Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@by4943467gmail.com

Kahvaltı bittince şervan odaya geçti Asmin de kocasının peşinden gitti işe giderken giyeceklerini hazırlamalıydı sofradan kocasının peşine takılarak gittiği için utanıyordu.

Şervan kapıyı açıp içeri girdi arkasından da küçük karısı kapıyı kapatıp arkadan beline sarıldı karısını korkutma'dan fısıldadı kulağına.

"Ben imdi yıkanacam sende bana giyecekleri mi hazırla"

Arkasına döndü Asmin ayak parmaklarında destek alıp yükseldi Şervan'ın gömleğinin yakalarını düzeltir gibi yaptı.

"Tamam erim hazır ederim hemen"

Sesini biraz cilveli tutu annesi demişti erkekğine cilve edecen, sesini hoş tutacak, yakın olacan diye o da öyle yapıyordu ama bilmiyordu zaten her hareketi şervanıın kalbine işliyordu.

Donup kaldı Şervan erim'i dedi o zaten karşısındaki gözler kalbine işliyordu olan Şervan bu lafla neye uğradığını şaşırdı.

Asmin Şervan birşey demeyince kızdı sandı geri çekilecek'en izin vermedi Şervan.

"Erim'i dedin sen bana"

"He Erim dedim demeyeyi'mi"

"Senin benim kalbime zorun mu var kadın"

Asmin anlamadı hatta etti sandı.

"Demem bir daha"

"Dur hele dur. de sen hep bana erim de ver elini bak kalbim nasıl atar hisseder misin sen erim dedin diye böyle atar sen bana hep erim de"

O an çok utandı Asmin yanaklarına ateş hücüm etti hemen kızardı elinin altın'daki kalp onun için mi böyle çırpınıyordu.

Heyecanla Şerva'nın yanağından öptü kaçtı hemen dolabın önüne. Afaladı Şervan beklemiyordu böyle bir atak dolabın önüne giden Asmin'e baktı kalçası göz kırpıyordu ona banyoya giderken kalçasına şaplak attı.

"Ayyy"

Sırıtarak girdi banyoya Şervan , Şervan'a işe giderken giydiği siyah takımını çıkardı çok yakışıyordu bir de çamaşır çıkartı indi aşağıya ayıp olurdu gündüz vaktı o kadar odada kalamazdı.

Kayınvalidesinin yanına gitti divana.

"Ana edecek iş varsa bende yardım edeyim"

"Yok kızım evdekiler haleder sen gel hele şöyle yamacıma"

Geçti yanına oturdu

"Kızım imdi al bu bohçayı bak hele"

Şimdi gördü bohçayı dikkât etmemişti. Açtı baktı oğlan bebek kıyafetleri vardı ama kulanılmışa benziyordu o sormadan hacer hanım cevapladı

"Bunlar şervan'ın bebek'en giydikleri atmaya kıyamamıştım gün gelende onun bebesi giyer diye sen den erkek evlat beklemem yanlış anlamayasın. Evladın kızı, erkeği olmaz ama bunlar bende emanetir sana vermem gerekir al bakalım kaldırasın, koruyasın bunları gözüm gibi baktım ben"

Asmin'in çok hoşuna gitti o an bir oğlu olsada bunları giydiresi geldi.

"Tamam ana kaldırırım hemen senin gibi saklarım Allah izin verirse bir gün oğlum olursa giydiririm"

Asmin şervan kapıya doğru gittigini görünce kalktı yerinden kocasının yanına gitti tam o sıra dakonağın büyük kapısı açıldı misafirler gelmişti Asmin kocasının elinden aldı ceketini giydirdi şervan'a aslın da iyi olmuştu misafirlerin bunu görmesi herkes Şervan karısına kötü davranır Zanederdi.

Şervan aldırmadı misafirleri Asmin'in yanaklarından tutup öptü anlını.

"Yorma kendini geldiğimde o güzel gözleri yorgun görmeyecem"

"Tamam hayırlı işler"

Dedi ve uğurladı güler yüzle kocasını tam o an kıskançlıkla ona bakan iki kişi ile karşılaştı aldırmadı mısafirleri aldı içeri ye.

"Hoş geldiniz buyrun"

Dedi ve içeriye aldı kadınları akrabalardı çok beğenmişlerdi Asmin'i tam bir gelin ağa gibi davranmıştı üstelik Şervan ağanın kıza böyle davranmasına da şaşmışlardı.

Misafirleri hacer hanımın yanına gitmiş oturmuşlardı tam o sıra kendinden bir kaç yaş büyük kız kayınvalidesinin elini öpecekti ama hacer hanım izin vermemişti hatta yüzüne bile bakmamıştı şaşırdı ama sorgulamadı herkes yerine oturunca fark ettiler bebek kıyafetlerinin olduğu bohcayı sordu hemen haset ile bakan kadın.

"Hayırdır hacer hanım nedir bu acelen hemen sermişin bebe kıyafetleri"

""Bir acelem yoktur esma bunlar şervanımındı gelinime verirdim üstüne geldiniz kaldırasın kızın bohcayı"

"Tamam ana"

Asmin bohcayı odaya koltuğun üstüne bırakıp hızla indi aşağıya merak ediyordu kimdir bunlar oturdu kaynanasının yanına kadın tekrar başladı söze.

"Abim yok mudur hacer"

"Tarlada çalışır esma"

Şimdi anladı hacer hanımın görümcesiydi bir çift göz üzerinde hisseti ama bakmadı anlamadı kızın onunla derdi neydi ki. Asmin müsade istedi mutfağa gitmek için içerisi çok kalabalık sayılmazdı altı kadın bir de şeytan bakışlı kız yedi kişilerdi çay, kek, kurabiye hizmetliler hazır etmişti geri gitti içeriye uzun uzun sohbetler edilmişti kadınlar tek tek gidiyordu sadece esma ve kızı kalmıştı görümcesi söylemişti adı gamze'imiş o da sevmemiş kuzenini .

"Neden nesi var ki kızın şirin sevmesin"

"Yenge sana anlatırım ama benim dediğimi kimse bilmeyecek söz mü"

"Söz hayde şirin anlat"

Anlatacaktı şirin yengesinden gizlemek istemedi önlemini alsın istedi.

"Yenge gamze küçüklüğünden beri sever abimi takılmıştı peşine bırakmıyordu herkes bilir bunu hal böyle olunca gamzenin gamzenin babası gelin isteyin dedi abim o zaman askerden yeni gelmişti babamın da aklına yatı bu ama abime söyleyince istemem ben dedi bacımdan farklı görmem ben gamzeyi demiş babam da ısrar etmemiş gün gelince kendi isteğiyle , kendi sevdiğiyle evlensin istedi gamze'de çok heyecanlanmış sonra bir gün bizim evde abime yalvarırkrn bulduk onu nolur al beni senin karın ben olayım nolur şervan dedi abim ağalığı eline aldığı için eniştem bir telaş tutu gamzenin kolundan götürdü eve uzun zaman sonra ilk defa geldi buraya"

Gamze bu duyduklarıyla şok olmuştu nasıl kendini bu kadar küçük düşürürdü aklı etmedi gamze'nin ettiğine alacaktı önlemini kacası sadece onuncu

"Tamam şirin sağ ol demem kimseye

Akşam yemekleri hazırlanmış kapı çalınca Asmin bir heyecan gitmiş kapıyı açmaya önce kayınbabası sonra kocası girmiş içeri kısık sesle kocasına

"Hoş geldin Şervan"

"Hoş buldum hatun"

Karısının gölezlerine dalmış Şervan karısı seslenince geldi kendine zaten bütün gün çıkmamıştı Asmin aklından

"Ceketini alayım erim"

Dedi cilveli sesi ile ceketini verdi Şirvan

"Misafir var şervan halanla bura da"

Şervan duyduğu isim ile kaşlarını çatı Ne işi vardı burada kafasını saladı karısının beline kolunu atıp odalarına götürdü kapıyı kapatı Asmin'in sırtını kapıya yaslayıp yapıştı dudaklarıma bütün gün bu anı iple çekiyordu Asmin karşılık verince öpüşmeleri derinleşti şervan Asmin'in boynuna doğru ilerledi giydiği beyaz elbisenin düğmelerini yavaş yavaş açtı elbisenin ilk dört düğmesini açıp sütyenimi ipini omzundan düşürdü Asmin'in boynunu emip dişledi.

"Iııh şervan iz kalıcak ah yavaş"

"Kalsın bu tende benim izim kalıcak o yüzden bırak şimdi tandını çıkarayim daha o pembe göğüslerinde ilgilenmedim"

Asmin kendini geri çekip

"Bakarsın bakarsın da imdi misafir var sen yıkansan insek aşağıya yemeğimizi yesek sonra odamıza çıksak sonra söz karışmayacam sana istediğini edersin he erim"

Şervan sözünü alıp geri çekildi banyoya gitti Asmin de eşyalatını hazırlayıp bekledi 15 dakika sonra gözüne bohça takıldı kaldırmamıştı onu eline aldı o sıra şervan banyo'dan çıktı karısının elindekilere baktı asmin'e yaklaşırkrn havlu ile saçlarını kurulurken tek eliyle belindeki havluyu sabitledi hala biraz utanıyordu karısı biliyordu

"Ne onlar Asmin"

Asmin heyecanla anlatmaya başladı

"Bunlar sen inmiş hacer ana verdi bak çok küçükler bir gün bizim oğlunuz olursa ona giydiririm diye verdi"

"Anama bak sen neler saklamış bakayım hele bunlara nasıl sığmışım neyse hayde giyineyim de inelim"

İkiside hazır olunca indiler aşağıya oturdular bütün aile yemeğe herkes gamzenin sesi ile döndü kaldı

"Şervan bu mantıyı sana ettim ye sen seversin"


Loading...
0%