Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@carpediem

İnsan neler yaşar hayatı boyunca. Neler hisseder, neler düşünür, nelerden vazgeçer yada neleri kaybetmeyi göze alabilir. Ne kadar çok neler dedim demi. Peki bu neler neler hahahaha ne komik oldu kendime kendim güldüm.

Bir insan kaç kez sevebilir. Kaç kez platonik takılır ve kaç kez bu hislerde kendine bir dünya kurar. Ben çok kez ve her seferinde yeni biri bir öncekinin sonu olur. Hiçbiriylede sonsuz mutluluk hayal etmem mesela ilginç demi.

Aşk sevgi bağlılık kendi dünyamda güzel,Gerçeğe dönüştüğü an pofff toz bulutu eee ne diye kendimi olmayacak acılar içinde bırakayım ki. Herkes der şimdi gerçekten sevsen kavuşmak istersin evet haklısınız gerçekten sevsem kavuşmak isterim ama demek ki o hissi güveni bana veremediler ne yapayım. İllaki zengin diye sevmem mesela yada çok kaslı yakışıklı diyede. Bazen bir gülüş etkiler, bazen bir bakış, bazen bir kelime yada ulaşılmaz olması. En büyük etken o ulaşılmaz olması neden çünkü bir beklentiye girmiyorsun olması için bir çaba göstermiyorsun kendi dünyada işte her şey. Ben hiç bu kadar hislere rağmen bir temas hayal etmedim hiç. Psikolojik olarak normal olmadığımı düşüneceksiniz haklıda olabilirsiniz. Belki de psikolojim sağlam kalsın diye böyleyimdir, belkide koruma mekanizması diyelim akıllı bir beynim varsa demek.

Şimdi siz merak ediyorsunuz konu nereye gidecek diye en az bende sizin kadar merak ediyorum inan benim gibi biriyle bir yolculuğa çıkmaya hazırmısınız bakalım bizi nasıl hikayeler bekliyor beklemede kalın


Loading...
0%