Yeni Üyelik
1.
Bölüm

𖥸 Siyah Yıldızlar | PROLOG

@buzlarkralicesi

PROLOG

Burada neden olduğumu bile bilmiyordum. Kocamın düşmanının karşısında onun gözlerine bakarken ne düşünüyordu acaba? Planı neydi?

Bir an kafamdaki soruları aman bana ne diyerek kovup gitmek geldi içimden. Kapıya yürüdüm ve her iki adımımdan birinde arkamdaki adama dönüyordum. Her an bana oyun oynadığını, buradan çıkmama izin vermeyeceğini bekledim ama beklediğim gibi olmadı. Belli ki gerçekten peşimden gelmeyecekti.

İşin garip yanı, nihayet özgürdüm ama nereye gideceğimi bile bilmiyordum. Artık bir evim var mıydı ondan bile emin değildim. Benim evim neresiydi?

Kapıdan çıkmak üzereyken "Akel itini birlikte bitirebiliriz." dedi yabancı iyi adam. Yabancı birinin iyi olup olmadığını nereden mi çıkarmıştım? Çünkü bugüne kadar beni arkamdan bıçaklayanlar hep en çok tanıdıklarım olmuştu. En çok sevdiklerim. Arkama döndüğümde "Eğer istersen tabii." diye ekledi acele etmeden.

Mantığım bulaşma, ne hâli varsa görsün, Allah'ından bulsun diyordu ama acısıyla kıvranan kalbim onunla aynı fikirde değildi. Acı çekmesini gözleriyle görmek istiyordu. İçimden kopan o masum parçanın bunu görmeye ihtiyacı vardı. Peki, bunu kocamın hiç tanımadığım ve ne yapacağı belli olmayan düşmanıyla mı yapmalıydım? Açıkçası emin değildim.

Bu zamana kadar kalbinin kör tutkusuyla hatalar yapan biri olarak ne kalbimi dinledim ne de mantığımı. İçgüdülerimle hareket etmeye karar verdim. Çünkü içimden bir ses, daha önce tanıştığım hiçbir insana benzemeyen bu kara adama güvenebileceğimi söylüyordu. En kötü ne olabilirdi ki? Sevdiklerimi gömdüğüm o mezarlığa bir mermer daha eklenirdi.

İki adımda adamın karşısında durdum ve güven veren yüzüne baktım. Usulca elimi uzattım. "Anlaştık." dedim kararlı bir bakışla. "Onu birlikte bitirelim."

Sonucunun neye uzanacağını bilmediğim bir anlaşmaya tutuştum. Hem de hiç tanımadığım bir adamla.

...

*

YAZAR NOTU: Hi guyss! ⭐ Yine ben ve yeni bir kitap. Valentino Riccardo'dan boşalan esmer baş karakter kontenjanını bu hikâyedeki adamımızla doldurayım dedim. 💪🏻 Ne zamandır intikamsal bir hikâye yazmadığımı hissettim ve yazdım. 🥹 Uzun zamandır kurguladığım, deprem zamanında geliştirdiğim, yeni bölümlerini arkadaşımın sabırsızlıkla beklediği bir hikâyeyle karşınızdayım. Ve karşınızda, Siyah Yıldızlar. İlk yazmaya başladığımda farklı isimler seçmiştim ancak sonradan bazılarını değiştirme gereği duydum. Böyle daha güzel olacağını düşündüm. Her şeye aşırı takan bazı Watty tayfanın ağzına sakız olmamak için de internetten araştırdım, bildiğim kadarıyla iki ismin de kullanıldığı bir çift kombinasyonu görmedim, umarım da yoktur artık gerisi Allah'a emanet. 🤷🏼‍♀️ Sonra gelip şuna benziyor, buna benziyor yazıyorlar bizim ruh sağlığımız bozuluyor. 😂

Neyyyyssseeee... Güzel şeylerden bahsedelim. Başlangıç olarak Siyah Yıldızlar'ın küçük proloğunu buraya bırakıyorum. 🩷 Beğenip beğenmediğinize göre de reaksiyonunuza bağlı olarak yakın zamanda devam ederim. Elimde biraz hâli hazırda bölümler var. Tamamen size bağlı olacak yani. Bu hikâyeye başladığınız tarihi buraya yazabilirsiniz. İlk yorumlarınız için de burada bulunabiliriz. Sizce bizi nasıl bir hikâye bekliyor? Hayalinizde nasıl bir hikâye oluştu? Buraya yazabilirsiniz. Şimdilik bu kadar sohbet yeter diye düşünüyorum. Yorumlarınızı hasretle bekliyorum. Sevgiler, bol kokulu öpçükler! 😘

•••

SOSYAL MEDYA
Wattpad: -BuzlarKralicesi
Instagram: buzlarkralicesioffical
YouTube: Gülay Sena Dündar

Loading...
0%