Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@cemrequeen

 

8.BÖLÜM"KAÇIŞYOLU ".

BUGÜN o kaçış serüvenimin 3..günü evet yanlış duymadınız o korkunç günün ardından koca 3 gün geçmişti ve ben bu korkunç yerden kacamamıştım çünkü her kaçmaya çalıştığım zaman o pislik adam nasıl oluyosa beni buluyordu nereye hangi deliğe girersem gireyim beni buluyordu. Ama en kötüsü bütün yaşa dığımın gerçek olmasıydı yani ben gerçekten 2030 gelmiştim üstelik bir evde. hep kabuslarıma giren. Bir adam yüzünden hapis edilemiştim 3 gündür. Şimdi geçmişe dönelim yani 3 gün önce ye.

 

 

3 GÜN ÖNCE

1.GÜN:öküz kapıyı çarpıp gittikten sonra korku dolu bir bakış attım odaya çünkü her şey siyahtı yatak, yorgan, perde, koltuk, galiba burada siyah olmayan Tek şeyler ışık, ve duvarlardı, neyse birkoltuğa oturduktan sonra telefonumla birilerini aramak için. telefonumu almak üzerey ken aklıma birşey geldi

He gece kızım anneni arayıp nediyceksin anne ben 2030 dayım beni gelin kurtarın mı diyeceksin nediyceksin? diyip telefonu elim den bıraktım.

Offf Allahım napacam ben ya çok çaresizim. Ve aklıma şuan hiçbirşey gelmiyor telefonumu geri elime alıp saate baktım saat 1.00 dı ben de neyse şuan yapacak hiç bir şeyim yok yarın kalkar bir daha düşünürüm hem yarın daha sağlıklı kararlar veririm. Sonra kapkara olan yatağa geçip kafamı yumuşacık yastığa koydum ve gözlerimi kapatarak düşünmeye başladım.

Acaba beni kaçıranlar bana niye çok güzel bakıyordu?yani şimdi hatırlıyorum da aybars gilde beni kaçırdığın da yumuşacık yerde yatıyordum buradada neyse ama bu psikopat olduğunu değiştirmez ben bunları düşünürken kapımın açıldığını duydum bir anlığına gözlerimi kısıp kimin geldiğine baktım bu bu o piskopatı odaya girdi ve önce bana baktı yemin ederim gülmemek için kendimi zor tutum bana bakarken. sonra arkasını dönüp üstün deki gömleği çıkardı inanır mısınız bilmem ama sırtın da hep bıçak yaraları vardı kemer yarası sonra pantolonunu çıkardı ama burada gözlerimi kapatmıştım sonra yanıma yatığını fark ettim birden kalbim yerin den çıkarmışcasına atmaya başlamıştı Ne yani o o benle mi yatacaktı allahım .nereye düştüm böyle koskocaman evde başka yatacak yermi yoktu benim yanıma yatı bu adam neyse hiç bir yerine deymemek için biraz öteye kaydım ama ben öteye kaydıkca. O yanıma yaklaşıyodu oo yaklaştıkça ben kaçıyordum derken birşey oldu uzaklaşa, uzaklaşa, yatağın tam ucuna gelmiştim. Ama oda dibime sokuluyordu daha ben gene bir hamle yapacaken. Birden o hızlı davranıp üstüme çıkmıştı ve ellerimi yatakta yakalayıp ellerimin üstüne bastırıyordu inanınki korkudan gözlerimi kocaman açmıştım. Çünkü bu piskopat şuan da üstüm de duruyordu. Kurtulmaya çalışıyor dum ama bunu yapmam imkansızdı çünkü adam bende çok güçlüydü.

Hayır, hayır, lütfen yalvarırım yapma diye biliyordum sadece. Gözlerim de dolmuştu biraz. Birden kulağıma eğilip korkma prenses sen yaramaz durmadığın müddetçe bunu sana yapmam. Yaramaz durur san eğer olacaklardan ben sorumlu değilim diyip kulağımdan uzaklaştı ama hâlâ üzerim de yüzüme pis pis sırıtıyordu.

Lütfen lütfen dedim ama o bir anda dudağım dan öptü bense sadece gözlerimi kapatıyordum sonra yüzüme bir daha sırıtıp benim olacaksın sende beni sevecek sin kızım diyip saçım dan tutup sevecek sin beni anladınmı beni diyip beni saçım dan tutup yere attı.

Şimdi lik bu koltukta yatacaksın ama elinde sonunda benim olacaksın. Diyip sinirlenip arkasını dönüp geri yatağına yattıp ışıkları kapattı bense. Yerde dudağımısiliyordum

Oo pislik beni öpmüştü bir yandan dudağımı silip bir yandan da ağlıyordum sonra kendimi toparlayıp. İçimden buradan seni öldürmeden kaçmıycam oğlum ben de gecey sem bana yaptıklarının hesabını sen den soracam!!!

Devam edecek 2.gün lütfen beğendiyseniz beğenmeyi ve abone olmayı Vede hatalarım varsa onları yazmak için yorum yaparmısınız babişkolar lütfen???

 

​​​​

​​​​​​​

Loading...
0%