Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@cemreozturk

Kendime bir galeriye gidip araba kiralamıştım , şimdide yoldaydım hastaneye gidiyordum üstümde ' de siyah bir takım vardı .

Arabası

   

Giydikleri Ben siyah dedim ama siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz .

Sonunda hastaneye gelebilmiştim , birsürü araba vardı hastanenin önünde , arabaların hepsi korumayla doluydu , arabamı park edip hastaneye girdim , danışmaya geçip

- Merhaba hanfendi ben DNA testi için gelmiştim

- Buyrun Beril hanım ben sizi götüreyim

Adımı nerden biliyordu acaba neyse biliyordur bir yerden ne önemi var , asansöre binip 3. kata çıktık , hastanenin önündeki gibi burda ' da korumalar vardı , odanın önüne geldiğimizde kadın bana odayı gösterip buyrun Beril hanım bu oda diyip danışmaya döndü tekrardan . Kapıyı çalıp içeriye girdim , baya kalabalıktı , bu ne lan içerideki insanların üstünde göz gezdirdiğimde beş tanesi bana acayip benziyodu ve hiç kadın yoktu , düşüncelerimden doktorun sesiyle kurtuldum Evet Beril hanımda geldiğine göre DNA testine başlaya biliriz . Benden ve 56 yaşında olduğunu düşündüğüm bir adamdan kan aldılar büyük ihtimalle babamdı . Test sonuçları iki saate çıkmış olur deyip çıktı doktor odadan , yanımdaki adamda bana dönüp istersen bir kantine inelim kahve içeriz dedi , onayladım ve kantine indik , peşimizden odadkilerde geliyordu , kantine geldiğimizde kahve sparişlerimizi verip bir masaya oturduk , adam kendini tanıtmaya başladı iki saat boyunca dolu dolu konuşmuştuk hepsini çok sevmiştim .

 

 

Loading...
0%