Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@civcik

Canim patateslerim ben çalışan biriyim ve işlerim assiri yoğun maleseff o yüzden bölümler geç geliyorrrr neyse elimden geldiğince yazmaya calisicam.

YAZAR ANLATİMİ İLE ฅ⁠^⁠•⁠ﻌ⁠•⁠^⁠ฅ

Üçlü ilk yemek yemek için bir tane restorana gitmişlerdi. Yemek sırasinda Chan, minho ile konuşmaya çalışmış ama minho sürekli telefonla ilgilendiği için kısa cevaplar veriyordu. Chan bu duruma ne kadar sinir olsada takmayip jisung ile konuşmaya başlamıştı.

Jisung ile yan yana gelince assiri egleniyordu çünkü kafa dengi bir kardeşi gibiydi tabii ki de yanında oturan sincap ile sakalasiyordu ve baya yüksek sesle gülmeye başlamıştı ikiside.

Minho uzun süren telefon ugrasindan sonra jisung ve Chan'in gülme sesleri ile kafasını kaldırmıştı. İlk çatık kaşlar ile chan'a bakmış ardından ise jisung'a dönmüştü. Bi an içinden 'ne kadar tatlı gülüyor nasıl daha önceden fark etmedim' diye düşünmüştü.

Hızlı bir yemeğin ardından tekrar aynı şekilde arabaya binmislerdi. Şimdi nereye gideceklerini tartışıyorlardı.

"Bebeğim nereye gitmek istersin"

"Bebeğim mi???" Minho Chan'in söylediği kelimeye şaşkın ifadesi ile tepki vermişti. Jisung'un sevgilisi mi vardı diye düşünmeye başlamıştı. Jisung ile ilgili çok fazla bilgisi olmadığını fark etmişti. Halbuki en yakın arkadaşının jisung olduğunu düşünüyordu. Sonradan aralarına koyduğu mesafeyi hatırladı. Suçlu kendisiydi bunu biliyordu.

"Evet channie bana hep öyle seslenir sorun mu var"

"Ah hayır sadece öyle söyleyince arkadaştan ote-"

"Ahh minho arkadaşının erkek arkadaşı var mı yok mu bilmiyor musun??"

"Hayır yani neyse nereye gidiyoruz sincap bey" minho konuyu değiştirmek için jisung'a dönmüştü.

"Sinemaya gidelim yeni bir film gelmiş hem zaten biletleri dün akşam almıştım sadece iki tane var oraya gittik mi bir tane daha alırız" ikili jisung'u onaylamıştı.

Sonunda sinemaya geldiklerinde bilet almışlardı. Üçlü içeri geçip oturmuştu. Tam film baslayacakken minho'ya telefon gelmişti ve hemen apar topar gitmişti jisung'a hiç birşey söylemeden gitmişti.

Jisung anlamaz bakışlarla arkasından baka kalmışti. Chan bunu fark etmişti sonuçta kaç yıllık kuzeniydi hatta aynı evde kaldığı zamanlar bile olmuştu ki her akşam aglaya aglaya anlattığı çocuktu giden.

Chan jisung'a bir sorun olup olmadığını sorduğunda jisung buruk bir gülümseme ile chan'a dönmüştü ve bilmediğini söylemişti.

Film bitmişti ve dışarı çıkmıştı ikili.

"Ahh film çok iyiydi özellikle şu lazer sahnesi çok heyecanlıydı" Chan konuşuyordu ama havaya çünkü jisung onu dinlemiyordu. Hala aklı minho'daydi. Niye apar topar gitmişti bir sorun mu olmuştu diye düşünüyordu ve aklına bin türlü kötü şey geliyordu.

Chan bu durumu fark etmiş yol boyu konusmamisti kuzeninin şuanda ne düşündüğünü biliyordu ve o da üzülüyordu. Eve geldiklerinde Felix ve hyunjin oturmuş film izliyorlardı. Hyunjin chani tanisada hiç görmemişti. Felix hyunjin kollarından çıkıp hemen Chan'in boynuna atlamisti. Hyunjin aynı minho gibi bakıyordu chan'a .

Hepsi oturmuştu hyunjin ile Chan anlaşmıştı hatta Felix ile jisung'a karşı cephe almıştı ikili Chan en rezil anlarını anlatıyor ikili utanıyor hyunjin dalga geçiyordu. Herkes egleniyordu yalan değil ama aklı hala minho'daydi telefona bakıp duruyordu yazar mı diye.

🥠

@chris_bang

morali yokmuş sincap beyin🖐️✊🤭🐾 @chi_ku

♥️2.890 💬 1.790

@chi_ku: yaa channnn hemen siler misinnnnnnn? Bi de attığı emojilere bak btsbtsbtsbts

↪️@chris_bang: hayır silmeyecem çok tatlı çıkmışsın ayrıca emojilerim gayettt iyiiii hıh

@brownie_lix: bu fotoğrafı bana atıyorsun aksi takdirde olacaklardan ben sorumlu değilim CHRİSTOPHER BANG CHAN.

↪️@chris_bang:hemen LEE FELİX bey atıyorum lütfen bana ve berry'e (biricik çocuğum) zarar vermeyin skzkszkskkzkskz

@H:oyyyyş çok tatliii

↪️@143: bu mu tatlı pufff ben yanında baklavayim awq

↪️@H:SG amc!k

@G:çok tatlı yemek yiyor

@j_hopee: tanışmak isterim💖...

@chi_ku

canımmm benim elimdede sen varsın unutma hem çok güzel bir ship daha var bende hahahaha

♥️3.456 💬2.143

@chris_bang: kardeş dedik kalleş çıktı 😡🐿️

↪️@chi_ku: hakettin ama hıh ilk sen kalleslik yaptın yemek yerken fotoğraf çekmeyi sevmediğimi biliyorsunnnnn.

@voff_seung: oyyyy çok tatlı bu kimmmm his

↪️@chris_bang:benim tanışmak ister misin???

@brownie_lix:jiss daha tatlı bı kere

↪️@j_hopee:evtt bu konuda katılıyorum sana Felix.

🥠

Jisung hala telefonunu kontrol edip duruyordu. Saatler içinde fotoğrafı baya güzel yorum almıştı. Jisung yorumları okurken şişko olduğuna dair bir kaç yorum daha görmüştü.

'Çok kilolusun ve hala yiyor musun??'

'Biraz zayıfla seni böyle kimse sevmez'

Jisung normalde böyle yorumlara takılmaz ama son gördüğü yorum. Kimse seni sevmez kilolu (?) olduğu için mi minho onu sevmiyordu. Arkadaşlarına döndü.

"Sizce ben şişko muyum"

"Jiss saçmalıyorsun su beline bak awq kızlardan ince"

"Chan haklı jisung bu konuda hiç söz hakkın yok sadece yanakların çok tatlı ve insanlar bunu kıskanıyor"

"Doğru söylüyor sevgilim ayrıca sincapim ip gibi bacakların bir sıkımlık belin var sence kilolu musun"

"Bilmiyorum Felix minho beni bu yüzden sevmiyormus gibi geliyor"

"Osmanlı tokatini bi yapistiririm sonra yerden kalkamazsin ha"

Hepsi felixin kurduğu cümleye gülmüş sonra biraz daha film izleyip odalarına dagilmislardi. Felix ve hyunjin hemen merdivenlerin sol tarafında, Chan onların karşı odasında, jisung ise sağ tarafta ortak banyo ve lavabonun karsisindaydi. Jisung'un odasinda küçük bir balkonda vardı bu balkon ise direk minhonun odasına bakıyordu. Jisung gidip balkondaki puf koltuğa oturdu ve minhonun odasını izlemeye başladı perdeleri cekiliydi içerisi gorukmuyordu zaten ama ışığın açık olduğu belli oluyordu. Bu da hala uyanık olduğu anlamına geliyordu jisung telefonu açtığında çevrim içi olduğunu da gördü anlık gaz ile mesaj yazdı.

🥠

Linom🌟×jisung

Selam şey aslında bugün aniden kalktın gittin umarım bir sorun yoktur 💖

(23.10)

Bir sorun yok Julia beni çağırdı onun için kalktım

(Jisung bu mesaja 👍 ifadesini bıraktı)(08.56)

🥠

Aslına bakacak olursak jisung kırılmıştı hemde çok fazla zaten sürekli sevgilisi ile beraberdi uzun süre sonra ilk defa beraber dışarı çıkmışken böyle bir şey ile haber bile vermeden gitmesi kiriciydi kim olsa kirilirdi. Hatta başka biri olsa minho ile konuşmak değil onun yuUne bile bakmazdi.

​​​​​​

 

 

                                 

 

 

Loading...
0%