Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@cemreozturk

 

Güneş ' ten

 

Askeriyenin banklarından birinde oturmuş , çay içiyordum yanıma albayın postası gelip , komutanım albay sizi çağırıyor dedi , başımla onaylayıp albayın odasına ilerledim kapıyı çalıp içeriye girdim .

 

- Beni çağırmışsınız komutanım

 

​​​​​- Evet Güneş otur seninle konuşmamız lazım .

 

Albayın dediğini yapıp oturdum

 

- Güneş tahinin Hakkariye çıktı iki hafta içinde gitmem gerekiyor .Özel bir timde kalkan timinde görev yapıcaksın .

 

- Emredersiniz komutanım .Deyip albayın odasından çıktım , özel bir timde görev yapıcaktım hemde kalkan timi , kalkan timi ülkede ün salmış bir timdi . Bende çok başarılı bir pilottum ,özel olarak seçilmiştim .

 

Düşüncelerimden ayrılıp eve kızımın yanına gittim .

 

- Anni

 

- Bebeğim , eve geldiğimde geldiğimde kızım ve bakıcısı Asiye abla oyun oynuyorlardı ,Asiye ablanın kimsesi yoktu bizimle kalıyordu aynı zamanda kızımada ben görevdeyken bakıyordu hözüm arkada kalmıyordu .

 

Kalkan timi Alparslan Efe DURAN ' dan .

 

Albay bizi yanına çağırııp , ​​​​​​timimimize bir pilotun dahil olacağını söylemişti hemen araştırmaya başladım zaten yorgundum iki senedir teröristlerin arasında gizli görevdeydim , timim hariç herkez beni sehit sanıyordu ve yeni gelmiştim ama yorgunluğu bir kenara bırakıp şu an bu pilotu araştırmam lazımdı .Bir kadındı , çok başarılıydı tam bizim timimize yakışırdı ama daha önemlisi sanki daha önce bu kadını görmüştüm , hatta sanki deyil kesin görmüştüm ama ne zaman ,neyse gelince anlayacaktık .

 

 

Loading...
0%