Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@cemreozturk

Güneş KAYA ' dan

Kızım ve Asiye ablayla hazırlanmış hava alanına gelmiştik birazdan Hakkariye uçağımız vardı erkenden gidip ev vesaire herşeyi ayarlamak istemiştim bir kaç gün olmazsa otelde kalırdık . Uçağa binmiştik sonunda iki saate Hakkari'de olurduk Mina ve Asiye abla uyumuştu , bende kızımı izliyordum , geleceğini düşünüyordum , bir babası yoktu daha Mina doğmadan şehit olmuştu ama Mina benim en güzel mucizemdi , bir görevde yaralanmıştım ve bana çocuğumun olmayacağını söylemişlerdi ama söyledikleri gibi olmadı , Mina ' nın babasıyla geçirdiğim gecede hamile kaldım , kızım benimle aynı kaderi yaşayacaktı bende , babasız büyümüştüm ama ne yapalım bizim kaderimizde buymuş neyse sonunda Hakkariye gelmiştik ,

Uçağın piste iniş yapmasıyla bizde indik , Hakarinin havası bir başkaydı , seviyordum burayı . İlk iş olarak araba almam lazımdı o yüzden bir galeriye gidip araba aldım .

Güneş ' in arabası

Şimdi askeriyeye gidiyorduk , askeriyeye geldiğimizde kimliğimi gösterip içeriye girdik , arabayı park ettim işim izin sürebilirdi .

- Asiye abla siz arabada kalın ben albayla konuşayım .

- Tamam kızım dedi Asiye abla ama Mina ' nın benden ayrılası yoktu Minayıda alıp askeriyeye doğru ilerledim , askerler bana bakıyordu ama bunu sorun etmiyecektim bakabilirlerdi . Askerlere sorup albayın odasını öğrendim kapıyı çaldığımda gel sesini duyduktan sonra , albayın odasına girdim , tekmil verip kendimi tanıttım , albay kucağımda çocukla gelmeme başta şaşırsada , olanları anlattıktan sonra anlayışla karşıladı benim çalışacağım kalkan timide görevdeymiş benimde izinli olduğumu istersem askeriyenin lojmanında kalabileceğimi söyledi ve ben hiç ev aramaya iğraşacak durumda değildim o yüzden kabul ettim , bir askerin yardımıyla sonunda evimize gelebilmiştik , güzel bir evdi beğenmiştim benim çalışacağım timde bu lojmanda kalıyormuş , Asiye ablayla evi temizledik.zaten eşyalıydı ilerde istersek eşyaları değiştirirdik şu an için idare edebilirdik . Yemek yemiştik Mina ' yı uyutmuştum , koltukta oturuyordum albay aradı tekmil verip açtım .

- Emredin komutanım

- Güneş hazirlan timini almaya gidiyorun emredersiniz komutanım , hemen üniformamı giyip askeriyeye geçip timimi almak için yola çıktım , timin olduğu bölgeye yaklaştığımda bir yaralı vardı durumu kötü gibiydi , normalden daha hızlı hareket ederek iniş yaptım ama gördüğüm şeyle şok oldum , çünkü oda burdaydı Mina ' nın babası benim şehit diye bildiğim adam .

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%