Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@centralecee_8

Arkadaşlar tanıtım bölümünü attıktan hemen sonra bu bolumu aticaktim ama uygulamaya girince eror falan diyo link cikiyo ne yapmalıyım

 

----

Sabah alarm sesiyle uyandım.Rutin işlerimi halledip hazırlandım üstümü giydim ve evden ciktim.

(Pantalonu biraz bol düşünebilirsiniz)

Babamla yaşamak kulağa biraz ürkünç geliyo ve öyle her gece eve sarhoş gelir sinirini benden çıkarır.Annemi 10 yaşındayken kaybettim o günden sonra babam çok kötü birine dönüştü şiddete maruz kaldım hep.Babam önceden iş adamiydi şimdi battığı için calismiyo.Benim maaşimda öyle yüksek bir sayı değil oda eve gidiyor kalanlarsa bana.

 

Dükkana geldim eve zaten yakındı bi 10dk falan yoldu,personellere yani bize ayirilan odaya girdim hava sıcak olduğu için sweatshirtümü askıya astim ve onlugumu giyip hemen işe koyuldum.

Birde Mert var yaklaşık 1 senedir burda çalışıyorum,Mert ise benim burdan arkadaşım ama onun gözünde sanırım farklıyım bana çok yakın davranıyor ve hep bana bakıyor bakışları bazen rahatsız etsede pekte aldırış etmiyorum.

 

Saat öğle olmuştu molaya çıktım.Bugun biraz daha yogunduk özellikle sabahları hemen karşımızda bir üni vardı sabahları çok ugruyolardi çıkışta ise liseli sevgililer yada ders çalışmaya gelenler.

Akşama doğru gelmişti saat yarım saat sonra çıkıyordum.Çöpleri atmak için dışarı çıktım bı anda önümden sanırım doğru saydiysam 8e yakın lüks arabalar geçti hepside siyahtı bu devirde mafyami kaldı allah aşkına.Cok takmayarak çöpü attım ve içeri girdim.

 

Mert-Cok yoğundu bugün

-hmhm

M-belliki sende yorulmuşsun

-E heralde

M-bu akşam bana gelsene biseyler falan içeriz dedi ve saçımın ucuyla oynamaya basladi

-yok ya sagol dediğimde bana bir adım yaklaştı bende fazla yakın olmak istemediğim için geri çekildim cidden daraliyordum.

M-neden?

-ne nedeni istemiyorum sağol

bir adım daha üstüme geldi bir daha geri adım attım ve sırtım duvarlaydi.

Mert elini belime koydu bende elimle itmeye çalıştım.

-Mert napiyosun birakirmisin

M-ya bu akşam benimle gelirsin yada babana orospu olduğunu söylerim

-ne orospusu lan!

M-bana oranı burani gosteriyosun bugünde yaptığın gibi

-sana neremi gostermisim ben ya ruh hastası!

İmdat!

M-üf kes sesini dedi ve kafasını boynuma soktu ve emmeye başladı bacaklarım titriyordu,ellerimle yumruk attım azcik sendelendi geriye itmeye çalıştım,bağırdım,ağladım sonunda sesimi dükkanın önünden geçen bir adam duydu.

-yardim edin!

Adam hemen buraya baktı,koştu ve merte yumruk atıp yere yatırdı üstüne çıkip yumruk atmaya devam ediyordu.O anki şokla yere çöktüm bi anda ve ağlamaya başladım elim ayagim titriyodu.Yanima eğildi elimi tuttu ve;

-iyimisin? dedi

konusucak halde degildim kafamı hayır anlamında salladim geldi bana sımsıkı sarıldı beklemiyodum bende kafamı boynuna sakladım ve ağlamaya başladım.

Onda farklı bişey vardı..

----

Şarjım 2 oldu hemen dolsun yeni bölüm geliyorr🍓

(Bölümlere eklenmesi gereken şeyleri yazın lütfen sizin gorusleriniz benim için önemli ilk kitabım biraz garip gelir zamanla alisicam umarım anlayışla karsılarsınız)

 

 

 

 

 

Loading...
0%