Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@civcik

patateslerimmm selammmm simdi şöyleki ben çoğu kitapima yapiyorum bunu (wattyde) yazdığım hikayelerde en çok vurgulanan ikici çiftin yan hikayelerini yazıyorum bu fic bittiginde yan hikayesi de gelecek hyunlix olucak şimdiden belirtim istedim merakli kalin hoş çakalinnnnnnn~(^з^)-♡ Veeee 🥠 bu işaret benim dusuncem TMM mi??

 

YAZAR ANLATIMI İLE:))

Jisung hizlica eve gitmişti. Kapiyi sertçe kapatip üst kata odasina hizli bir şekilde gitmesi İyi şeyler olmadigina işaretti ki felix bunu anlamıştı. Kafasini hyunjinin göğsünden kaldirip konuşmuştu.

"Hyunjin ben jisunga bakim iyi degil"

"Gelmemi ister misin?"

"Ahh hayir simdilik sakinleşmesi gerek biliyorsun bu konuda hassas yaninda kimseyi istemiyor uzgunken"

🥠:ayni ben awq

Felix hızlıca yukarıya çıkmıştı. Kapiyi açtığında her zamanki manzarayı gördü. Yine Tavşanlı peçete kutusunu almış yorganın içinde ağlayan minik arkadaşının hıçkırıklarını duyuyordu. Yavaşça yanina yaklaştı felix.

"Miniğim sincapim ne oldu bana anlatmak ister misin?hem yorganın altından sicak cik yorganin altindan lütfen"

Jisung hemen yorganın altından çıkmış felixe dönmüştü. Felix aninda sok olurken arkadasinin ne diyecegine odaklandı çünkü josung hiç bir zaman ilk soyleyisde yorganın altindan cikmaz hatta saatlerce orada kalip içini dokerdi.

"Felix o beni asla sevmeyecek değil mi"

"Jisung elimin tersindesin. Sana koca mi yok tüm okul pesinde sen hala kusura bakma ama şu gerizekali embesilin peşinden koşuyorsun"

"Felix böyle moral mi verilir" diye içeriye dalan hyunjine bakti ikiside.

"Bakin simdi ne yapiyoruz biliyor musunuz? Seungmin'i de alip sahile gidiyoruz hep gittigimiz yere orada biraz otururuz kamp yapariz yarin geluriz hem YARIN pazar okulda yok giderken sana bir tane de çikolatalı çilekli pasta alırız "

"Hyunjin ev arkadaşım olmaya ne dersin" hyunjinin sunduğu plan ile jisung neye agladigini bile unutmuştu. Jisung çikolatalı pasta ve kampı çok severdi. Küçükken hep anne ve babasi ile gider hatta minho'nun ailesi izin verirse minho da gelirdi onlarla. Jisung bunu hatirlayinca yine morali düştü.

"Heyyy jisung benimle mutlu degil misin ben sana kötü mu davranıyorum" felix ortamdaki kötü enerjiyi dagitmak için hemen konuşmaya başladı. Ayağa kalkip aşağı inecekken jisung hemen arkasindan sarilip yanağına sulu bir öpücük bırakmıştı.

"Yaa lixiemm ben nasil sensiz mutlu olurum. Siz bana çok iyi geliyorsunuz ne olur hyunjin de burada kalsa biriniz baba biriniz anne olursunuz bende cocuk olurum ha cok iyi fikir bence"

🥠ablami bu plan ile darlamiyorum bi kere yalan

"Hyunjin kabul ediyorsa ve sende uslu bir çocuk olacaksan olur" jisung duyduğum sey ile kosarak hyunjinin yanina koştu. Direk hyunjinin oturdugu yatağa hoplayarak oturdu.

"Babacimmmmm benim babam olup canın kaocacigin ile bu evde kalsannn"

"Ayy jisung sen benim kesinlikle öz oglumsun hiç suphem yok" diyip jisunga sarılmıştı. İkiside jiaung'u birbirinden kiskanmiyordu. Jisung gercekten onlarin çocuğu gibi davranıyordu. Bazen tatlı olsada bazen çok çirkefliği oluyordu. Ama ikiside jisungu coook seviyordu ve uzulmesini istemiyorlardi.ilerleyen saatlerde hyunjin tasinacahini soylemis ve jisungun onu salmasını sağlamıştı.

 

Loading...
0%