Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@cemreozturk

Emre ' den

Mete ' nın söylediği gibi ben gerçekten Asrına aşıkmı olmuştum , iyide öyle hemen aşık olunurmyduki , demekki olunuyomuş ben gerçekten Asrına aşık olmuştum , o olmasa yaşayamazmışım gibi geliyordu , onu düşündükçe mutlu oluyordum , iyi hissediyordum acaba oda bana aşık olur muydu oda beni severmiydi , Asrını düşünerek uykuya daldım .

Asrın' dan

​​​​​​Neden bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyordum bu gün , mutfağa indim kahvaltı hazırlıyycaktım ama bir kadın vardı bu kadın Sevim teyze olmalıydı.

Merhaba dedim kadına benden tarafa döndü , yüzü bembeyazdı korkutmuştum galiba .

- Korkuttumu

- Yok korkutmadın geç otur sen birazdan kahvaltı hazır olur .

- Yardım etseydim , lütfen

- Tamam o zaman gel yardım et Asrın kızım .

Adımı nerden biliyodu Emre ' mi söylemişti başka kim söyleyecekki . Sevim teyzeyle kahvaltıyı hazırlamıştık çok güzel görünüyodu . Emre ' yi kahvaltıya çağırmak için yukarıya çıktım odasının önüne geldiğimde kapıyı çaldım , Emre '- nin gel diyen sesini duydum odasına girip .

- Emre kahvaltı hazır

- Tamam hadi inelim

Emre ' yle merdivenlerden aşağıya inmeye başladık Emre

- Asrın , Mete akşam bizim bara bara gidelim diyo Elada gelicekmiş istermisin gidelimmi

- Sizin barınızmı var

- Evet Asrın barımız var , gitmek istermisin , gidelimmi

- Eladamı gelicekmiş

- Evet

- Tamam hem Elayıda görmüş olurum gidelim.

Cebinde bişey aramaya başladı .

- Ne arıyosun Emre

- Kartımı

- Neden ki

- Sana vericem

- Neden ben napıcam .

- Belki kendine birşeyler alırsın

- Hayır Emre gerek yok , zaten evinede iyice kurtuldum

- Asrın birdaha böyle şeyler söyleme sen istediğin kadar burda kalabilirsin , hem benim içinde iyi oluyo senin burda kalman .Şimdi al şu kartı git bir awm ' ye alışveriş yap tamammı , ben kahvaltıdan sonra işe gidicem alış veriş yapmışmısın yapmamışmısın kontrol edicem rğer yapmamış olursan benden çekiceğin var .

- Tamam dedim kartı alıp .

Murfağa inmiştik msaya oturup kahvaltı yapmaya başladık sevim ablayıda çağırmıştım ama gelmemişti . Ela gelicekti beraber alışverişe çıkıcaktık .

Emre kahvaltısını yapıp çıkmıştı bende odama çıkıp hazırlanmaya başladım birazdan Ela gelicekti birlikte alışverişe gidicektik .

Hazırlanıp bahçeye çıkmıştım Elayı bahçede bekliyecektim kapıyı açtığım anda bir sürü koruma karşıladı beni içlerinden biri ileri atılıp

- Asrın hanım nereye gidicek seniz biz bırakalım dedi o sırada bahçeye siyah bir araç girdi içinden inen Eleydı yanına gidip sarıldım çok özlemiştim , daha sonra bizim için ayrılan atbaya binip bir awm ' ye gittik Ela beyaz bense siyah bir elbise almıştım .

Saat akşam yedide

Ela ' yla hazırlanmış Emre ve Mete ' yi bekliyorduk .

Yazar ' dan

. Mete ' nin kombini

Emre ' nin kombini

Ela ' nın kombini

 

Asrın ' ın kombini

Emre ve Mete iş yerinde giyinmişlerdi üstlerini Emre Asrını ,Mete ' de Elayı merak ediyordu ama az kalmıştı birazdan görüceklerdi sevdiceklerini ,evet Mete ' de Ela ' aşık olmuştu , ama asıl mesele aşklarını itiraf etmekti , kızlarda onları severmiydi acaba neyse görüceklerdi zamanla , eve gelmişlerdi Asrın ve Ela kapıdaydı Emre ve Mete neden ordalarki hasta olucaklar diye geçirdiler içlerinden , araba durur durmaz indiler ama gözlerine inanamadılar , sevdikleri kadınlara daha çok aşık olmuşlardı okadar güzel olmuşlardıki yanlarında sönük kalmaktan korktular bir an o sırada kızlarda Emre ve Mete ' nin ne kadar yakışıklı olduklarını düşünüyorlardı hepsi donmuştu ama aklı ilk başına gelen , Mete olmuştu hadi arabaya geçin üşüyceksiniz gözleri hala Ela ' - dayken söylemişti bunu .

İki buçuk saat sonra

Asrın ' dan

Dördümüzde deli gibi sarhoş olmuştuk bir içki daha almak için ayaklandım arkamda Emre vardı , bir anda beni belimden tutup duvarla arasına aldı , boyunu benimle eşitleyip dudaklarını dudaklarıma yaklaştırdı çok güzelsin diyip , dudaklarını dudaklarıma dahada yaklaştırıp bir anda dudaklarıma yapıştı , çok güzeldi Emre ' ye karşılık verdim ...

 

Loading...
0%