Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@civcik

Arkadaslarrrr regl ağrısı çekmeme rağmen yeni bölüm atiyorummmmm bir de @acarakcayelif53 canım okurum canım patatesim bu bölümü senin için atıyorum umarım begenirsin kısa olacak çünkü ağrılar felan filan...

HAN JİSUNG ANLATIMI İLE -⁠ᄒ⁠ᴥ⁠ᄒ⁠-

Chan hyung geleli 4 hafta oldu bayaa eglenmistik bu süreçte Chan ve seungmin yakinlaamisti da baya mutluydu Chan hyung çocuk gibi olmuştu.

Minho ile eskisi kadar olmasada hala selamlasiyordum çok zoruma gitmişti hemen hemen 1 ayı devirdik ama yine yanıma her geldiğinde Julia arıyor ve onun yanına gitmesini istiyor hanımcı minho da koşarak gidiyor akşam bir sorun olup olmadığını sorduğunda ise Julia çağırdı önemli bişey yok cevabını alıyordum artık bu duruma alışmıştım.

Chan hyung ben ve seungmin bir restoranda geldik ve oturup yemek yemeye başladık pahalı bir yerdi ama Chan hyung ödeyeceği için sorun etmedim.

"Ji-jisung şu kız... Minho'nun şeyi değil mi" seungminin söylediği şey ile kafamı kaldırıp o yöne baktım evet bu Julia'ydi ama yanında ki erkek minho değildi. Yanındaki erkek Julia'nin bacağını okşuyor ara sıra dudağında öpüyordu Julia da ona kendi yemeğinde veriyordu. İğrenç bir görüntüydü gerçekten.

Her gece uğruna agladigim çocuk onun değerini bilmeyen biri ile sevgili.

"Seungmin fotoğraflarını çeksene minho'ya gösterelim resmen aldatıyor." Seungmin tam telefonunu çıkardığında ikili kakmisti çekmeye çalışmıştı ama aceleden bulanık çıkmıştı.

"Offf yaa düzgün çıkmadı... Aslında jisung söylese inanır bence çocukluk arkadaşlar sana inanmayacakta ona mı inanacak"

"Evettt seungmin doğru söylüyor sana inanır bence ne dersin" kafam ile onaylamıştım.

"Tamam yarın okulda söylerim " bu sefer onlar beni başı ile onaylamislardi. İkiside şuanda mutsuz olduğunu bildiklerinden çit çıkarmadan yemeklerini yemislerdi.

Eve gittiğimizde akşam olmustu hemen kendimi yatağa atıp yattim. Bu sırada Chan da seungmin ile dışarı çıkmıştı yürüyüşeeee ayayayay mutlu olduğum tek konu bu herhalde abim resmen evleniyor hemde arkadaşımla hahhahahah.


ERTESİ GÜN🥠

Hazırlanıp dışarı çıkmıştım arabama atladım tabii ki de Felix ve hyunjin ayrı ayrı geliyordu seungmini de Chan bırakıyordu.

Jisung okula geldiği gibi minho ile o kızı yan yana görmüştü onlara doğru ilerlerken seungmin ve Chan da jisung'u görmüş ve takip ediyorlardı. Jisung minho'nun yanına gelince Julia minho'nun koluna girmis sıkı sıkı tutmuştu onu.

"Minho konuşa bilirmiyiz"

"Tabii jiss noldu"

"Özel olsa iyi olur"

"Minho'nun benden saklı Bir şeyi Yok burda konuş " minho'ya bakmıştım onaylar bir biçimde kafa sallıyordu.

"Julia ile dün bir adamı gördük"

"Ahh abimdi o benimm niye yanımıza gelmedin"

"Özür dilerim Julia dudak dudağa görünce abin olduğunu anlayamadım"

"Sen ne diyorsun jisung kendine gel saçmalama" minho bana büyük bir şekilde tepki gösterip bagirmisti ama bu emin misin kızgınlığı değildi bundan emindim.

"Tanrı şahidim olsun ki gördüm öpüyordu minho Julia seni aldatıyo-" sözüm yarıda kalmıştı minho bana vu-vurmustu.

"Bir daha benim sevgilim hakkında böyle konuşma"

"Sen napiyonlan piç" tam Chan minho'nun üstüne atlayacakken tutum onu.

"Pekala minho ama juliaya çok güvenme " tam gitmek için arkama döndüğümde omzundan arkama bakmıştım.

"Bu beni son görüşündü merak etme" minho dediğim şeye anlam vermeye çalışırken ben orayı terk etmiştim en azından başım eğik değildi. Tam arabama yaklaştığımda kolumdan çekildim.

O dakika bu kişinin minho olmasını diledim bir tarafim bunu istiyordu. Diğer tarafın aslaa onu görmek istemiyor hatta onun ismindeki harfleri bile kullanmak istemiyordu.

Arkama döndüğümde ise minho olmadığını görmüştüm. J-hope'du hemen bana sarıldı omzundan arkaya baktığımda minho Julia ile yan yana oturmuş sınırlı bir şekilde bize doğru bakıyordu. Seungmin de chani sakinlestirmeye çalışıyordu.

Uzun sürmeden sıcak kollar arasında kendimi tutamamistim. Hemen ellerimi beline sarmış ağlamaya başlamıştım.

Seungmin ve Chan bana inanacagini söylemişti fakat o hayatına 1-2 aydır giren bir kıza guvenmisti. Koymuştu artık kendime bir söz verdim bir daha minho ile görüşmeye çektim ne olursa olsun.

"İyi misin bir yerlere gidelim mi"

"İyiyim şey ilk evime gitsek oradan da sahilde biraz hava alsak sana uyarmi"

"Sen nasıl istersen ama araba bana uyar"

"Oki al bakalım" araba anahtarını ona atmıştım havada yakalamıştı ve komik bir şekilde göz kirpmisti.

Hemen bindik kemerlerimizi taktık. Ardından j-hope evime doğru sürdü. İlk başlarda Instagramdan konuşmaya başlamıştık ardından Hope ile baya anlaşmıştık bana aşık olduğunu söyleyen veya shipleyen olsada ikimizde bundan rahatsız oluyorduk çünkü hope'un sevgilisi vardı.

Loading...
0%