Yeni Üyelik
1.
Bölüm

..İLK GÖRÜŞ..

@ceyosss

 

 

 

 

 

 

 

(...*-*..)HOŞGELDİNİZZ, UMARIM KİTABIMI OKURKEN ÇOK BEĞENİRSİNİZ

 

 

 

 

 

 

 

YORUM ATMAYI, FİKİRLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYINN(...*-*...)

Ben, Alev 24 yaşındayım Hukuk bölümü okuyorum. Annem ve babam 3 sene önce boşandılar, sebebi; babamın ota boka sinirlenmesi, bize eziyet ettirmesi, hergün içip içip eve sarhoş gelmesi.Annemin bunlara katlanması annemi çok yoruyordu anneme yaptığım zorlama sonucu annem babamı boşamıştı.Neyseki artık annemle yaşıyorum annem benim hayatım onu çok seviyorum..

İŞTE O GÜNN....

Sabah evden çıktım, saat hatırladığım kadarıyla 11 falandı okulumla evimin mesafesi 1 buçuk saat metrobüsle gidip geliyorum. metrobüsten indim ve direk okula geçtim, şansıma o gün haftanın en yoğun günüydü 3-4 ' den fazla dersim vardı. okuldan çıktığımda saat 12 olmuştu şarzım %15' di anneme haber veremeden telefonum kapandı,daha hızlı varmak için kestirme yoldan gideyim dedim....

Sokak zifiri karanlıktı kimse yoktu,Telefonum kapanmıştı,tek çözümüm olabildiğince hızlı yürümekti...

Metrobüse az kalmıştı,fakat hala sokağı bitirememiştim 3 tane araba ard-arda arkamdan 2 sokaktır geliyolardı arabanın camları simsiyahtı içerideki insanları göremiyordum..

Bi anda araba durdu arabanın içinden 2 tane iri yapılı adam çıkmıştı.

Benim yanıma gelip kolumdan tutup arabaya bindirmeleri saniyeyi aldı ağazım çıktığı kadar bağırıyordum fakat nafile..

Yapıcak birşeyim yoktu arka koltuğa otutturdular ve arabayı çalıştırdılar. Gözümden yaşlar akıp gidiyordu, annem evde tekti,onu evde tek başına bırakmamam lazımdı.

Yaklaşık 20 dakıka sonra gözümü açtılar ormanlık tarzı bir yerde araba durdu.Beni indirdiler, adamlardan biri " Tamam patron götürüyoruz depoya" dedi. Ne deposuydu?,nereye getirmişlerdi beni? bana napıcaklardı? niye kaçırdılar beni?

Bunların cevaplarını alamıyordum

 

 

 

 

 

 

 

 

EĞER YENİ BÖLÜMLERİ BEKLİYORANIZZ YORUMLARA YAZMAYI UNUTMAYIN(...*-*...)

Loading...
0%