Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@cemrequeen


7.BÖLÜM "KARANLIK"

GEÇELİĞİN korku dolu düşünceler ve buradan kaçış planlarıyla geçmişti ama Bir türlü bulamamıştım. çünkü bura gördüğüm en ilginç yerdi tıpkı bir labirent gibi ben kaçmaya çalıştıkça bu labirent bana dar geliyordu.

​​​​​​Off Allahım ben buradan nasıl kaçacam diye düşünürken saate baktım saat 12.00 dı ve çok uykum gelmişti uykum geldiği için yatağa uzandım bir 5 daka için de derin bir uykuya daldım.

ilk önce bir karanlıkla karşılaşmıştık

birde enfes bir koku bu kokuyu pek çözemiyodum ama çok güzel kokuyordu birden bire karşıma ağlayan bir çoçuk çıktı .sanki annesini kaybetmiş ağlayan bir çoçuk üstü başı toz toprak olmuş yüzü gözü çizilmiş sanırım bun dan dolayı böyle ağlıyor canı acıdığın dan dolayı ağlıyordu. sanırım bu çoçuk kaybolmuştu anne anne beni bırakma diye ağladığını duydum ne bir daka yani bu çoçuk kaybolmamıştı annesini kaybetmişti.annesi yerde hareketsiz bir şekil de yatıyordu.

Küçük ağlayan çoçukta annesinin çesedine sarılmış. Anne beni bırakma. lütfen, lütfen anne kalk, kalk, hadi anne diye yalvarıyordu. Çoçuğun bana arkası dönük olduğu için Çoçuğun yüzünü göremiyordum ama o acınası çığlıklarını, o kahverengi iki yandan örülmüş şaçlarını,o pembe çiçekli elbisesini, göre biliyordum. yüzünü görmek istiyordum. Ama Bir türlü gidemiyordum yanlarına çünkü ben nezaman. Adım atsam yağmur yağıyordu ama bu öyle böyle bir yağmur değil sanki bardaktan su boşaltır casına. Hem -gök- gürlüyor hem de şiddetli bir şekilde yağmur yağıyordu ama küçük kız buna aldırış ettmiyordu. Ama bunu kesin söyleyemem çünkü gök gürüldedikçe. Annesine daha çok sarılıyordu işin kötü tarafı artık annesi onu koruyamazdı çünkü annesi bir ölüydü. ben hemen hızlı adımlarla kızın yanına koştum kızın kolundan tutup bana bakmasını sağladım. Ama gördüklerim karşısında şoka uğradım bu bu benim. küçüklüğüm yerde yattan da benim annemdi ama bu, bu nasıl olur hemen anneme dokunmak için ona doğru eğildim fakat anne min ölü bedenine dokunamıyordum çok ilginçti ben ve küçüklüğüm annemizin başında ağlıyorduk çok şaşkınım şimdi size soruyorum? siz,küçüklüğünüzü ve annenizin ölü bedeninin başında ağladığını zı bir düşünün napardınız? Ben öyle olanları anlamaya çalışıyordum. Bir anda omzuma bir el dokundu arkamdan. Sonra yanımdaki benim çoçukluğum da hissettiyse adamı demeki. arkasını döndüğün de.

Bu - bu adam annemi öldüren o diyince arkamı döndüğüm de. Birkez daha şoka uğradım bu o adamdı anneni babanı öldürecem diyen adamdı bu üstelik elin de gene bir silah vardı ve bana.

Gördün mü prenses sana demiştim. anneni öldürürüm demiş tim o kaydı bana vereceksin demiştim. Ama sen beni dinlemedin bana istediğimi vermedin annen öldü pis bir kahkahadan sonra eğer babana da birşey olmasını istemiyorsan. Benim herdediğimi yapacaksın!!!!

Ne istiyorsun Allah kahretsin?

Seni, seni, istiyorum seni kukla gibi oynatmak istiyorum, senin bedenini istiyorum,eğer bana bunları vermez sen annen gibi bir sürü insan ölecek sadece baban da değil.

Sen, sen bir piskopatsın böyle birşey asla yapmayacam anladınmı beni. pislik o konuya gelirsek ben ben asla bugünü yaşamadım be, benim annem asla ölmedi bu, bu sadece her zaman gördüğüm bir kabus

Yine pis bir gülüş attıktan sonra. Ah ah Gececiğim bu, bu gerçek ama istersen zamana saate bak. Benim olacaksın kızım benim hem de sonsuza kadar çünkü sen bunu seçtin karanlık bir Dünyayı seçtin bunu sen istedin. Sen benim tarafımı seçtin gece.

Ne be ben bunu seçmedim ben! böyle bir Dünya böyle bir hayat seçmedim se, sen ne! saçmalıyorsun! Bir anda bana senenin kaç, olduğunu gösterdi şok oldum sene 2024 değil 2030 Dü ama bu, bu nasıl olur ben yatakta yatıyordum ve sene 2024 tü be, beni kaçırmışlardı uyuduğum da yatak taydım şimdi burda ve bu annemin katilinin yanın daydım ve üstelik ben 2030 gelmiştim bu, bu nasıl oluyordu birden aklıma aybarsla atlas geldi pe Peki onlar nerde

Atlas la aybars mı muhtemelen şuan da seni arıyorlardır ama seni asla bulamazlar şimdi benimle geliyosun.

Ge gelmiycem seninle anladınmı.

Gece dedim eğer bu zaman daki babanı öldürmemi istemiyorsan benimle geliyosun.

Ne yani ben geleceğe mi gelmiştim off allahım ben napacam! sanırım başka çarem yoktu annemin "cansız bedenine birkez daha sarılarak tamam geliyorum diyip siyah bmw ye doğru yürüdük vardığımızda kapımı bir koruma açmıştı ikimiz de arabaya binip evin yolunu tutuk. Bu adam beni nereye götürecek tiki ilk önce evine götürdü evde. Ev yani. Kocaman bura benim evim dende büyüktü birden.

Ne o prenses beğendin mi evimi.

Beğenmedim pislik ya sen niye beni vurmuyosunki çek vur öldür beni. niye uğraşıyorsun benimle birden bana çok fazla yaklaştığını hissettim bunu dudağıma değen dudağın dan anlamıştım ve bana şöyle demişti.

Eğer ben seni öldürürsem ne anlamı kalır sana olan sevgimin.

Ha sen benim kuklamsın. Ben Ne dersem onu yapacaksın eğer yapmaz san sana çok büyük acılar yaşatırım anladınmı beni.

Suratı birden bire değişmişti ve saçımdan tutuyordu.

Bırak canımı acıtıyorsun!

Saçın dan elimi çekip şimdi eve giriyoruz ha sakın kaçayım deme ilk önce senden başlarım prenses anladınmı beni!

Tamam anladım pislik.

İç ses: benim de adım geceyse sana bu dünyayı dar edecem pislik bunu düşünürken sırıtıyordum birden.

Ne o neye sırıtıyorsun?

Hiç

İç ses :sana sırıtıyorum pislik

Sırıtmada gir içeri

Tamam diyip içeri girdim ve beni bir odaya götürdü bu oda çok güzel Di.

Bak bana tekrardan söylüyorum sana eğer kaçmaya çalışırsan seni beter ederim. anladınmı öfke sorunum var zaten diğer yüzümle karşılaşma nı hiç istemem.

Tamam ya tamam şimdi çıkarsan uyuyacam.

Tamam diyip çıktım çıkarken de kapıyı kilitledim ki kaçamasın diye çünkü onu her nekaadar da sevsem de onu korumam gerek ti ama kimden ve neyden inanın bunu daha gecede bilmiyor ama onun başı büyük belada.

off Allahım bugün yaşadığım neydi böyle resmen 2030 dayım evet annem yaşıyordu ama bugün onun 2030 da öldüğünü gördüm ama annem 2024 te yaşıyordu ben se gelecekte. Ya ya o o

Adam kimdi adıneydi niye beni böyle tutsak aldı ben niye karanlığı seçtim neden off allahım benim bir şekilde buradan kaçmam gerek ama nasıll.

 

Şimdilik bukadar ama devam edecek lütfen beğen meyi Unutmayın sizleri çok ama çok seviyorum sağlıcakla kalın hoşça kalın lütfen beğenmeyi unutmayın.

 

​​​​​​

​​​​​​

 

 

 

​​​

​​

 

Loading...
0%