Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@cemreozturk

Zarfta benim , yıllardır ailem bildiğim kişilerin aslında benim ailem olmadığı , benim gerçek aileme bebeklerinin öldüğü söylendiği aslında benim yaşadığım ailenin bebeklerinin öldüğü ve benim o ailenin bebeği olma ihtimalinin yüzde 99 olduğu beni Mardin'e DNA testi için bekledikleri yazıyordu .

Yok artık olamaz lan benim ailem öldü yıllar önce ama zarfta bebeklerin karıştığı yazıyodu ben bu merakla yaşayamazdım , hemen Mardin'e bir uçak bileti aldım , iki saat sonra uçağım vardı , evime gidip eşyalarımı topladım yanıma fazla fazla kıyafet almıştım , gitmişken Mardini gezmemek olmazdı hem tatil yapmış olurdum bir kaç gün , kafamı toplamaya ihtiyacım vardı .

Bir saat içinde hazırlanmıştım , kimseye haber vermeye gerek yoktu , zaten ayrı evdeydim kimse merak etmezdi testin sonucu neyse ona göre gerekirse haber verirdim gereksiz yere kuruntuya hiç gerek yoktu . Evden çıkıp arabama bindim , havaalanı ' na doğru sürmeye başladım . Hava alanına geldiğimde gerekli kontrollerden geçip uçağıma bindim , şu an uçaktaydım çok kalabalık değildi yanımda boştu bu benim için çok iyi olmuştu , biraz yorulmuştum uyumaya karar verdim bir kaç dakika içinde uykuya dalmıştım zaten . Uykumdan bir kadının çığlığıyla uyandım noluyordu ya ayaklanıp.arka koltuklara doğru ilerledim herkez buraya toplanmıştı harbiden ne oluyordu insanların aralarından geçip ,olaya daha dikkatli baktım hasiktir kadın doğum yapıyordu , iyiki amcam doğum doktoruydu ondan birşeyler öğrenmiştim , kadının yanına geçip sakin ol ben sana yardımcı olucam dedim kadın başını salladı yanında eşi vardı yanıma hostesi çağırıp kalabalığı dağıtmasını ve sıcak su , çarşaf gibi şeyler getirmesini istedim ...

 

Bebek sonunda dünyaya gelmişti , çok tatlıydı kızdı , bebeği annesine verdim bana isimini benim koymamı söyledi eşide onayladıktan sonra bebeği kucağıma alıp isim düşündüm , hiç kaçırırmıyım insanın karşısına böyle fırsat kaç kere çıkar , bu kız çok güzeldi büyüyüncede emindim ki daha güzel olucaktı o yüzden ismini Mehru koymuştum .

Sonunda uçakta inebilmiştim her zamanki gibi bu günde hayatımdan eksik olmamıştı macera neyse , şu anda bir taksiye binmiş otele gidiyordum valizimi bırakıcaktım birde üstümü değiştirirdim sonra bir araba kiralardım ardından , hastaneye geçiş yapıcaktım ,hay ben aklımı hastaneye gidiceğimi haber vermemiştim aradım ve haber verdim .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%