin sahibi. Nikolai Miloradov. Tamam, benim için sorun değildi. Zaten kaybedebileceğim bir şeyim de yoktu. Burada beni kimsenin bulamayacağını iyi biliyordum. Aleksey beni buraya soktuğuna göre kötü bir niyeti olamazdı. Söylediği gibi sözleşmeyi okumadım bile, kâğıdın yanındaki kalemi alıp imzaladım. Ölüm fermanımı. Ya da yeni bir hayata açılan kapıyı araladım.

İkisinden biri.

...

• İLK BÖLÜM YAYIN TARİHİ: 13 HAZİRAN 2024 •

•✥•

*

YAZAR NOTU: Hi guys! 🌙 Aiiiyyy... Nasıl heyecanlıyım bir bilseniz. 😍 Söylemek istediğim çok şey var. Öncelikle Nikolai Miloradov karakterimizi Gecedeki Aşk Serisi'nin ikinci kitabı Napoli'de Bir Gece'den tanıyorsunuz. Orada da Nikolai bölümlerini yazarken çok heyecanlanıyordum, kendimi kaptırıyordum. Tam olarak Lâlentino'yu yazdığım kadar yoğun duygular hissediyordum ona karşı.

O zamanlar Niko'ya bir kitap yazma arzum henüz yoktu tabii. Karakter o kadar açılmamıştı ancak siz okurlarım sanırım aramızdaki bu elektriği hissetmiş olacaksınız ki birçoğunuzdan bu konuda özel bir kitap isteği geldi. Ben de dedim ki neden olmasın? Nikolai Miloradov, kendi içinde çelişkileri olan, karmaşık duyguları olan, kısacası hepimiz gibi insan olan ete kemiğe bürünmüş bir karakter ve yaşadığı katarsisi, hayatının Lâl'den sonrasını ve karakter gelişimini, dönüşümünü okuyabilecegimiz derinlikli bir karakter.

Bu hikâyeye başlamak için Rio'da Bir Gece bitince doğru zamandı aslında ama RBG'yi okuyanlar orada Ilya ve Nikolai arasındaki ilişkinin temellerinin atıldığını görüyordur. Spoiler yememeniz adına paralel ilerleyecek bölümleri yavaş yavaş paylaşmak istedim. Sonrasında RBG bitince NM:MDP düzenli bölümleri gelecek elbette.

Kitapları sırasıyla okumak isteyenler için evet Nikolai Miloradov ayrı bir karakter kitabı ama diğer karakterleri de zaman zaman burada okuyacağız, o yüzden sırasıyla gitmek isteyenler için sıralama; Halikarnas'ta Bir Gece, Napoli'de Bir Gece, Rio'da Bir Gece ve NİKOLAİ MİLORADOV: Milyon Dolarlık Proje şeklindedir.

Öncelikle Nikolai Miloradov'a ilgi duyan, hayatını merak eden, kitabı olmasını isteyen ya da buna dair bana ilham veren yorumlarda bulunan herkese teşekkür ederim. Başta @thiskn , @EceSuGzden , ecrinlovebooks , Fdksjn , Ilizzyyy , ofallahimyaofofof @Bombamisali , damonlovers00 , mirdurmaz , Dudulu1992 , unamentedeloslibros , Sheyda24 , zehraakar158 , huzunlubirsahis , @Tfhfgddszcg , Kafamarstaa , desiktirrloo , sadecekoza12343 violetbluegreenred3 , GojosWife139 MelisaBiebs4 , @macaelyesili okurlarıma armağan ediyorum prolog bölümümüzü. Etiketleyemediklerim oldu, nedenini bilemiyorum, yine de kullanıcı adlarını yazdım. Her neyse.

Yeni bir serüvene başlıyoruz, bu yüzden heyecanlıyım. Söyleyecek çok şey var ama yolumuz uzun, o yüzden tüm gevezeliğimi burada kullanmak istemiyorum. Size danışmam gereken konu ise şu, RBG bitince bu hikâyeye düzenli bölüm geldiğinde haftanın hangi günü yayınlayalım? Buna RBG'de olduğu gibi birlikte karar verelim istiyorum. Açıkçası benim gönlümden Perşembe veya Pazar günü geçti ama sizin için özel olarak şu gün dediğiniz bir gün varsa buraya yazabilirsiniz. Ayrıca beni sosyal medya hesaplarımdan takip ederseniz, özellikle Instagram'da bununla ilgili bir anket açacağım. Katılım sağlamış olursunuz ve bizim için faydalı olur, günü birlikte seçmiş oluruz.

An itibariyle Club Hydra'nın kapısından içeri adım atmış bulunuyoruz. Günahıyla sevabıyla Hydra'nın derinliklerinde nefes alacağız artık. Bakalım karakterlerimizi neler bekliyor? Ve buraya da hikâyeye başladığınız tarihi not düşebilirsiniz.

Bilmeniz gereken şey, bu hikâyede vites artırıp kaos, entrika, dram, şaşırtıcı bilumum şeylerle ilgili çıtayı biraz daha yükselterek yaşayacak olmamız. Vay canına, bu da mı oldu ya da oha tarzı tepkilerinize hazırlıklı olun. Çünkü burası lunapark olmayacak, Club Hydra'nın bir tabiatı var. Bu kitabın yoğun miktarda yetişkin içerik barındıracağını söylememe bile gerek yok ama yine de hatırlatmayı bir borç bilirim. Ayrıca zarar verme, şiddet, BDSM (Bondage/Discipline/Sadism/Masochism) içerik de barındırmaktadır. Olumsuz etkilenebilecek olanlara duyurulur. Bunun dışında yine öfkeleneceğimiz, şaşıracağımız, sevineceğimiz, kısacası tüm duyguları uçlarda yaşayacağımız bölümler bizleri bekliyor. Umarım beğenirsiniz.

Ilya karakterini nasıl buldunuz? Bu konuyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi buraya yazabilirsiniz. Okumaktan keyif duyacağımı biliyorsunuz. 💚

Seriye ait bir kitap olmasa da seriden bir karakteri anlattığı için serimizle uyumlu bir kapak tasarlamayı tercih ettim, işte karşınızda, NİKOLAİ MİLORADOV: Milyon Dolarlık Proje 'nin kapağı.


Kapağımızı nasıl buldunuz? Buraya yazabilirsiniz. Son olarak prolog bölümü hakkındaki yorumlarınızı da buraya yazabilirsiniz diyerek uzun gevezeliğimi sonlandırıyorum. Prolog bölümü olduğu için çenem açıldı. Açıklamayı unuttuğum şeyler varsa ilerledikçe yazar notunda belirtirim. Şimdilik sizleri aşırı sevdiğimi unutmayın. Sevgiler, bol kokulu öpçükler! ❤️

•••

SOSYAL MEDYA
Wattpad: -BuzlarKralicesi
Instagram: buzlarkralicesioffical
Twitter: @buzdanjuliet
YouTube: Gülay Sena Dündar
Tiktok: @halikarnastabirgece
Tiktok Kişisel: @buzlarkralicesiofficial

HİKÂYENİN INSTAGRAM HESAPLARI
@iamdokuzofficial

Loading...
0%