Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6.Bölüm: Tehlikelinin Peşinde

@cinar.1

6. Bölüm: Tehlikelinin Peşinde

 

Gizli bölgeye ulaşmak için uzun bir yolculuk yapıyoruz. Koridorlar büyümeye başladıkça, Jack'in içindeki korku daha da büyüyordu. Jack, “Tom, senin burayı keşfederken bu kadar korkmamıştım” dedi.

 

Tom, “Birbirimize destek olmalıyız” dedi. “Burası bizi korkutmak için yapılmış bir yer.”

 

Sonuçta gizli kişiler vardı. Kapı paslı ve zayıftı. Jack, kapıyı açarken kalp atışları hızlandı. Oda, derin bir karanlıkla kaplıydı. İçerideki adım attıklarında, sönümlemenin ortasında dev bir oyuncak makinesi buldular. Makineler, garip bir şekilde titriyor ve ses çıkarıyordu.

 

Jack, “Burası tam bir deney alanı” dedi. “Ama içindeki oyuncaklar nerede?”

 

Tam o anda, duvarda eski bir video monitörü açıldı. Monitörde kaybolmuş olayların görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. "Jack! Tom! Burada, yardım edin!” diye bağırıyorlardı. Jack'in yüreği yerinden fırladı.

 

“Onları bulmamalıyız!” dedi Jack, kararlılıkla. “Bu makinelerden bir şekilde faydalanmalıyız.”

 

Tom, makinenin yanına yaklaşarak incelemeye başladı. “Bunlar, oyuncakların insan benzerlerinin örnekleri kullanılmak üzere kullanıldı. Ama şimdi burada, gizli bilgileri bulmak için bir yol bulmalıyız.”

 

Kriko, makinedeki düğmelere dokunmaya başladı. Ekranda daha fazla görüntü belirleniyordu; Kayıp insanların son anları, burada yaşanan korkunç olaylar. “Onları kurtarmalıyız” diye bağırıyordu Jack.

 

Ama o sırada, karanlık köşede bir gölge belirdi. Yaratık, bir zamanlar masum bir oyuncak olan ama şimdi bir canavara dönüşmüş halde Jack ve Tom'a doğru yerdeydi. “Beni bırakmayacaksın!” dedi yaratıklar, çoğalan bir sesle.

 

Jack, Tom'a döndü. “Kaçmalıyız!” diye bağırdı. İkili, yaratığın kollarından kaçmaya çalışırken, sıcaklıkların karanlık köşelerine doğru yataylar.

Loading...
0%