Yeni Üyelik
9.
Bölüm

8. Bölüm

@cansu44

**Bölüm 9: Çatışma ve Çözümler**

Miray, Baran’ın arkadaşlarıyla geçirdiği geceyi ve Alya ile Deniz’in tepkilerini düşünerek okulda geçirdiği gün boyunca gergin bir ruh halindeydi. Alya ve Deniz, ona tekrar Baran’ın arkadaşlarından uzak durmasını söylemişti. Bu baskı, Miray’ı iyice sıkmıştı. Baran’ın arkadaşlarıyla olan ilişkisi konusunda ne yapacağına karar veremedi.

O gün öğleden sonra, Baran’ın sınıf arkadaşlarıyla yaşadığı çatışmalar hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışırken, Baran da Miray’a yaklaşarak rahatlatıcı bir konuşma yapmaya çalıştı. Baran, Miray’a yakınlaşarak, “Miray, sana gerçek duygularımı göstermek istiyorum. Ben seni sadece bir arkadaş olarak görmüyorum,” dedi. “Arkadaşlarımın davranışları seni rahatsız etmiş olabilir ama bunu sana göstermek istiyorum.”

Miray, Baran’ın bu sözlerine karşılık veremedi. İçindeki karışıklık ve duygusal karmaşa, onun doğru bir cevap vermesini zorlaştırıyordu. Baran, bu durumda ona destek olabileceğini hissettirerek, "Bu geceyi seninle geçirmeye çalışacağım. Eğer bana güvenmezsen, bu arkadaşlarımın ne yapacağını bilemezsin,” dedi.

Öğleden sonra, Baran’ın arkadaşlarıyla olan sohbetleri iyice kötüleşti. Sinan, Berkay ve Koray, Miray’a karşı açıkça olumsuz tavırlar sergilemeye başlamışlardı. Sinan, “Baran’ın böyle insanlarla takılması başına iş açabilir. Senin gibi biri bu dünyaya uyum sağlayamaz,” dedi. Berkay, “Bu tiplerle işleri iyice sarpa sardırıyorsun. Baran’ın arkadaşlarıyla vakit geçirmek seni tehlikeye atar,” diye ekledi.

Miray, bu sözler karşısında kendini çaresiz hissetti. Baran’ın onun yanındayken bile arkadaşlarıyla olan ilişkisi, Miray’ın içinde bir boşluk yaratmıştı. Ders aralarında, Baran’ın yanına gidip, “Baran, arkadaşlarınla olan bu ilişkilerin beni rahatsız ediyor. Onlar seni kötü etkiliyor gibi görünüyor,” dedi. Baran, bu sözlere karşılık, “Onları bir şekilde ikna edeceğim. Seninle birlikte olmayı çok önemsiyorum. Her şeyin yoluna girmesi için elimden geleni yapacağım,” dedi.

Akşam oldu ve Miray, Baran’ın verdiği sözleri unutmayarak, konsere gitmeye karar verdi. Geceyi, Baran’ın yanında geçirmeye çalışırken, her an gözlerinin Baran’ın arkadaşları tarafından izlendiğini hissediyordu. Konser sırasında Baran, ona sıkıca sarıldı ve güven verdi. Bu anlar, Miray’a Baran’ın ne kadar değer verdiğini ve onun yanında olmanın önemini hatırlattı.

Günler geçtikçe, Miray ve Baran arasındaki ilişki daha da karmaşık hale gelmişti. Baran, Miray’ın yanında olabilmek için elinden geleni yapıyordu. Bir sabah, okulun bahçesinde Baran, Miray’ın karşısına çıkarak ona büyük bir çiçek buketi ve çikolatalı süt ikram etti. Miray, Baran’ın bu jestinden çok etkilenmişti ama içindeki karışıklığı bir türlü çözemezdi.

“Senin için,” dedi Baran, çiçekleri ve sütü uzatarak. “Sana gerçekten değer veriyorum, Miray. Bu kadar basit şeyler belki büyük bir anlam ifade etmeyebilir ama bu hediyelerle sana olan sevgimi göstermek istiyorum.”

Miray, Baran’ın jestlerine karşılık vermekte zorlanıyordu. “Teşekkür ederim,” dedi, “ama bu kadar ilgi... Beni gerçekten düşündüğünden emin misin?” Baran, gülümseyerek, “Evet, seni düşündüğümden eminim. Seninle geçirdiğim her anı çok kıymetli,” dedi.

Bir gün, Baran, ders sırasında Miray’ın sınıfına gizlice girdi. Miray’ın dersi kaçırdığı için büyük bir korku yaşadığını biliyordu ve bu yüzden ona moral vermek için sınıfın kapısında bekledi. Ders sonunda, Baran, Miray’a yaklaşıp, “Neden moralin bozuk? İstersen sana çikolatalı süt alayım,” dedi. Miray, bu ani sürpriz karşısında hem şaşırdı hem de mutlu oldu. “Gerçekten iyi bir arkadaşsın,” dedi. Baran, gülümseyerek, “Sana olan hislerimi göstermek için bunları yapıyorum. Seninle olmak, benim için çok şey ifade ediyor.”

Deniz ve Alya, Miray’ın Baran’ın yakın ilgisini ve Baran’ın arkadaşlarının kendisini nasıl etkilediğini fark etmişti. Onlar, Miray’ın Baran’ın bu kadar ilgi göstermesine karışmak istemiyor ama içten içe Miray’ın Baran’dan uzak durmasını istiyorlardı. Alya ve Deniz, Miray’a tekrar uyarıda bulunarak, “Baran’ın arkadaşları sana iyi davranmıyor. Kendini korumalısın,” dediler.

Miray, bu uyarılara rağmen Baran’ın yanında olmanın kendisini nasıl mutlu ettiğini anlamaya çalıştı. Baran’ın ona olan ilgisi, Miray’a büyük bir moral kaynağı olmuştu ve Baran’ın bu fedakarlıkları, onun Baran’a karşı hislerini derinleştirdi.

Baran, Miray’a olan sevgisini her geçen gün daha fazla gösteriyordu. Miray, Baran’ın bu ilgisini içten içe kabul etmeye başlamıştı ama hala bazı şeyleri tam anlamıyla çözemediydi. Baran’ın arkadaşlarıyla olan ilişkisi, onu endişelendiriyordu ve bu durum, Miray’ın kendini nasıl hissedeceğini etkiliyordu.

Bir gün, okul çıkışında Baran, Miray’a bir sürpriz yapmaya karar verdi. Ona, çiçek ve çikolatalı süt getirmişti. Bu hediyeler, Miray’ı hem mutlu etti hem de endişelendirdi. Baran’ın ona olan sevgisi, Miray’ı derinden etkiliyordu ama aynı zamanda Baran’ın arkadaşlarının tepkileri de kafasında büyük bir soru işareti yaratıyordu.

Miray, Baran’ın hediyeleri karşısında ne yapacağını bilemedi. Baran’ın yanında olmaktan mutlu olsa da, arkadaşlarının ona karşı olan tavırları, Miray’ı sürekli olarak rahatsız ediyordu. Baran’a olan duygularını ve arkadaşlarının tavırlarını içten içe değerlendirmeye çalıştı.

Günler geçtikçe, Baran’ın davranışları ve Miray’ın arkadaşlarının tavırları arasındaki çatışma daha da büyüdü. Baran, sınıf içinde ders kaçırma bahanesiyle Miray’ın yanına giderek ona moral vermeye çalıştı. Ancak, bu eylemleri bile Baran’ın arkadaşları tarafından olumsuz bir şekilde yorumlanıyordu.

Bir gün, Miray, okuldan eve dönerken Baran’ı dört kızla birlikte görür. İçindeki kıskançlık ve üzüntü, gözyaşlarına dönüşür. Baran’ı dört kızla görmenin verdiği üzüntü, Miray’ı derinden etkiledi. O gece, evine dönüp saatlerce ağladı ve bu durum, onun içindeki duygusal karmaşayı daha da derinleştirdi.

Sonraki günlerde, Miray’ın Baran’a karşı davranışları değişti. Artık Baran’ı görmezden gelmeye ve onunla konuşmamaya başladı. Baran, Miray’ın bu tutumunu anlamaya çalışırken, her zamanki gibi ona yaklaşmaya devam etti. Miray’ın bu davranışları, Baran’ı derinden etkiliyor ve onu üzüyordu.

Miray’ın Baran’a karşı olan tutumu, Baran’ın duygusal durumunu daha da karmaşık hale getirdi. Baran, Miray’ın ilgisini yeniden kazanmak için çabalarken, Miray’ın içindeki duygusal çatışma, ikisinin arasındaki ilişkiyi iyice karmaşıklaştırmıştı.

---

Loading...
0%