Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@cemreozturk

Emre ' den

Gözlerimi açamıyordum sanki göz kapaklarımı bibirine yapıştırmışlar gibiydi , biraz daha zorlayıp gözlerimi açtım beni beyaz bir duvar karşıladı , noluyodu ben nerdeydim ,odayı incelemeye başladım , burası hastaneydi nolmuştuki bana , yatağımda dikleştim biraz sonra odaya Mete girdi .

- Kardeşim uyanmışsın .

- Uyandımda noldu bana ?

- iki gün önce motorla kaza yaptın , hatta az kalsın kan kaybından ölüyordun bir kız sana kan verdi .

Evet sanki bir şeyler hatırlıyordum kazayla ilgili , ama bir kızın bana kan verdiğini söylemişti Mete , kim kime böyle bir şey yaparki o kızı bir can borcum vardı artık .

- Mete adamlara söyle bana hemen o kızı bulsunlar .

Mete benim ne kadar karalı olduğumu görmüş olmalı ki bir baş hareketi yapıp odadan çıktı . Bende baş ucumdaki çekmeceden telefonumu alıp , zaman geçirmeye başladım başladım , biraz zaman geçmiştiki odamın kapısı çalmaya başladı gel dedim bu komutumla içeriye 30, 35 yaşlarında bir hemşire girdi .

- Merhaba Emre bey arkadaşınız uyandığınızı söyledi bende sizi kontrole geldim , kendinizi nasıl hissediyorsunuz.

- Teşekkürler hemşire hanım kendimi gayet iyi hissediyorum ne zaman taburcu olabilirim.

- Doktorla konuşup en yakın zamanda taburcu olmanızı sağlayacağım Emre bey iyi günler .

Hemşire odadan çıkmıştı , bir an önce şu hastaneden taburcu olmak istiyordum ,oldum olası zaten hastanelerden nefret etmiştim .

Telefonum çaldı arayan Metey' di , hemen açtım

-Alo Mete bir şey bulabildinmi

- Buldum kardeşim , bu kızın arkadaşıda hastanedeymiş, daha hastaneden taburcu olmamış eğer arkadaşıyla konuşursak bir şey bulabiliriz .

- Tamam o zaman kardeşim ,

konuşalım kızın arkadaşıyla .

- Bekle geliyorum .

Mete telefonu kapattıktan sonra giyinmeye başladım, zaten herşeyim odamdaydı Mete getirmişti .Altıma siyah bir eşofman, üstümede beyaz bir tişört giyip yatağıma oturdu iki dakika sonra Mete girdi odaya , beni giyinik görünce ,yok ben sana beni bekle falan gibi şeyler söylemeye başlıycaktıki hemen onu durdurup " hiç konuşma kardeşim hadi gidelim dedim şu an bana ne kadar sinirli olduğunu kestirebiliyodum ama ses etmedim Mete önden ben arkadan ilerlemeye başladık , zaten kızla odalarımız aynı kattaymış Mete ' den öğrendiğime göre , kızın kapısına geldiğimizde Mete kapıyı çaldı ...

Kızdan herşeyi öğrenmiştik , Metey'le numaralarımızıda vermiştik nolur nolmaz birimize ulaşamazsa birimize ulaşabilsin diye ,arkadaşı Asrınla konuşup bize dönücekti , şu an taburcu olmak üzereydim Metey'le hastaneden çıkış işlemlerimi hallediyorduk , son bir imza daha atıp çıktık , arabalar bizi hastanenin önünde bekliyordu , Mete'yle bizim için ayrılana binip eve doğru yol aldık bu tempo biraz beni yormuştu eve gidince dilenirdim , Mete 'nin telefonu çalmaya başladı kim diye baktığında Ela olduğunu söyledi , hemen açıp hoporlere vermesini istedim , açtı ve hoporlere verdi Ela ' nın sesi endişeli ve korku dolu geliyordu Mete bey diyerek söze başladı .

- Mete bey Asrın mesaj attı babası Asrını okula göndermiyomuş evlilik falan bişeylerden bahsetmiş , evlerinin önünde silahlı adamlar varmış .

Mete ' nın elinden telefonu alıp

- Tamam sakin ol ve bana Asrının evinin konumu at.

- Tamam Emre bey atıyorum lütfen Asrın ' ı kurtarın .

- Söz veriyorum sana Asrını kurtarıcam tamammı Ela .

Deyip telefonu kapattım , şoförede silah deposuna sürmesini söyledim evet Metey ' le ortak silah depomuz var bir çok şey gibi .Depoya geldiğimizde arabadan inip odama geçtim üstüme siyah bir gömlek atımada siyah kumaş pantolon giydim , silahım zaten arabadaydı gerek yoktu o yüzden . Odadan çıkıp diğerlerinin yanına ilerledim , adamlar hazırdı hepsi silahlarını bellerine takmış hazır bir şekilde beni bekliyorlardı , hızlıca araca binip şoföre Ela ' dan gelen konuma sürmesini söyledim o kızı kurtarıcaktım can borcum vardı o kıza . Asrının evine gelmiştik Mete ve benim inmeme gerek kalmadan adamlar zaten halletmişti kapıdaki silahlı adamları ,arabadan inip Asrının evine doğru yöneldim Ela evde olduğunu söylemişti büyük ihtimalle içerdeydi. Kapıyı açmaya çalıştığımda kapalıydı , mecbur kırıcaktım kapıya iki tekme indirdim pek sağlam bir şeh olmadığından kırıldı , içeriye girip odaları gezmeye başladım yoktu yalnız bir oda kalmıştı kapıyı açı baktığımda yere çömelmiş , başını dizlerinin arasına almış ağlayan bir Asrınla karşılaştım .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%