Yeni Üyelik
4.
Bölüm

### Bölüm 4: Gülkonak’taki Ayrılık

@cansu44

### Bölüm 4: Gülkonak’taki Ayrılık

Serra ve Demir, Gülkonak’ta geçirdikleri süre boyunca birbirlerine yakınlaştılar. İki hafta süren bu yakınlaşma, ikisinin de duygularını değiştirmişti. Ancak Serra'nın Gülkonak'tan ayrılma zamanı gelmişti. Üç gün sonra eve dönecekti ve bu süre zarfında Demir ile birlikte geçirdikleri anlar, onun için çok değerli olmuştu.

Bir akşam, Demir, Serra’yı deniz kenarına götürdü. İkisi de kıyı boyunca yürüyüp, dalgaların hafifçe kıyıya vurduğu bir yere oturdular. Deniz ve gökyüzü arasında, sakin bir atmosfer hakimdi. Ancak Serra, birdenbire ağlamaya başladı. Demir, şaşkın bir şekilde Serra’ya döndü.

“Serra, ne oldu?” diye sordu, endişeli bir şekilde.

Serra, gözyaşlarını silerken, “Bu hayat beni sıkıyor. Her şey o kadar karmaşık ki... Kendimi çok yalnız hissediyorum,” dedi, ağlayarak.

Demir, Serra’yı rahatlatmak için yanına yaklaştı ve ona sarıldı. “Beni dinle, hayat bazen zorlayıcı olabilir ama her zaman bir umut vardır. Seninle olmak, benim için de çok önemli. Senin bu zor dönemi atlatmana yardımcı olmak istiyorum,” dedi, yumuşak bir sesle.

Serra, Demir’in sıcaklığını hissettiğinde biraz rahatladı. Demir, “Üç gün boyunca yaşadığımız her an, çok özel ve anlamlıydı. Senin yanında olmak benim için çok kıymetli,” diye ekledi.

O gece, deniz kenarında geçirdikleri romantik anlar, Serra’nın kalbinde derin izler bırakmıştı. Üç gün boyunca, Demir ve Serra birlikte vakit geçirdiler, eski anılarını paylaştılar ve yeni anılar biriktirdiler. İkisi de duygusal bir bağ kurmuştu ve bu bağ, ayrılacakları günü daha da zorlaştırıyordu.

Son gün geldiğinde, Serra’nın ayrılma zamanı yaklaşmıştı. Gülkonak’taki telefon çekmediği için, Serra, Demir’in kendisine verdiği tek hatıra olan fotoğrafa sıkı sıkı sarılarak veda etti. Fotoğraf, Demir’in gülümseyen bir resmiyle, Serra’nın hayatında önemli bir yer edinmişti.

Demir, Serra’yı yolcu ederken, “Unutma, seni hep destekliyorum ve ne zaman ihtiyacın olursa buradayım. Bu ayrılık zor olabilir ama bizim için önemli olan, birlikte geçirdiğimiz güzel anılar,” dedi, duygusal bir şekilde.

Serra, gözleri dolu bir şekilde, “Bu anılar bana güç verdi. Seninle geçirdiğim her anı asla unutmayacağım,” dedi.

Gülkonak’tan ayrılırken, Serra’nın kalbinde Demir’le yaşadığı anılar bir yara gibi kalacak ama aynı zamanda ona güç ve umut verecekti.

---

 

Loading...
0%