Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Bölüm 4 Oğul

@cinar.1

Bölüm 4: Oğul

 

Jack, aynanın içindeki karanlığa doğru sürüklendi. Gözleri karardı, ama damarların içindeki sesi duyabiliyordu. "Beni bulmalıydın, Jack!"

 

Bir süre sonra kendi kendine başka bir oda buldu. Oda, kaybolan çocukların anılarına doldurulmuş; oyun alanları, oyuncaklar, eğlenceler... Ama şimdi hepsi sessizdi. Jack, odada yürüdükçe, Tom'un sesini daha net duymaya başladı. “Burada Jack! Hızlanmalısın!”

Korkunç bir yaratıktan kaçmak zorundaydı. Arkasındaki gıcırtılar, Jack'i takip ediyor. Kalbi hızla çarparken, ona bir geriye bakma isteğiyle doluydu. Ama geri dönmek, tehlikeye girmek demekti. "Tom, nerdesin?" diye bağırdı.

 

Bir kapı daha açıldı ve karşısında dev bir oyuncak yaratıkla karşılaştı. Gözleri parlak, metalik bir şekilde parlıyordu. Jack, korku içinde geriye doğru çekildi ama Tom'un sesi onu çağırıyordu. "Beni bulmalıydın, Jack!"

 

Jack, kendine cesaret vererek yaratığa karşı durdu. “Beni durduramazsın!” dedi. Elindeki bir parçayı alarak yaratığa doğru fırlattı. Parça, yarattığının gözünü patlattı ve devasa bir gölgenin çığlıklarıyla geriye düştü.

 

O an, Jack'in aklına bir plan geldi. “Tom, buradan çıkmanın bir yolunu bulmalıyız!” diye bağırdı. Yaralanmanın ona saldırmaya başlaması, ama Jack, cesaretle ilerlemeyi doğru koştu. “Beni buradan çıkar!” diye bağırdı.

 

O an, yaratıcı Jack'in çevresinde dönmeye başladı. Jack, onların varlığının gerçeğini anlamıştı. Arkadaşını kurtarmak için savaşmalıydı. Hızla hareket ederek, yarattığın zayıf noktasından doğru düzleme. "Şimdi!" diye bağırdı ve yaratıcı bir darbeyle vurdu.

 

Yaratık, çığlık atarak geri düştü ve bir an için sersemledi. Jack, bu fırsatı değerlendirdi ve Tom'un sesiyle birlikte aynaya doğru koştu. “Hadi, Tom! Jel!"

 

Tom, aynanın içinde belirdi ve Jack'e doğru koştu. İkisi birlikte, yaratmanın elinden kaçmayı başardılar. Ayna kırıldı ve parçaların etrafına saçıldı.

 

Dışarıda, karanlık fabrikadan kurtulmuşlardı. Jack, Tom'u sarılırken derin bir nefes aldı. “Seni buldum, Tom!”

 

Tom, gülümsemeyerek yanıt verdi. “Artık güvenli olduğunuz için endişeleniyoruz.”

 

Ama Jack, daha fazla sır olduğunu biliyordu. “Fabrika henüz tamamlanmadı. Bu sadece başlangıç.”

 

Kayıp fabrikada daha pek çok sır vardı ve Jack, bunları çözmek için geri dönmeli

 

Bölüm 4

Son 

(Bölüm 5 biraz uzun süre bilir gelmesi)

Loading...
0%