Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Efsane

@cesurilhamperisi

(Yazarın Anlatımıyla )

Bir efsaneye göre bir grup genç bir oyun oynamaya karar verirler . Her şey gülmek, eğlenmek için yapılan bir plandır . Alınan kart oyunları , yapılan yemekler , hazırlanan içecekler ve temizlenen bir ev . Herkese gönderilen bir davet kartı da eklenince her şey mükemmel gözüküyormuş . Davet saati yaklaştıkça misafirler geliyormuş . Saat geçtikçe kahkaha sesleri yükseliyormuş . Bu sesleri duyan komşularsa anlıyormuş yine bir davet verildiğini ve genç oldukları için hiç de rahatsız olmuyorlarmış . Çünkü bu gençlerin öyle kötü alışkanlıklardan uzak olduğunu biliyorlarmış . Ayda yılda yapılan bir aktivite olduğu için sorun etmiyorlarmış .

Fakat o gece komşular gülme sesleri dışında farklı sesler duyuyorlarmış . Bu kahkaha sesinden çok acı içinde çığlıklara benziyormuş . Orada komşuların hepsi yaşlı olduğu için korkmuşlar ve hiçbiri eve gidip ne olduğuna bakmaya cesaret edememiş .

Saatler geçtikçe sesler kesilmeye başlamış. Herkesin aklında düşünce kalmamaya başlamış .

Davetin gecesi aileler çocuklarını merak ettikleri için aramışlar. Çocuklar birkaç gün daha kalacağını söylemişler ve ailelerde bunu hiç sıkıntı yapmamışlar.

Lakin kimsenin bilmediği bir gerçek varmış .Alınan kart oyunları gerçekten kart oyunları mı ?

Yoksa oyuncakçı dükkanında bi anda içeri gelen gizemli insanın önerdiği kartlar mıydı?

Karanlık bir ev ve sekiz farklı oda , 4 gri ve 4 siyah kart .

8 farklı ölüm türü.

Kurbanı kartlar seçerdi . Ölücek kişi çıkan kartın yan kısmının rengine bağlıymış .4 kişi önce ölücek diğer 4 kişi ise arkadaşlarının cesetleri etrafında oynamaya devam edeceklermiş.Kartlar üzerinde oynanan bir oyun varmış. Bu kartları alan kişilere ya kaderin bir oyunuydu ya da oyunu tasarlayanın oyunuydu?

Belli değildi . Kart oyunun buradan sonraki hikayesi bilinmiyordu . Efsane buradan sonra anlatılagelmemişti.

Efsaneye göre sizce kartlar kaderin oyunu muydu ?

Ya da bilinmeyen oyun tasarlayanın oyunu mu?

 

 

Loading...
0%