Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@cemreozturk

İki saatin sonunda sonuçlar çıkmıştı , Bora beyin telefonu çaldı tamam geliyoruz , hadi gidelim sonuçlar çıkmış , Asansöre binip doktorun odasına çıktık bu hastane Bora beylerinmiş o yüzden sonuçlar bu kadar erken çıkmış doktorun odasına geldiğimizde Bora bey kapıyı çalma gereksinimi duymadan içeriye girdi bende Bora beyi takip ettim , doktor elinde bir zarf tutuyordu Bora beyin oğullarından birisi hadi çabuk aç şu zarfı dedi sert bir sesle , ben bile korkmuştum bu en büyükten bir büyük olanı olmalıydı , birisi eğilip kulağına bir şeyler fısıldadı daha sonra bana dönüp gülümsemeye çalışarak benden özür diledi ,

- Özür dilerim amacım seni korkutmak diyildi .

Bu haraketi beni güldürmüştü

- Önemli deyil dedim kafasını salladı Bora bey bağırdığından beri korkunç bir şekilde bakıyordu oğluna beni korkuttuğu içinmi böyle bakıyodu ya ben yerdim bu adamı her neyse ciddi olmam gerekiyordu doktor konuşmaya başladı Beril GÜNAY Bora KARAHANLI ' nın kızıdır oha aşiret ağası bir babam vardı ayrıca üç abim bir tane ' de kardeşim ve sayısız kuzenim neyin içine düşmüştüm ben , neyseki on sekizimi geçeli çok olmuştu , ayrıca ben diğer anne ve babamı asla unutmayacaktım , birde bu olanları Asenaya ve amcamlara anlatmak vardı , ve Asena benim hala kardeşimdi aramızda kan bağı olmayabilirdi ama olsun birlikte büyümüştük biz , gerçek aileme de kızamıyordum çünkü onlarında hiç birşeyden haberleri yoktu onlarda kızlarını ölü sanıyordu .

Bora bey

- Kızım bizimle gelmek istermisin

- Olur

- Tamam gel gidelim

Hastanenin önüne geldiğimizde bütün korumalar , ceketleri in düğmelerini iliklemeye başladı demekki Bora beyin adamlarıydı , Bora beye dönüp

- Bora bey ben sizi kendi arabamla takip edeyim dedim

- Bora bey biraz çekinerek kızım bende senle gelsem dedi

- Tabi olur dedim bu söylediğim Bora beyde tebessüme sebep oldu .

Bora Bey'le birlikte benim arabama yöneldik . Diğer arabalar önden giderken bizim olduğumuz araç ortamlardan gidiyordu .

- E kızım sen ne iş yapıyorsun dedi

- Avukatım başta şaşırdı ardından

- Anende avukattı dedi şimdi diyilmiydi

- Şimdi

- Rahmetli oldu

- Özür dilerim ben bilmiyordum

- Önemli diyil kızım , huyların aynı annene benziyo

- Gerçektenmi

- Evet ...

Bora Bey'le baya bir sohbet etmiştik sert görünüşünün ardında yu muşak bir adam yatıyordu . Bora bey eve yaklaştığımızı evin biraz kalabalık olduğunu söyledi anne ve baba tarafı ful Bora beylerin evindeymiş .

İlk günden gelmemelerini söylemiş ama dinlememişler söylediğine göre napalım bir gün çekicektik artık . Allah bana öyle bir sabır vermiştiki akrabalar hiç birşeydi .

 

Loading...
0%