Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@ceylinsaratliii

Vücudumda hissettiğim soğukla ürperdim, irkilerek uyandım, olduğum yatakta doğrularak bu soğukluğun sebebini aradım, sonra odamın camına kaydı uykulu bakışlarım, camın kırık olduğunu farkettiğimde uyumadan önce neler olduğunu hatırlamaya çalıştım, sonradan hatırlamaya başladıklarım iç açıcı şeyler değildi, başımı karnıma doğru eğdim ve yorgun bakışlarım karnımdaki kesiği buldu.

 

Karın kısmı yırtılan kazağım kendi kanıma bulanmıştı, kesik yerden akan sıcak sıvının değdiği yerler hava bu kadar soğukken bile tenimi yakıyordu.

 

Karnımdaki kesikten akan kan ilk başlarda olduğu kadar yoğun değildi, bir kum saatinden akan kum gibi cılız bir damla daha karnımdan bacağıma doğru süzüldü.

 

Sol gözümden akan bir ıslaklık hissettim, evet ağlıyordum ama canımın acısına değil ruhumun acısına gözyaşlarımı akıtıyordum.

 

Tam o sırada odamın bulunduğu koridorun ışığının yandığını kapının altındaki boşluktan görmüştüm, adım sesleri gelmeye başladı, adım sesleri yavaşlayıp kapımın önünde durunca hızlıca gözyaşlarımı silip nefesimi tuttum, kapım 3 kere

çalındı, sonra açıldı, içeriye girdiğinde vakit gelmişti.

 

"Zayıflık yasak, yasaklarımın çiğnenmesini sevmem."

 

bunun anlamını biliyordum,

 

Ölüm.

 

Fiziksel olarak değil ama her odamın bulunduğu koridorun ışığı yandığında benim ruhum tekrar tekrar ölüyordu,

ve kimse onu yaşatmaya çalışmıyordu.

 

🤍

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selamlarr! Bugün ilk kurgumun giriş bölümünü paylaştım. Evet biliyorum baya kısa bir giriş oldu canlarım ama burada Efsa'nın geçmişinde yaşadığı ve onda travma olarak kalan bir anısını paylaştım ki yaşadıklarını tahmin edin diye. Yani tahmin edeceğiniz üzere Efsa çocukluğunda güzel şeyler yaşamaya fırsat bulamamış biri.

 

Bu arada Efsa'nın ve kardeşlerinin ailesi tarafından yaşadığı şeyleri anlatan bu gibi anılarını ara sıra paylaşacağım bu sayede biraz kafamdaki olayları toplama fırsatı bulurum.

 

Yazdıklarım elbet acemice olabilir çünkü ben daha çocuğum ama yazmayı seviyorum ve bende dedim ki bunu neden başka insanlarla da paylaşmıyorsun ki? Belki diğer insanlarada ilham kaynağı olursun dedim kendime. Yani yazdığım bölümleri uzun yazmaya çalışacağım ama bu benim için zor bir şey. O yüzden bölümleri 2-3 hafta aralıklarla atmaya çalışacağım.

 

 

Neyse öpüldünüz! 1.Bölümde görüşmek üzere👋🏻

 

Loading...
0%