Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm(çarpışma)

@cilekveperii

Kitabımıza hoş geldiniz arkadaşlar bu kitabı iki kişi yazıyoruz umarım seversiniz. Yazım yanlışlarımız olursa kusura bakmayın lütfen. Şimdiden iyi okumalar...

Satır arası yorum atarsanız çok mutlu oluruz

                   

Başlama tarihleri;

 

~~

Ellerimde kendime sardığım kitaplarımla,durgun adımlarımla peşlerinden gidiyordum. Onların gülüp eğlenen sesleri insanların bakışlarını kendilerine ardından bana yöneltiyordu. Bu beni istesem de biraz rahatsız ediyordu.

Her kahkaha attıklarında insanlar bize bakıyormuş gibi hissediyorum. Böyle hissetmem gereksizdi. Onlar benim arkadaşlarımdı. Onlara ayak uydurmam gerekirdi. Yapamıyordum ama onlara karşı kendimi zorunlu hissediyordum daha doğrusu mahcup hissediyordum. Onlar sayesinde artık benimle alay etmiyorlardı.

Yürümeye devam ederken bir şeye çarptığımı hissettim. Omzumda ki acı ile kitaplarım yere düştüğünde acele ile eğilmiştim. Ellerim kitaplarımı toplarken gözlerim bana çarpıp kaçan, kapüşonlu garip çocuktaydı. Hayır yani anlamıyorum bir insan nezaketen olsa durup özür dileyebilirdi.

"Balım iyi misin?"

Bir kitap bana doğru uzatıldığında gelen sese döndüm.

"Evet iyiyim."

Soran kişi Açelya'ydı. Bizim okula bu yıl nakil olmuştu tanıdığım kadarıyla bence samimi bir kızdı.

Hala bana baktığını farkettiğimde iyi olduğuma inansın diye yüzüme yapmacık bir gülümseme yerleştirdim baya arkada kaldığımızı farkettiğimde kızların arkasından koşar adımlarla ilerledim.

Kızlar gülüşmeye devam ederken Aslı kızları susturdu ve bana doğru dönüp konuşmaya başladı

"Tatlım iyisin dimi sessiz çocuk sana biraz sert çarptı sana bir şey olsun istemeyiz sonra abin biraz kızar. "

"İyiyim sadece biraz omzum acıdı ayrıca tanımıyorum zaten çocuğu daha önce gördüğümü zannetmiyorum"

"Boşver sene boyunca görmeyeceğin ezik tiplerden hem insan nezaketen de olsa bir özür diler ya ben bu çocuğun dilsiz olduğundan şüphelenmeye başlıcam artık."

Dedi gülerek kızlara dönüp sonra ise Sıla konuşmaya başladı;

"Benden duymuş olmayın ama geçen onun hakkında bir dedikodu dolanıyordu etrafta 11/B bir kızı taciz etmiş galiba orda ki arkadaşım söylemişti. Ayrıca sende o sınıfta değil miydin Balım nasıl tamımıyorsun?

" Ben çok az durdum o sınıfta sonrada okullar tatil oldu zaten. "

"Yine de tanımamamana şaşırdım olay çok yayılmıştı. "

Aslı araya girdi

"Sıla biliyorsun yaşadıklarını kız onlaramı dikkat edecek ayrıca benden duymuştum o olayları ama hocalar birşey yapmayınca yakan haber sanmıştım"

"Benim arkadaşım o sınıftaydı anlattı. İşte kız çocukla konuşmaya gitmiş konuşmuşlar baya bir ara çocuk kıza bağırmış hatta sonra kızın kolundan tutup boş sınıfa götürmüş"

Sıla konuşmaya devam ederken aklıma gelen şeyle araya girdim bence bir insanı suçlamak bu kadar kolay olmamalıydı.

" Kız saf değil herhalde gitmemiştir niye gitsin? ayrıca dediklerine göre gitmiş olsa bile zorla götürmemiş ki çocuk."

"Ya kızım bir dur anlatıyorum işte hemen avukat moduna geçiyorsun tanımıyorsun bile çocuğu. Ayrıca kız çocuğu seviyormuş o yüzden garipsememiş çağırmasını gitmiş. İşte sonra çocuğa ben seni seviyorum falan demiş daha sonra çocuk kızın üstüne yürüyüp kıza dokunmuş görenler falan varmış boş sınıftan ağlayarak sınıfa gitmiş kız."

Sıla'nın cümlesi bitince Açelyaya döndüm. Açelya biraz hassastı bu konuların bahsi geçtiğinde ne kadar belli etmemeye çalışsa da onu tanımayan insan bile onun gerginliğini fark ederdi. Anında gergin bir ses tonuyla konuşmaya başladı.

"Ben bu erkekleri anlamıyorum onlarında annesi yok mu? Birisi annesine bu şekilde davransa nasıl hissederler acaba yoklukta gibi hareket ediyorlar."

Aslı yüzündeki gülümsemeyle konuşmaya başladı.

"Belki de yokluktadır bence ona bir yardımcı olalım dimi?"

dedi ve çantasından bir kalem çıkardı.

"Sessiz çocuğun numarasını bilen var mı?"

 

 

Son

Okunma sayısı arttıkça bölüm gelecektir.

Spoiler almak isteyenler veya başka bir kitap önerisi arayanlar

Tiktok; perivecilek

Bizi buradanda takip etmeyi unutmayın❣❣

 

Kendinize cici bakın😽

 

 

 

Loading...
0%