Yeni Üyelik
18.
Bölüm

18. Bölüm

@cemreozturk

Asrın ' dan

Emre aramıştı akşama amcası yerine koyduğu birinin yemeğe geliceğini söylemişti , mutlu olmuştum ayrıca ,sitreslenmiştim çünkü ilk defa kocamın ailesinden biriyle tanışıcaktım , hemen aşağıya inip sevim teyzenin yanına gidip , Sevim teyze akşama misafir gelcekmiş dedim sevim teyze bana dönüp kim gelicekmiş kızım dedi sevim teyzeye Emre ' nin smcası yerine koyduğu birisi gelicekmiş aynı zamanda Ela ' yla Mete ' de gelicekmiş akşama , tamam kızım sen geç dinlen ben hazırlık yaparım şimdi canın birşey isterse söyle tamammı ,tamam Sevim teyze teşekkürler .

Yukarıya yatak odasına çıkıp kendime elbise bakmaya başladım ,güzel olmam lazımdı hadi bebeklerim hazırlanalım babada gelir birazdan .

Kendime mavi bir elbise seçmiştim çok ğüzeldi hemen giyindim .

Asrın ' ın Elbisesi ( yıtmacı daha az yada nasıl hayal ederseniz ).

Saç ve makyajımı yaptıktan sonra hazırdım . Kapı çalmıştı dikkatli bir şaklilde merdivenlerden aşağıya indim Sevim abla duymamıştı galiba kapıyı açtım karşımda Emre vardı yalnızdı .

- Bu ne güzellik canım karım

- Beğendinmi

- Çok

- Misafirler ne zaman gelicek

- Bir saate gelirler er benim bebeklerim nasılmış bakıyım

- Çok iyiler babası .

Emre ' yle salona geçip oturduk yarım saat sonra Ela ' karda gelmişti Elada benim gibi özenle hazırlanmıştı , pembe bir elbise giymişti salona geçip sohbet etmeye başlamıştık

ELa ’ nın Elbisesi

Bir saat sonra misafirler gelmişti Emre ve Mete bizi tanıştırmıştı birisi amcakarıydı öz deyildi ama amcaların yerine koyuyolardı ,birde Mehmet Bey'in eşi vardı Elisa Hanım çok iyi anlaşmıştık çok tatlı , kibar ve şık bir kadındı elbisesine bayılmıştım .

Elisa Hanım ' ın Elbisesi

Mehmet bey ve Elisa hanım bir süre bizde kalıcaklardı benim için iyi olmuştu , zaten evde yalnızken çok sıkılıyordum .

Mehmet bey Emre ' yi ve Mete ' yi birşey konuşacağını söyliyip çalışma odasına çağırmıştı Emre ve Mete ' nin bakışlarında değisik bir duygu vardı daha önce hiç görmediğim .

 

 

 

 

Loading...
0%