Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm Geri dönüs

@cinar.1

Bölüm 5: Geri Dönüş

 

Jack, Tom'un yanındaki güvenliğin rahatlığıyla derin bir nefes aldı. Ancak akıllarındaki düşünceler, kaybolan arkadaşının peşinden koşma arzusuyla doluydu. “Bu fabrikanın geçmişi, bizden daha büyük bir sır saklıyor. Bizden daha tehlikeli bir şey var” dedi Jack.

 

Tom, Jack'in kararlılığını gördü. “Ama buraya dönmek tehlikeli. Geri dönmek için bir neden yok mu?” dedi.

 

“Kaybolan başka arkadaş olabilir” diye yanıt verdi Jack. “Bilmiyorum, belki de daha fazla bilgi edinmemiz gerek.”

 

İkili, fabrikanın karanlık köşelerine doğru geriye yöneldi. Koridorların derinliklerine inmek, onun kalıcı tarihsel anılarının yeniden yaşanması anlamına geliyordu. Jack, “Olan biteni öğrenmeliyiz” dedi. “Ayrıca, bu fabrikada ne tür ürünler üretilebiliyoruz.”

 

İçeri girerken, fabrikanın karanlık yüzüyle tekrar yüzleşeceklerini biliyorlardı. Eski oyuncakların etrafındaki parçalar, onların ruhlarını taşıyorlar. Jack, onun köşesini incelerken Tom aniden durdu. "Baksana!"

 

Tom, duvarda büyük bir harita bulmuştu. Harita, fabrikanın her köşesini gösteriyordu; gizli odalar, deney alanları ve terkedilmiş oyun alanlarıyla doluydu. Tom, “Burada bir şeyler gizli olmalı” dedi. “Belki de kaybolan parçaları bulabilecek yerlerdir.”

 

Jack, haritayı incelemeye başladı. “Şu anda görüyor musun? Orası daha önce deneylerin yapıldığı yerdi.”

 

Tom, haritaya baktı. “Evet, ama orası oldukça karanlık. O bölgeye gitmeye cesaret edebilir miyiz?”

 

"Başka bir seçeneğimiz yok" diye yanıtladı Jack. “Arkadaşlarımızın devam etmesi gerekiyor.”

 

İkili, haritada belirledikleri yola doğru ilerlemeye karar verdi. Koridorların derinliklerine doğru, her dayanıklı eski makinelerin gıcırtıları ve gizli fısıltıyan sesler duyuyorlardı. Jack, ruhundaki korkuyu yenmek için mücadele ediyor; Ancak kaybolmuş arkadaşlarının hatıraları, ona güç veriyordu.

 

 

 

 

5.bölüm

Son

 

 

 

 

(6.ci bölüm saat 08.20de yayinda)

Loading...
0%