Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm 💙

@catlakyazar

Yeni bir hikayenin kapılarını aralıyorum ve aşırı heyecanlıyım. İnşallah beğenirsiniz kuzularım 🤍

Bu bölüm ilahi bakış açısıyla yazıldı.

 

Genç adam sıkıntı ile nefes verdi. Evlerinin düzeninin değiştiği yetmiyormuş gibi bir de bu küçük eve tüm eşyalarını yerleştirmeye çalışıyorlardı. Gözleri Saatlerdir uyumamanın verdiği yorgunlukla birkaç kez kapanıp açıldı. En sonunda elindeki kitapları çalışma masasının üzerine bırakarak, henüz çarşafları geçmemiş olan yatağın üzerine bedenini yerleştirdi. Gözleri sıkıntı ile kapanırken daha fazla düşünmemek adına uykuya dalmak istedi.

 

Hakan, 27 yaşında genç bir avukattı. Ona gelen büyük davalardan Kazandığı parayı kendine Hukuk Bürosu açmak için kullanmış ve bunu başarmıştı. 1 yıl önce açtığı bürosunda işler yeni yeni otururken, hayatımın düzeninin tam anlamı ile oturduğunu düşünüyordu fakat babaannesinin Alzheimer olması ile birlikte tüm düzenleri altüst olmuştu. Doktoru her ne kadar bu durumu ilaçlar ile geciktirmeye çalışsa da babaannesi için en doğru olanın her zaman bildiği yaşadığı ve kendine güvende hissedebileceği bir yerde olmasını söylemişti.

Hakan babasını lise çağlarında kaybetmişti ve evin reisi oydu. Annesi, kız kardeşi ve babaannesi ile birlikte Rezidansta yaşıyorlardı fakat babaannesi için artık dededen kalma, müstakil iki katlı eve geri dönmüşlerdi.

Babaannesi ve dedesi bu evde yaşayıp bu evde çocuklarını büyütmüşlerdi. Her yeri anılar ile dolu olan bu evi, Hakan sadece bayramdan bayrama ziyaretlerde görürdü. Dedesinin vefatından sonra babaannesinin yanlarına almışlardır ve bu evi kapatmakta çareyi bulmuşlardı.

1.90 boyunda yapılı bir adamdı. Kadınların fazlasıyla dikkatini çeken bir adam olması ise cabasıydı fakat o Kendini işine ve ailesine adamış bir adamdı. Geçmişte yaptığı hataları telafi etmek için ve ailesini mutlu etmek adına yapamayacağı şey yoktu.

Kadınlara her zaman mesafeli bir duruş sergilerdi çünkü onları her zaman tehlikeli ve zeki bulurdu. Bu yüzden hayatına bir kadın almak hiç istememişti. Tek gecelik ilişkiler dışında bir kadının elini tutmuşluğu yoktu.

 

 

 

1 Hafta sonra

Bilinmeyen Numara: Merhaba

Bilinmeyen Numara: yok yada selam

Bilinmeyen Numara: şeyy sizi kendime alabilir miyim?

Hakan: anlamadım?

Bilinmeyen Numara: diyorum ki.....

Bilinmeyen Numara: karın geldiii

Bilinmeyen Numara: ve seni kendine istiyor aslanımmm

 

 

 

 

Loading...
0%