Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@cemreozturk

Emre'nin anlatımından

Koltukta oturmuş ,doktorun söylediklerini düşünüyordum , Asrın hala uyuyordu , ama yemek yemesi lazımdı odasına çıkıp uyandırmaya karar verdim , kapısın önüne geldiğimde kapıya iki kere çaldım ama ses yoktu , demekki hala uyuyordu kapısını açıp içeriye girdim , çok güzeldi , yatağın kenarına oturup , Asrın ' ı incelemeye başladım , kalemle çizilmiş kadar güzel yüz hatları vardı , küçücük dudakları , uzun kirpikleri vardı ,acaba gamzesi varmıydı ,hiç gülerken görmemiştim , varsa çok yakışırdı , yüzüm Asrının , yüz hizasına gelicek şeklide yatağa uzanıp. Asrın 'ı izlemeye devam ettim , ben Asrını izlemeye devam ederken , Asrın uykusunda,

bana yaklaştı napıcağını merakla beklerken bir anda bana sarıldı , bu yaptığı beni şoka sokmuştu , hemen üstümdeki şoku atıp bende Asrın ' a sarıldım , kokusu çok güzeldi insana en sevdiği şeyleri hatırlatıyodu , mutluluk veriyordu .

Arın ' dan

​​​​​​
Bu günkü uykum , bu güne kadar hiç bir uykuya benzemiyordu , çok güzeldi ,uuandığımda yanımda Emre vardı benimle aynı yatakta uyuyordu , bu beni rahatsız etmemişti , onu uyandırmamak için özen göstererek yavaşça doğrulup kalktım yataktan , üstümde benim kıyafetlerim yoktu başka kıyafetler vardı üstümü kim değiştirmişti acaba neyse , Emre uyanınca sorardım , odadaki banyoya geçip elimi yüzümü yıkadım ardından ardında evin içinde mutfağı aramaya başladım , sonunda bulmuştum , ayrıca evide inceleme fırsatım olmuştu çok büyüktü yalnızmı yaşıyordu acaba , mutfağa geçip akşam yemeği hazırlamaya başladım zaten yemekler hazırdı ben sadece ısıtıp sofrayı kurdum gerçekten çok acıkmıştım , Emre'yi uyandırmak için odaya çıkıcaktım ki Emre mutfağa geldi , üstünü değişmişti gri bir eşofman ve siyah bir sweatshirt giymişti , bu adam harbiden yakışıklıydı ne giyse yakışıyordu . Yanıma gelip

- Sofrayı kurmuşsun keşke uyandırdaydın birlikte kurardık

- yok canım nolucak kurdum işte oturda soğumadan yiyelim

- tamam o zaman oturalım önce sen .

Önce ben oturdum ardından Emre ...

Merak ettiğim herşeyi sormuştum oda bana hiç usanmadan cevap vermişti bu evde yalnız yaşıyormuş , yirmi yaşındaymış . Emre ' yle birlikte yemeğimizi yemiştik ben, bulaşıkları makinaya yerleştirmiştim , Yemekten sonra film izliyecektik o yüzden Emre film seçiyodu ben mutfak işlerini hallederken . Emre'nin yanına geçip oturdum .

- Asrın koku filmi açtım severmisin yoksa , başkada açabiliriz .

-Yoo severim izleyelim .

- Asrın eminsim dimi izleye biliriz .

- İzleyelim Emre sıkıntı yok korkmam ben .

hadi inşallah gibi birşeyler söyledi Emre duymadığımı sanıyordu galiba , duymamış gibi yapmaya devam ettim .

- Ben atıştırmalık birşeyler hazırlıyım o zaman film başlayana kadar .

- Yardıma ihtiyaç varmı .

Bu dediğine göz devirdim , bu hareketine güdü bu adamın gülüşü çok güzeldi .Mutfağa geçip bir şeyler hazırlayıp , tekrardan Emre'nin yanına geçip oturdum filmi başlatmıştı .

- Eğer korkarsan omzum sana her zaman açık .

Omzuna yumruğumu geçirip ben korkmam dedim .

- Ah çok acıdı .

- Emre !

- Tamam tamam birşey demedim .

 

 

 

 

 

Loading...
0%