Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm(ilk yazışma)

@cilekveperii

 

Yazım yanlışlarımız olursa kusura bakmayın lütfen. Şimdiden iyi okumalar...♡♡

Satır arası yorum atarsanız çok mutlu oluruz

~~

 

"Sessiz çocuğun numarasını bilen var mı?"

 

Açelya Aslının yanına gitti

"Bende var nakil olduktan sonra beni sınıf grubuna alsın diye sınıf hocasıyla konuşmaya gittim. Fakat onun işleri fazla olduğu için sene başında bu görevi Sarp'a verdiğini söylemişti. Bende birinden numarayı alıp yazmıştım ona ama biraz aşağılarda kalmış olabilir mesajlar durun bakayım hemen."

Telefonunu çıkardı ve birkaç dk sonra bulduğunu söyleyip Aslıya telefonunu verdi. Aslıda elindeki kalemle Sarp'ın numarasını durağa yazıp altına da saçma sapan şeyler yazdı.

"İşte bu kadar bundan sonrasıyla artık sessiz çocuk uğraşır. "

Sonra ise sanki hiçbir şey yapmamış gibi kalemini çantasına geri koyup bize dönerek

"Bence bir şeyler içmeye gidelim hava çok sıcak" dedi.

Ben hariç herkes onayladı ve Aslı'nın peşine aşağı doğru gitmeye başladılar. Aslı bana döndü ve gelip gelmeyeceğimi sordu.

Bende ona gelemeyeceğimi çünkü yarına yetiştirmem gereken ek bir proje ödevim olduğunu söyledim. Onlar beni bırakıp aşağı doğru gitmeye başladılar.

Duraktaki oturma yerine oturdum ve düşünmeye başladım. Numarayı silip silmemek arasında kalmıştım. Eğer silersem kızların bu durumu öğrenme ihtimali vardı ve benimle bir daha konuşmazlardı ama silmezsem de benim gibi birinin daha hayatı kararabilirdi. Bunları düşünürken aklıma tekrardan gelen anılarla yüzümü buruşturdum.

Ardından ani bir kararla numarayı silmeye karar verdim fakat bunu yapmadan önce numaranın fotoğrafını çektim. Bu olanları o kişiye anlatmam gerekiyordu bilmeye hakkı vardı bence bundan sonra hakkında çıkan dedikodulara dikkat ederdi.

Daha döneminde başında uğraştığım şeylere bak, olaysız bir okul dönemi istiyorum artık. Özellikle bu sene benim sınav senemdi herhangi bir olayla veya biriyle uğraşmak istemiyordum.

Otobüsüm geldiğine binip boş bir yere oturdum ve telefonumdaki bildirimleri kontrol ettim. Gördüğüm şeyle gözlerim kocaman açıldı. Abim aramıştı hem de 3 kez zaten kendisi aşırı pinpirikli bir insandı ve büyük ihtimalle telefonu açmadığımda okula gelmek için yola çıkmış bile olabilirdi.

Hemen onu aradım telefonu hemen açtı ve bana söylenmeye başladı.

"Balım ben sana o telefonu neden aldım acaba? Sana ulaşmak için peki neden o telefonuna ben aradığımda ulaşamıyorum ne amacı kaldı senin o elindeki telefonunun."

Konuşmaları sırasında duyduğum araba sesleriyle tahminimin doğru olduğunu anladım.

"Benim canım abim benim kızlarla konuşuyordum hem ben senin her telefonunu açmadığımda sen böyle çıkıp gelecek misin? Sende okula gidiyorsun. Ayrıca ben artık reşitim. Biraz salar mısın beni? Zaten otobüsteyim şimdi no problem no problem az relax."

"Ben sana boşuna taramalı tüfek demiyorum ben bir söylüyorum o bana on söylüyor işin kötü yanı ne diyeceğimi de unutuyorum."

"Amaçta o zaten abicim."

"Neyse onu bunu boş ver de Aslılar bir şeyler içmeye gidecekmiş bende oraya gidiyorum şimdi sen neden gelmiyorsun ?"

"Aslıya da söyledim abi zaten hocayla birlikte uğraştığımız ek proje ödevim var onun yarın teslimi var son kontrollerini yapmam lazımdı ayrıca Aslı beni sana mı şikayet ediyor?"

"Yok hayır beni aradı çağırdı da bende seni sordum söyledi işte öyle hem o senin yengen yengen bir şey olmaz."

"He abicim he neyse ineceğim ben şimdi kapatıyorum."

Deyip suratına kapattım yağcılıkta bir yere kadar yani hep iyi hep iyi olmaz içim rahat etmez. İneceğim durakta inip eve doğru yürümeye başladım ve kısa sürede eve gelip acele ile ayakkabılarımı çıkarıp yatağıma koştum.

Okulda akşama kadar oturuyoruz bir süre sonra kalçası ağrıyor insanın ya. Yatağıma girip direkt yattım. Aklıma fotoğrafını çektiğim numara geldi. Rastgele kaydettim ve bugün olanları mesaj olarak yazdım.

05** : Bugün numaranızı durakta yazılı olarak gördüm ama bir şey olmasın diye sildim. Birbirimizi tanımıyoruz fakat bence hakkında çıkan dedikodulara dikkat etmelisin çünkü bazen kimin ne yapacağı belli olmuyor.

 

Bana çarpan hödük gördü

Bana çarpan hödük yazıyor...

Bana çarpan hödük: Ben seni tanıyorum Balım.

 

SON

Spoiler almak isteyenler veya başka kitap önerisi arayanlar

Tiktok; perivecilek

Bizi buradanda takip etmeyi unutmayınnn❣❣

 

İnşallah ilerleyen bölümleri okur ve beğenirsiniz yıldıza basmayı unutmayın lütfen:)

Kendinize cici bakın 😽

 

 

 

 

Loading...
0%